Şimdi Ara

Adsl Modeme güç geliyor ama çalışmıyor ve yeni modem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Speedcom ART514CX adsl modem kullanıcısıyım. Bilgisayarım 7 gün 24 saat açık ve sürekli indirme ve gönderme yapıyorum. Modemim iflas etmiş durumda. Birden bire oldu, elektrik gidip gelmesi sonucu düşük voltajdan kaynaklanmış olabilir ya da çok çalışmaktan olmuş olabilir tam bilmiyorum ama modemim çalışmıyor. Taktığımda ethernetten bağlanamıyorum, usb ile denediğimde usb aygıtı olduğunu anlıyor ama tanıtmak mümkün değil. 10.0.0.2 ile bağlanmaya çalıştığımda bağlanamıyor.

Zaten modemi fişe taktığımda güç düğmesi yanıyor ama ADSL ışığı hiçbir şekilde yanıp sönmüyor.

Elektrikçiye götürdüğümde flash yazılımı çökmüş, dump dosyalarını bulup yüklemek gerek dedi. Bu doğru mu? Bu modemin dump dosyalarını nasıl bulabilirim? Nasıl yükleyebilirim?

7 gün 24 saat torrent ile indirme ve gönderme yapıyorum. MSN ile bağlanırken bu modem sorun yaratıyor ve sürekli düşüyordu. Bunun da olmasını istemiyorum. 1 ethernet 1 de usbsi olan ve adsl2+ özelliği olan kablolu bir modem arıyorum. En uygunu sizce hangisidir?

Çok teşekkür ederim...

• aynı sorun arkadaşımın başına geldi oda zoom modemine adaptörünü taşınırken bulamadıgı için başka bir adaptör takmış ve ters polarize oldugundan aynı sonuç ortaya çıkmış. Fazla büyük bir sorun degil. Arkadaş yaptırmıştı 20 lira ödemişti sanırım. Eger modemin iyiyse tamire göndermeni tavsiye ederim yoksa airties al. RT102 veya RT103. bu modemlerin türkiyede ki elektrik dalgalanmalrına karşı özel olark üretildigini okumjuştum.
  • bence airties veya zoom al. ama fiyat olrak daha makul olan air ties.

airties rt-111 veya rt-103 olaiblir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.