Şimdi Ara

ADSL Sinyali Gece Var Gündüz Yok(YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Çok Yardımınıza ihtiyacım Var.

Evimizde ADSL Bağlantısı Var.Ama Sinyal Gece Geliyor,Gündüz Gidiyor.
    Yani İnternete Geceleri Girebiliyoruz.Gündüz Hat Kesiliyor.

Bence Bunun Nedeni Modemden Değildir Çünkü Elimde PİKATEL COMBO MAX Modem Ve DATRON Modem var.İkisinde de Aynı Sorunla Karşılaşıyorum.

Yardımlarınızı Bekliyorum.İlgilenirseniz Sevinirim...

• Çevrenizdiki kullanıcılarda da aynı sorun var mı, araştırdınız mı?
  • bende de ne telefon ne modem hiç birinde sinyal yok aradık 3 gün oldu hala birşey yok
  • 444 0 375
  • @Daxter söylediğin şeye göre, mekanda voltaj dalgalanması olabilir. ADSL modem ayrı adaptörle mi çalışıyor yoksa gücü kasadan mı alıyor?

Önceki tecrübelerime dayanarak adaptörle çalışan bir modemse voltaj dalgalanması problem olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

@Daxter söylediğin şeye göre, mekanda voltaj dalgalanması olabilir. ADSL modem ayrı adaptörle mi çalışıyor yoksa gücü kasadan mı alıyor?

Önceki tecrübelerime dayanarak adaptörle çalışan bir modemse voltaj dalgalanması problem olabilir diye düşünüyorum.

Abi Telekomu Aradım Senin Dediğini Dediler.
    Yani belki bu da Olabilir Ama Modemle Alakası Yok Gibi Gözüküyor.

Kullandığım Modemin İkisi de Gücünü Adaptörden Alıyor.

Başka Neler Yapabilirim???

Aynı Zamanda Çevremizde de Böyle Bir Sorun Yok.

İlgilendiğiniz İçin Sağolun İyi Paylaşımlar...
  • kardeş, söylediğin gibi sadece gündüz problem varsa problem yüksek ihtimalle voltaj dalgalanmasından kaynaklanıyor. Telekomdan gelen bir hat mevcut çünkü. Yani sinyali adamlar gece verip gündüz kesmezler

Yapabileceğin uygulamalar: Voltaj olayından emin olmak için arkadaşlarından sadece usb üzerinden çalışan bir modem temin et (kurulum cdsini de iste) modemi diğer modemleri uninstall ederek kur ve gündüz sinyal almayı dene. Eğer bu şekilde sinyal alırsan sorun voltaj demektir. Elektrik tesisatınızı kontrol ettir.

Benzer bir problemi Apache ADSL combo ile yıllar önce yaşamıştım. Sorunu bulana kadar kafayı yemiştim. Hatta modemi parçalamıştım. Aynı şeyleri sen de yaşamadan önce iyice araştır derim

İyi çalışmalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi İlgilendiğin İçin Sağol.
    İnşallah Sorun Düzelir...

Peki Bana Önerebileceğin Bir Modem Varmı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:DaXter:. -- 30 Haziran 2007; 11:14:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DaXter:.

Abi İlgilendiğin İçin Sağol.
    İnşallah Sorun Düzelir...

Peki Bana Önerebileceğin Bir Modem Varmı???

ZyXEL

http://www.zyxel.com.tr/zyxel/product/dsl/p660ru.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.