Bildirim
ADSL ve Telefon Sinyallerim karıştı !!! ŞOK ŞOK ŞOK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nasıl yani yaa splinter kullanmadınız mıı? yoksa böyle bişey hemen taktır? -
bizde adsl ile tel paralel bir sorun yaşamadık bu zamana kadar ancak adamlar adsl hattan çıplak kabloyla dağıtım yapmayın diyorlar sorun çıkıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symmetrical -- 13/7/2004 21:40:16 > -
splitter var ama sinyaller bazen karışıyor modemim zoom x3 ve alcatel modem denedik ondada aynı sorun var. -
başka bir splitter dene dostum -
Santralden kaynaklanabilir
Bizim daha ADSL bağlanmadan sadece santralde altyapı hazırlıkların beri bu sinyaller mevcut -
Falcon nun dediği gibi , santralden kaynaklanan bir sorun, 124 data arıza yada 440375 edüşerse tabiiki sorununu iletmen gerekiyor, santraldeki splitterı aktive etmeemişlerdir, aynı sorun bendede oldu ve çözüldü . -
Aynı sorunu yaşıyorum bende
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ome tv cihazlarınıza erişimi engellediniz
- sink to receive asynchronous nedir
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- ncz to dwg
- tlauncher ekran kartı güncelleme hatası
- video boyutu küçültme
- bilgisayar hızlandırma
- ekran kartı resetleme
- mavi ekran hatası
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X