Şimdi Ara

adsl şifresi paylaşılır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Ben KEndim Telekomda 2 sene Çalıştım Şimdi Telekomda Size Ait Bir Port Açılıyo Ve Siz O Port Üzerinden Aynı Adsl Havuzundan bağlantı Alıyosunuz Bu Demek Olmuyorki Başka Havuzlardan Da Bağlanamazsınız Ben Şuanda Hatta 8 Aydır Bitane İnternet Cafe Şifresi Buldum 2048 ve sınırsız Ben Ank Etlikte Oturuyorum kafede Ankara Kızılayda Adamın Havuzundan Bağlanıyorum Bana Sıtandar 30 Milyon fatura GEliyo Adam Sınırsız Olduğu İçin Onada Normal Fatura Geliyo adam Benim Onun Hattından Bağlandığımı Bilmiyo Hatta İnternetin Adresini Aldım Bide Adamın Yüzünü Görmek İstedim Adamla Küçük Bi Muhabbetim Bİle Geçti Ama Adam Bİlmiyoki Ben Onun Hattından 8 Aydır Bağlanıyorum Gül Gibi Geçinip Gidiyoruz Anlayacağının Korkmayın Yani BUlursanız Bi Şifre Yapıstırsın Anasını sAtıyım
  • Yardımcı olmak istemen güzel ama 15 şubatta yazılmış msj.a cevap yaz<mışsın arkadaş.İşte konu hortlatma buna deniyor.Çalışmalarında başarılar
  • Önceden böle bir durum mümkündü sınırsız bi adsl account ile bağlanıp sınırsız download yapmak iyi oluyodu. Ama artık girilmiyo telekom durumu çaktı. Ayrıca ADSL sözleşmesini okudunuzmu bilmiyorum ; her kullanıcı kendi hesabından sorumludur diye yazıyor. Zaten son bi kaç aydır faturaların içinde Adsl Korsanlarına Dikkat Diye Bir broşür veriliyo. Yani Özetle her kullanıcı kendi şifresinden sorumludur. Şikayet olmadıktan sonra bir şey olmaz ;)
  • Böyle birşeyin olabileceğine hiç ihtimal vermiyorum ...
  • Pek çok yerde olmaz. Çünkü authentication sırasında nereden bağlandığınız kontrol edilir.
  • birara olmuyor deildi ama telekom o açığını kapatmış galiba. bende bu şekilde şifre kullanıyordum kotam dolduğunda. geçenlerde kotayı aştım bu yöntemle ve fazla para verdim.
  • Telekomda NMS diye bir bölüm var hangi saate nezaman internte nekadar bağlandığın yada nerden bağlandığın görülüyor.Eskiden alt yapı uygunsa şifre ile girebiliyordun şıuanda altyapınız uygunsa nec yada alcatell şifre ile girersiniz ama karşı tarafın interneti kapalı olacak.Başkasını girdiğinden şüphen varsa dilkece ver kimin girdiği nerden girdiği hangi saatlar arasında kullandığı bulunur.
  • sanırım 2007 şubat ayı idi bu olay sona erdi bende. kardeşlerimin adsl şifrelerini biliyordum. 3 ümüz, birbirimizin şifrelerini ortak kullanıyorduk ama bi kaça ydır artık bu olmuyor.
  • Bitti mi şimdi bu mesele hiçbir çözümü yok mu?
  • bitti :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.