Şimdi Ara

advapi32.dll yardım ltfn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
10.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tmm bir onu deniim hata daha bugün oldu
  • kardeş burda advapi.dll dosyasında hata olduğunu yazmıyor dinamik kitaplıktan silindiği ordda olmadığı yazıyor oraya eklersem olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ED036DF6 -- 6 Eylül 2008; 1:08:30 >
  • Zaten bizim amacımız da bu dosyayı değiştirmek değil, silinen yeri bulup oraya kopyalamak..

Yazdığım gibi sistem geri yükleme yapın. Herhalde en kolay çözüm bu olacaktır.
  • kardeş oda işe yaramadu 30 ağustosa aldım cp yi gene aynı hata
  • Kayıt defteri (regedit)de de sorun oluşmuş olabilir. Bu programla kayıt defteri(regedit) onarımı yapıp sorunun devam edip etmediğine bakınız.
    Registry Mechanic 7.0.0.1010
    http://download.chip.eu/tr/Registry-Mechanic-6.0.0.780_695841.html#
  • 1193 hata çıktı ancak 4 tane büyük sorun var full sümü yaptım ama onları düzenlemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: duf1

1193 hata çıktı ancak 4 tane büyük sorun var full sümü yaptım ama onları düzenlemiyor

Bilgisayarı açıp kapatın. Yine regedit taraması yapınız. Sorunun düzelip düzelmediğine bakın..
  • 4 sorunada baktım advipa32.dll ile ilgili bir şey bulamadım
  • 1 soruna indi
  • olmadı kardeş gene olmadı .dll düzeltici varsa gönderirmisin
  • quote:

olmadı kardeş gene olmadı .dll düzeltici varsa gönderirmisin

Maalesf öyle bir düzeltici yok.. Hata hangi durumlarda ortaya çıkıyor. Açılışa beraber mi?
  • hyr kardeş bir oyun aldım oyun açılışını açmıyor bir şey buldum chkdsk /r yazıp çalıştır diince dosya kilitlenemiyor diyor bbaşka bir işem tarafında kullanıldığından
  • quote:

hyr kardeş bir oyun aldım oyun açılışını açmıyor bir şey buldum chkdsk /r yazıp çalıştır diince dosya kilitlenemiyor diyor bbaşka bir işem tarafında kullanıldığından

Hata denetleme işlemi (chkdsk /r) ile sorununuzun alakası yok ki neden chkdsk yapıyorsunuz. Disk o an kullanımda olduğu için "dosya kilitlenemiyor" hatası çıkar. Bir sonraki sistem açılışında otomatik yapamaya çalışır. Ancak sizin chkdsk ile işiniz yok.

Bu hataya neden olan, oyunun kendisi. Oyun cd si içinde ytüklemeniz gerekn .dll dosyaları olabilir. CD nin içinde yönergeler yazan bir word belgesi falan olmalı ona bakınız..
  • şu anda bir kaç kod buldum onları deniycem oyunu cd si laptop ta sorun olmuyor
  • kardeş oyun dosyasında açıklama çıktı:

Bu oyun sadece "Vista" da çalışır !!

yardımların için sağol ancak bu onla alakalı değil çünkü bir oyun açılımındad aynı hata oldu sağol uğraştoğın için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.