Şimdi Ara

Zyxel 3312-B10B Modem Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba , 100 mbps hizmete gectim. kablolu olarak 95 mbbs gruyorum. ancak 1 metre mesafade 35 mpbs göruyurm. kanal olarak ez az kullanılan kanal sectim. 13 numara. 20hz yayın sectim. sadece n protokol sectim. ancak kablosuz olarak 35 ı gecemiyorum. yardımcı olurmusunuz.

Intel® Çift Bantlı Kablosuz-AC 3165

2,4 GHz, 5 GHz

Maksimum Hız

433 Mbps

802,11ac

Zyxel 3312-B10B Modem

Çalışma Frekansı

2.4 GHz

Veri Hızı (2.4 GHz)

300 Mbps

• 20 mhz yerine 40 mhz seç. Kanal olarakta 13 ü seç. 2.4 GHZ'de çevre kirliliğine bağlı olarak 5 ghz'de ki performansı alamazsınız. Tabii cihazlarınız da 5 ghz i destekleyecek...

• kardeşim bu modem bende de var kablosuz olarak 35 mb üstünü vermiyor kablosuz olarak 100 mb almak ıstıyorsan 5hz destekli modem ve ya router almalısın

• Nakonemm N kullanıcısına yanıt

aynen router aldım guya kablodan 100mbps alıyorum cunku. routere bağladım buna ragmen ynede 35 aldım. kablosuz 35 kablolu 100 . ama kablosuz kapatıp kablo ile routere bagladım ancak yiende aldıgım deger 40 felan oldu encok. aldğım routerde 5ghz yoktu şimdi onu deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

20 mhz yerine 40 mhz seç. Kanal olarakta 13 ü seç. 2.4 GHZ'de çevre kirliliğine bağlı olarak 5 ghz'de ki performansı alamazsınız. Tabii cihazlarınız da 5 ghz i destekleyecek...

fark etmedi yinede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.