Şimdi Ara

msvcrt.dll Hatası Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
31.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer sisteminizde; Firefox 3.5,Aimp2,İnternet Explorer gibi programları açınca "Yordam giriş noktası bulunamadı , msvcrt dll" hatasını veriyorsa System32 klasöründeki dwmapi.dll dosyasını silerek sorunu halledebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceylankral -- 30 Aralık 2014; 13:48:24 >

• Teşekkürler böyle bir sorunla karşılaşırsak aklımızda bulunsun
  • allah senden razı olsun kaç zamandır milletin aradığı bi konu aslında bu tabi bnimde ne yaptıysak olmadı ama bu yöntem oldu allah ne muradın varsa versin forumlarda falan herkez bunu arıyor bana kalırsa bulanda yok sen bunu başka yerlerdede paylaşırsan başkalarıda faydalanır
  • bendede buna benzer bir hata veriyor video indirme programlarını açtığımda yordam giriş noktası bulunamadı msvctr.dll kütüphanede bulunamadı yazıyor dediklerinizi yaptım fakat system32 dosyasında dwmapi.dll dosyası yok bana yardımcı olabilirmisiniz
  • İnternetten aratıp işletim sisteminize uygun dwmapi.dll dosyasını bulup system 32 klasörünün içine atarak yeniden deneyiniz...
  • teşekkürler bulup deniyim
  • tesekkrler aynı sorun bendede vardı dwmapi.dll silince tarayıcı normale dondu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çavuşum gerçekten çok kısa ve öz söylemişin direk.işimi hallettim saolasın
  • gerçekten çok teşekkürler.diğer forumlardada aradm arkadaşlar okadar bilgi vermişler hiç biri olmadı . seninki kısa ve net bi çözüm.tekrar teşekkürler
  • xp kullanıyorum ve bu sorunu yaşamaya başladım..Söylediğinz dosya bende yok nasıl silicem yapıcam yardım edermisiniz???
  • Allah razı olsun tuttugunu altın etsin.
  • Allah razı olsun senden valla, Opera kurunca açarken sürekli hata mesajı alıyordum dediğin dosyayı sildim anında düzeldi.

Bütün işletim sistemlerinde uygulanabilir bir yöntem mi peki bu?
  • Merhabalar. dwmapi.dll dosyasını silemiyorum güvenli kiptede de denedim olmuyor yardımcı olurmusunuz ? C free programında çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bi noktadan sonra ?
  • http://www.gezginler.net/indir/unlocker.html bu dosyayı kullanarak silmeyi deneyin. pc normal açıkken, dwmapi.dll dosyasına sağ tıklayın. Unlocker 'e tıklayın. Açılan ekranda sol alt köşede Eylem Yok yazar.ona tıklayın Sil'i seçin. Sonra OK'a tıklayın. Büyük ihtimalle silecektir. Eğer silmezde uyarı verirse Tamam'a tıklayın ve pc yeniden başlatın.
  • ben sniperelitev2 oyununu acarken bu sorunla karşılaşıyorum dediğiniz gibi system32 dosyasında olmayan dwmapi.dll dosyasını system32 dosyasına attım ama yine aynı sorunla karşılaşıyorum
    ne yapmam gerekiyor şimdiden tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinkl

ben sniperelitev2 oyununu acarken bu sorunla karşılaşıyorum dediğiniz gibi system32 dosyasında olmayan dwmapi.dll dosyasını system32 dosyasına attım ama yine aynı sorunla karşılaşıyorum
    ne yapmam gerekiyor şimdiden tşkler

o oyun windows xp'ye uyumlu değil. eğer win xp kullanıyorsanız win 7'ye geçin
  • windows 7 ye nasıl geçiş yapacam onuda bilmiyorum xp cd var ama 7 yi nasıl nerden kurabilirim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.