merhaba , 100 mbps hizmete gectim. kablolu olarak 95 mbbs gruyorum. ancak 1 metre mesafade 35 mpbs göruyurm. kanal olarak ez az kullanılan kanal sectim. 13 numara. 20hz yayın sectim. sadece n protokol sectim. ancak kablosuz olarak 35 ı gecemiyorum. yardımcı olurmusunuz. Intel® Çift Bantlı Kablosuz-AC 3165 2,4 GHz, 5 GHz Maksimum Hız 433 Mbps 802,11ac Zyxel 3312-B10B Modem Çalışma Frekansı 2.4 GHz Veri Hızı (2.4 GHz) 300 Mbps |
Zyxel 3312-B10B Modem Bağlantı Sorunu
-
-
20 mhz yerine 40 mhz seç. Kanal olarakta 13 ü seç. 2.4 GHZ'de çevre kirliliğine bağlı olarak 5 ghz'de ki performansı alamazsınız. Tabii cihazlarınız da 5 ghz i destekleyecek...
-
kardeşim bu modem bende de var kablosuz olarak 35 mb üstünü vermiyor kablosuz olarak 100 mb almak ıstıyorsan 5hz destekli modem ve ya router almalısın
-
aynen router aldım guya kablodan 100mbps alıyorum cunku. routere bağladım buna ragmen ynede 35 aldım. kablosuz 35 kablolu 100 . ama kablosuz kapatıp kablo ile routere bagladım ancak yiende aldıgım deger 40 felan oldu encok. aldğım routerde 5ghz yoktu şimdi onu deneyeceğim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mesaopp20 mhz yerine 40 mhz seç. Kanal olarakta 13 ü seç. 2.4 GHZ'de çevre kirliliğine bağlı olarak 5 ghz'de ki performansı alamazsınız. Tabii cihazlarınız da 5 ghz i destekleyecek...
fark etmedi yinede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X