Şimdi Ara

adsl şifresi paylaşılır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oluyor oluyor... belki 20 kişinin şifresini ve farlkı farklı yerlerde denedim. ama bazıları olmuyor. bende anlamadım nedenini.

bazı yerlerde giriyor bazı yerlede kabul etmiyor şifreyi.

bir keresinde hiç ADSŞ hattı olmayan yerde adsl sinyalini aldım ve bağlandım.www.google.com bile girdim. deneme amaçlı kapattım modemi tekrar açtım bağlanmadı 5dk bekledim ama bağlanmadı tekrar. bi daha uğraşmadım zaten. belki bağlanırdı.

çok şaşırdım. bunu nasıl yaptım? bana yanlış telefn numarasını göstermişler. şu adslye bağlı dediler bende bağlamıştım. tekrar bağlanmayınca numarasını kontrol ettim ve yanlış hat olduğunu farkettim. ama nasıl olur da port takılmamış hatta adsl sinyali gelir walla iki üç gün düşündüm . belki yanlışlıkla takmışlardır portu.

• quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

oluyor oluyor... belki 20 kişinin şifresini ve farlkı farklı yerlerde denedim. ama bazıları olmuyor. bende anlamadım nedenini.

Eğer ikinizde aynı santraldeyseniz olmuyor.
  • bizim iş yerinde iki adsl var. bazen değiştiriyorum. normal bağlanıyor. ama ikisi aynı anda girmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

bizim iş yerinde iki adsl var. bazen değiştiriyorum. normal bağlanıyor. ama ikisi aynı anda girmiyor.

ikiside aynı santrale bağlı olduğundan aynı anda bağlanmaz
  • BUNUN GERÇEK OLDUĞUNA İNANMIŞTIM.1 SAATTE ÇEVREMDEKİ FİRMA İSİMLERİNDEN 7 TANE KULLANICI ADI VE ŞİFRE BULDUM ŞİFRELERİ HEP AYNI 12345678 BAĞLANMA OLUYOR AMA HATA UYASI VERİP DNS NUMARASINI İSTİYOR AYNI KULLANICI ADI VE ŞİFRELERİMLE KENDİ BAĞLANTIMLA BAĞLI İKEN HER BİRİNİN DNS NUMARALRINI ALDIM VE REHBERDEN BU FİRMALARIN TÜM NUMARALARINI GİRİYORUM HATA SAYDASINA BİR ŞEY OLDUĞU YOK GİRİYORUM DİYEN ARKADAŞLAR NASIL GİRMEK BU..

HAA ŞUNUDA SÖYLİM KULLANCI ADI : SDGIHSDGLIHSD ŞİFRE : 53454324574ADF NA NE YAZARSANIZ YAZNIN BAĞLANIYOR AMA SAYFALARI AÇMIYOR
  • farklı santral aynı santralm farketmiyor bende

hiç giremedim daha başkasının şifresiyle

arkadaşlar sınırsız hepsinden aldım şifreleri deniyorum hep yönlendiriyo tt sayfasına
  • girdim dienler doğru söylüyorlar 2 ay kadar önce bende denedim arkadaşın şifresiyle girdim
  • herhangi bir ipscan prog ile bir cok adsl sifresi bulabiliom.512,256,1024..ama hicbiryle nete giremiom.en fazla ttnet mail almama yarıyo
  • galiba herkesin şifresi kendi hattına özel
  • hayır paylasılmaz......................
  • Bunlar alengirli ve karışık işler, en güzeli paraya kıysın herkes alssın adam gibi ADSL, paranız yoksa da böyle dümenler çevirmeyin.
  • www.telekom.gov.tr sıtesıne gır adsl gır orda sıfrenı deyıs tabıkı modemındede yazmayı unutma
    quote:

Orjinalden alıntı: hidoretti

quote:

Orjinalden alıntı: nuri288

:)
    ben şu anda başka şifreden bağlıyım.
    ama aynı anda bağlanamazsınız. ilk önce giren kapar.

şerefsizin biri benim şifremden giriyor bunu nasıl önleyebilirim 3 günde 500 mb oldu ve bunu sadece yarısı bana ait

• yuuh be bu konuyuda hortlatmışsınız.
  • Artık adımı soyadımı ve ev telefonumu kimseye söylemicem.Ne olur ne olmaz :) Aslına bakarsanız bağlantıda yavaşlama olmuyorsa girebilenlerde 2 kişi girebiliyorsa sakınca yok.Telekom bize takıyo bizde onlara takalım :) Çok caniyim dimi.
  • arkadaşım da 512 kotalı ben de..

o başka bi arkadaşın 256 sınırsızıyla giriyor sınırsız download yapıyor ben giremiyorum..2miz de aynı ayarları yapmamıza rağmen..nedenini çözsem yeter bana
  • Yaw nasıl paylasılmaz paylasılır merak etme yanlız dikkat et senin de kotanı somurmesin bizim 2 uyelik var 2 sinide kullanailiyorum aynı hattyan aradım sordum sorun olmaz dedi telekom
  • daha neler duyucam şu dünyada
    benim kota 8gb tı aşmış
    kafadan 50lira fazladan ödüyecem
    bizim burda herkesin şifresi 12345 önceden benimde öyleydi
    birinin kullanıcı adını bulsamda bağlansam
  • quote:

Orjinalden alıntı: buldozer85

daha neler duyucam şu dünyada
    benim kota 8gb tı aşmış
    kafadan 50lira fazladan ödüyecem
    bizim burda herkesin şifresi 12345 önceden benimde öyleydi
    birinin kullanıcı adını bulsamda bağlansam

• akıllanın artık....adam lar 5 dakkada program yazıp şifresi 12456 12345 olan adamları tek tek buluolar...yarım saatlik bi arama sonucu 1500 tane adsl accountu buluolar....

yapmanız gereken su...1) modemin giriş şifresini degiştirin(gercekten çnemli bişi) 2) adsl şifrenizi değiştirin 3)şifreleriniz sağlam bişi olsun... tabi bu arada sacma seyler

indirip trojan aldıysanız içeri istediğinizi yapın farketmes... güvenlik programlarınız bulmadığı sürece o trojanı bilinki accountlarınız karsı tarafta....saglam yerlerden yapın downloadları...

bu arada öle tırscak endiseye kapılcak bişi yokta bence.... bence unutmayın bilgisayarınızın en öenmli virüs programı sizsiniz.....
  • Aynı santralden olduktan sonra her türlü girersiniz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.