benim yorumum böyle yani arkadaşlar.eğer bu tarz durumu yaşayan ve kesin öğrenen varsa bilgilendirsin bizi.ve faturalar nasıl geliyo?
ya ne ballıyım 4 temmuzda adslem acıldı.ben tam bır ay bele hakkımı kullandım neyse buyuk konusmayalım fatura gelınce kapak oluruz falan. bu arada fatura kesılmıs.2.7 gb da kalmısım .
arkadaşlar sorun yok o zaman ki.haziran sonu açılan arkadaş temmuz sonuna kadar zaten bedava kullanıyomuş.ağustos tek başına 29 ytl ya işte temmuz sonunda da kaç gün kullanıldıysa onu 29'a ekliyolarmış.gelen fatura da ağustoss dönemi oluyo yani.sorun yok demek ki.haziran 30 açtırdım diye üzülmeyin demekki.çünkü faturası gelen arkadaşlara hep öyle olmuş.cereyencı yani senin itiraz etcek bişin yok.gelen fatura ağustos faturasıdiyosan eğer.29'u ağustosun parası.geri kalan temmuzun sonunda 1-2 gün kulandığın.gelmeyenler varsa da kesinlikle takip etsin.her bölge aynı olmuyo aksama olabilir tahminim.
cenks sen cozdun bu olayı sanırım ancak 1 temmuzda başlayanlar benim kafamı karıştırmıştı.dedigin gibi eylulde yaklaşık 2 aylık fatura oderlerse benim acımdan da sorun yok gibi..
ancak su noktada hemfikiriz tam 1 aylık beleş kullanma olayı cidden var ister ayın başında başla ister ortasında....
öyle öyle emin ol ben çok soruşturdum içim rahat yani.444 0 375'i de aradım kadın da öle dedi.ve gelen faturalar da arkadaşlara öle gösteriyo.tam 1 ay kullancaz yani.senin 30 hazirandı ya başlaman.30 temmuza kadar 1 ay.30 temmuz günü+ağustos ayı da eklenince 29 dan biraz fazla ödersin ki sende 29.75 demişsin sanırım.1 tmmuz başlayanlarda aynen dediğin gibi eylül faturasını öderken eylül parası+ağusto 1'den sonuna kadar şeklinde yani yaklaşık 2 ayşlık ödicekler.bence olay çözülmştür sorun kalmadı dimi
Kalmadı gibi.. yani ortada kazık falan yok.. ayın hangi günü başvurduğunun da önemi yok, kaçında başvurursan başvur 30 gün beleş Di mi
demek telekom okadar da kazıkçı değil be
cenks çözmüşün baba olayı allah senden razı olsun, rahatlattın beni ohh
bende çok sorun yaşadım ama artık rahatım 18 ağustosta başlamıştım.ağustos sonu bırakıyodum ama olayı üzerine biraz düşünce çözdüm.bidaha da aklımız karışmaz herhalde.şuan gene sınırsız diye kullanıyom ta ki 18 eylüle kadar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme