Bildirim
ADSL MODEMLER HAKKINDA ÖNEMLİ BİR SORUUU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayır adsl modem dial-up işi yapamaz -
ama benım internete bağlan mak için çevır yazzdıığım yerde 2 modem yazıyo ama adsl olan işaretli bu modemın bır ozellığı olmasın?? -
quote:
Orjinalden alıntı: supersrt
ama benım internete bağlan mak için çevır yazzdıığım yerde 2 modem yazıyo ama adsl olan işaretli bu modemın bır ozellığı olmasın??
adsl modemin çevirdiği daha doğrusu çevirmiş gibi gözüktüğü(sadece usb modemlerde) 0 dır bunun dışında kesinlikle bir dial-up arama yapması söz konusu değil -
quote:
Orjinalden alıntı: METAL
quote:
ama benım internete bağlan mak için çevır yazzdıığım yerde 2 modem yazıyo ama adsl olan işaretli bu modemın bır ozellığı olmasın??
adsl modemin çevirdiği daha doğrusu çevirmiş gibi gözüktüğü(sadece usb modemlerde) 0 dır bunun dışında kesinlikle bir dial-up arama yapması söz konusu değil
Ben bu soruyu sordum cunku bılmeden ve ıstemeden yanlıslıkla dıal-up bağlantıy kullanmak ıstemıorum ozellılede şu dılaller belasından sonra bende ayrıyetten faxmodem var kasada ama ona hat takılı dııl bu dialler bana zarar vermıs olabılırmı? -
Her ihtimale karşı aygıt yöneticisinden faxmodemi etkinsizleştir ve rahat ol. -
quote:
Orjinalden alıntı: nih@ttr
Her ihtimale karşı aygıt yöneticisinden faxmodemi etkinsizleştir ve rahat ol.
iyide aygıt yonetıcısınden kaldırıyorum onu ben sonra pc yi açkapa yıne aygıt yonetıcısınde gorunuyor acaba pcye monte edılmıs olduğundanmı baska bişeydenmı? -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nih@ttr
Her ihtimale karşı aygıt yöneticisinden faxmodemi etkinsizleştir ve rahat ol.
iyide aygıt yonetıcısınden kaldırıyorum onu ben sonra pc yi açkapa yıne aygıt yonetıcısınde gorunuyor acaba pcye monte edılmıs olduğundanmı baska bişeydenmı?
TAMM saolasın aygıt yonetıcısınden engelledım faxmodemı ama kaldırılamıyo o tamamenn.
BIRDE BU FAX MODEM KASAYA HAT TAKMADAN CALISMAZ DEMI YANI ILLA UCUNA O TELEFON SOKETINI ÇAKICAKSIN??BIDE BENIM MODEMIN AYARLARINDA 56K DAN 64K YA KADAR AYARLARVAR(ADSL MODEMDE)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X