Şimdi Ara

ADSL VE TELEFON İPTALİ...ÖNEMLİ UYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 ayrı evimdeki telefon hattımı ve bunlara baglı olan adsl baglantılarını iptal etmiş bulunmaktayım..
    20.75x2=41.5 tl sabit ücret, 56.75x2=113.5 yani toplamda her ay ödedigim 155 TL den artık kurtulmuş bulunuyorum..İnternete ise çok ekonomik çözümler buldum, ve keriz yerine konulmaktan kurtuldum,şükürler olsun..bir insanın razı olmadıgı fakat mecbur oldugu miktarı ödemesi çok acı bir durum..İnanın bunların yatacak yeri yok..

Benim gibi hat iptali yapan arkadaşlara uyarılarım olacak..

1-Otomatik ödeme talimatı varsa, otomatik ödemeden ödeme alınmadan iptal edin..çünkü son faturanın tamamını banka göremiyor..ayrıca bu hat daha sonra başkasına satılacagı için, iptal etmezseniz otomatik ödemeyi,ileride hat başkasının üzerine geçtiginde faturayı siz ödemeye devam edersiniz..bu açıdan önemli..

2- ödemeyi TT ödeme merkezlerinden degil, kesinlikle genel müdürlüklerin veznelerinden ödemelisiniz..aksi durumda fazla yada az ödeme durumu söz konusu olabilir..dogru bildirimler genel müdürlüklere baglı veznelerde oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirrfe -- 6 Nisan 2011; 22:21:47 >

• türtk telekom bölge müdürlüğünden ödeme konusunda en doğru şekilde faydalanabilirsiniz.
  • valla hocam çok iyi etmişsin.bu tekeli yıkmaz bizim elimizde.bende 1 senedir kullanmıyorum.
  • Ben kapatalı neredeyse bir sene oldu. Telekom' a mail attım borcum kalmış mı diye yok diye cevap geldi ama Ttnet cevap vermiyor. Bunlara borcumuz kalmadığına emin olmak için sanırım Telekom Müdürlüğü'ne gitmek lazım. İcralık yapıyorlar sonra adamı, haberin bile olmuyor.
  • ben de yılbaşında kampanyalı abone olup 1 ay sonra kapatmılştım
    çünkü bana 6 ay indirim derken 3 aya düşürdüler bende kızdım.
    15-20 gün içinde kapanış faturası çıkar demişlerdi.
    ancak kapattıktan sonra fatura gelmedi 2 ay geçti. müşteri hizmetlerinde borcum yok görünüyor acaba telekom müdürlüğünemi gitmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu52

ben de yılbaşında kampanyalı abone olup 1 ay sonra kapatmılştım
    çünkü bana 6 ay indirim derken 3 aya düşürdüler bende kızdım.
    15-20 gün içinde kapanış faturası çıkar demişlerdi.
    ancak kapattıktan sonra fatura gelmedi 2 ay geçti. müşteri hizmetlerinde borcum yok görünüyor acaba telekom müdürlüğünemi gitmem lazım.

Son fatura netten falan görüntülenemiyordu en son, sadece müdürlükteki veznelerde öğrenebilirsin.
  • ben interneti ve telefonu kapatalı 1 ay oldu bir baktım ttnetten mail gelmiş nisan ayı düzenlenecek faturanızın son ödeme tarihi 24 nisandır yazıyor fatura itiraz bölümüne gittim ve baktılar bana 5 tl borçları çıktı 2 sene türk telekoma soyuldum gider ayak 5tl'de olsada kendime borçlandırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.