Şimdi Ara

Adsl wireless bağlantınızı MAC filtreleme ile kontrol edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MAC filtreleme özelliği bilgisayarların MAC adreslerine göre ağa erişimlerine izin verilmesini sağlar. Bu özellik etkinleştirildiğinde listeye MAC adresleri yazılmış olan kullanıcılar haricindekilerin Internet'e erişimi engellenir.

Modem arayüzünden ilgili ayarlara firewall bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, Mac adresini öğrenmek istediğimiz bilgisayarda, Başlat --> Çalıştır --> cmd yazıp "Enter" tuşuna basın, daha sonra ipconfig /all komutunu yazarak mac adresini öğrenebilirsiniz.

Alıntı:http://www.pckoruma.net/index.php?topic=1181.0

• 30sn kırılabilir bir koruma.Prg bile gerek yokYanında wpa sıfreleme ssıd gızleme tadından yenmez....
  • quote:

Orjinalden alıntı: asyacafe

30sn kırılabilir bir koruma.Prg bile gerek yokYanında wpa sıfreleme ssıd gızleme tadından yenmez....

Nasıl kırılabilirlerki anlamadım, her makinanın kendine özgü bir mac adresi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pozitronik

quote:

30sn kırılabilir bir koruma.Prg bile gerek yokYanında wpa sıfreleme ssıd gızleme tadından yenmez....

Nasıl kırılabilirlerki anlamadım, her makinanın kendine özgü bir mac adresi var.

linux tabanlı bir işletim sistemi ile 30 sn de görüyorsun arkadaşım ( sorma araştır nette )
    30 sn de kendi mac adresini değiştiriyorsun. olay bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akhelmet

quote:

Orjinalden alıntı: Pozitronik

quote:

linux tabanlı bir işletim sistemi ile 30 sn de görüyorsun arkadaşım ( sorma araştır nette )
    30 sn de kendi mac adresini değiştiriyorsun. olay bitti

Bu durumda demekki wpa şifreleme yöntemi kullanmak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.