Şimdi Ara

Ntuser.dat Dosyasını Sildim. Yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ntuser.dat, ntuser.ini ve ntuser.dat.log1 dosyalarini gereksiz sanip bir programla sildim. Pc'yi kapatip açinca da hesabima giremez oldum. İnternetten araştirdim ama bana uygun bir çözüm bulamadim, acil yardım edin lütfen.

Pc açilirken f8 tuşuna bastim, seçeneklerin hepsini denedim olmadi. Son olarak güvenli mod ile giriş yaptim, sistemi geri yüklemeye çaliştim, 1 gün öncesine yüklendiği halde yine ayni hatayi veriyor. İkinci çözüm olarak da yeni kullanici hesabi açiyim dedim, Kullanıcı hesaplarında "Başka bir hesabı yönet" linkine tıklıyorum tıklıyorum ama açilmiyor hiç. Yeni hesap da açamadim o yüzden. Ne yapabilirim acil yardim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayardan anlayan kimse yok mu burada?

• İşletim sisteminin ISO dosyasini flash bellege yazdir ve flashdan bilgisayari başlat kurulum ekraninda onarma secenegi ile sistemi onar

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle vakit ayirdiğin için teşekkür ederim. İki sorum olacak, bu İSO dosyasini flaşa kes yapiştir mi yapacam yoksa kopyala yapiştir mi? İkincisi de bilgisayari flash ile nasil açacam?

• ISO dosyasını Windows 7 USB DVD Download Tool programı ile Flash belleğe yazdıracaksınız.

Bilgisayar açılırken F8 yada Delete tuşuna basıp basıp birakın bios açılacaktır. (Benim bilgisayarda DELETE tuşuna basınca açılıyor.)

Advanced BIOS Features bölümüne girin.

Aşağıdaki resimde gözüken First Boot Device USB-HDD olarak ayarlayın. Hard Disk Boot Priority yazan yere gelip Enter'a basıp açın ve oradan Flash belleğinizi en üst sıraya klavyedeki + tuşu ile taşıyın.

Şimdi F10 tuşuna basın ve ayarları kaydedin. Windows yüklenmesi başlayacak ve bilgisayar yeniden başlatılacak ilk restart'da bu ayarları tekrar eski haline getirip tekrar F10 ile kaydedip çıkın artık işlem tamamdır BIOS ile işiniz bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 10 Ağustos 2015; 11:58:13 >

• Tamam çok sağol. Formata verdim, 20tl için bukadar uğraş fazla geldi. O riske de girmedim, yakabilirdim makinayi :)) Emek verdin, tekrar teşekkür ederim, iyi günler, iyi çalişmalar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.