Şimdi Ara

internet var wifi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
21.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba internetim var wifi açık kablo ile modeme girip internete bağlanabiliyorum fakat wifi çalışmıyor bilgisayar görmüyor bile kablo ile girdiğimde hiç sorun yok modeme reset attım hatta güncelleme bile yaptım durup dururken modemin wifi sinyali gitti model airties air 5450v3 biraz eski ama çok iyi modemdir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Modemde İnternet Var Ama Wi-Fi Yok: Nedenleri ve Çözümleri

İnternet bağlantınız var ancak Wi-Fi'ınız çalışmıyorsa, bu sorunu çözmek için atabileceğiniz birkaç adım vardır:

• Modemi Yeniden Başlatın: Modeminizi kapatıp yeniden açmak, geçici sorunları gidermeye yardımcı olabilir. Güç düğmesine basın ve 30 saniye bekleyin, ardından yeniden açın.
    • Wi-Fi Yönlendiricisini Kontrol Edin: Wi-Fi yönlendiricinizin açık ve güç aldığından emin olun. Yönlendiricideki güç ışığının yandığını kontrol edin.
    • Kabloları Kontrol Edin: Modeminiz ve yönlendiriciniz arasındaki Ethernet kablosunun düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Kablolarda herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol edin.
    • Diğer Cihazları Kontrol Edin: Cep telefonunuz, tabletiniz veya bilgisayarınız gibi diğer cihazların Wi-Fi'a bağlanıp bağlanmadığını kontrol edin. Hiçbir cihaz bağlanamıyorsa, sorun yönlendiricide olabilir.
    • Yönlendirici Ayarlarını Kontrol Edin: Yönlendiricinizin yapılandırma sayfasına erişin ve Wi-Fi ayarlarının düzgün bir şekilde yapılandırıldığından emin olun. SSID (ağ adı) ve parola doğru olmalıdır.
    • Güncellemeleri Kontrol Edin: Modeminiz ve yönlendiricinizin en son yazılım sürümlerini çalıştırdığından emin olun. Güncellemeler, performansı iyileştiren ve hataları gideren düzeltmeler içerebilir.
    • Kablolu Bağlantıyı Deneyin: Wi-Fi hala çalışmıyorsa, bilgisayarınızı veya başka bir cihazı modeminize bir Ethernet kablosuyla bağlamayı deneyin. İnternetin kablolu bağlantıyla çalışması halinde, sorun Wi-Fi bağlantınızda olabilir.

Sorunu kendi başınıza çözemezseniz, teknik destek için internet servis sağlayıcınızla iletişime geçmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sadece bilgisayar mı görmüyor? diğer cihazlar wifiyi görüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorulmaz35

sadece bilgisayar mı görmüyor? diğer cihazlar wifiyi görüyor mu?

Hayır bilgisayarlar da görmüyor cep telefonları da bilgisayar Ethernet üzerinden kablo ile giriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    arayüzü kurcalamanı öneririm. bazı modellerde modemin arkasında wlan butonu oluyor aktif/pasif etmek için.
  • quote:

arayüzü kurcalamanı öneririm. bazı modellerde modemin arkasında wlan butonu oluyor aktif/pasif etmek için.

Yok maalesef ondan değil zannedersem modem in ömrü doldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

quote:

Bir de modemin arayüzünde wifi aktif-pasif seçeneği var. Güncelledikten sonra bu otomatik olarak pasifleştirmiş olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

quote:

Bir de modemin arayüzünde wifi aktif-pasif seçeneği var. Güncelledikten sonra bu otomatik olarak pasifleştirmiş olmasın?

Yok hocam değil yani güncellemeden önce wifi çalışırken durup dururken gitti kendi kendine bende kablo ile bağlanıp güncelledim ki belki kendine gelir durup dururken bozuldu ama modemin ömrü dolmuş gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

quote:

Yok hocam değil yani güncellemeden önce wifi çalışırken durup dururken gitti kendi kendine bende kablo ile bağlanıp güncelledim ki belki kendine gelir durup dururken bozuldu ama modemin ömrü dolmuş gibi.

Servis sağlayıcıyı aradın mı peki?

• yok aramadım ama wifi sinyali ile onların pek bi alakası yok diğer konuyada baktım firmware güncellemesinide yaptım ama ıııg içinde bunun zannedersem çalışan bi parça yandı
  • quote:

yok aramadım ama wifi sinyali ile onların pek bi alakası yok diğer konuyada baktım firmware güncellemesinide yaptım ama ıııg içinde bunun zannedersem çalışan bi parça yandı

Hımm olabilir? Neyse sağlık olsun.

İstersen bende fiber uyumlu huawei hg 630 muydu neydi bi modem var. Neti kapattım kullanmıyorum. Onu pm den görüşebiliriz

• dediğin gibi modemde donanımsal sorun ihtimali yüksek, modemin arayüzüne girip ayarları bir kurcala ama muhtemelen hallolmayacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.