< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ED036DF6 -- 5 Eylül 2008; 22:41:24 > |
ADVAPI32.DLL Hatası ve EventSetInformation Yordamı
ADVAPI32.DLL, işletim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan dinamik bir bağlantı kitaplığıdır. Bazı durumlarda, "ADVAPI32.DLL bulunamadı" veya "EventSetInformation yordam giriş noktası ADVAPI32.DLL dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" gibi hatalar oluşabilir. Bu hatalar aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:
- Bozuk veya eksik ADVAPI32.DLL dosyası
- Çatışan yazılım
- Sistem kayıt defteri sorunları
- Eksik Windows güncellemeleri
ADVAPI32.DLL Hatalarını Giderme
ADVAPI32.DLL hatalarını gidermek için şu adımları deneyebilirsin:
- Sistemini en son Windows güncellemeleriyle güncelle.
- Bozuk sistem dosyalarını onarmak için Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni çalıştır.
- ADVAPI32.DLL dosyasının doğru şekilde kaydedildiğinden emin ol.
- Çatışan yazılımları kaldır.
- Sistem kayıt defterini hatalar açısından tarayıp düzelt.
- ADVAPI32.DLL dosyasını temiz bir Windows kurulumundan kopyala ve mevcut dosyanın üzerine yapıştır.
EventSetInformation Yordamı Hatası
EventSetInformation yordamı, Windows olay günlüğüne kayıt eklemek için kullanılan bir API fonksiyonudur. "EventSetInformation yordam giriş noktası ADVAPI32.DLL dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" hatası şu nedenlerden kaynaklanabilir:
- ADVAPI32.DLL hatası
- Sistem kayıt defteri sorunları
- Çatışan yazılım
EventSetInformation yordamı hatasını gidermek için ADVAPI32.DLL hatalarını giderme adımlarını izle. Ayrıca, sistem kayıt defterini hatalar açısından tarayıp düzelttiğinden emin ol.
Yardım Alma
Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala ADVAPI32.DLL veya EventSetInformation yordamı hatası alıyorsan, ek yardım almak için bir IT uzmanına veya Microsoft destek ekibine başvurmalısın.