Şimdi Ara

adsl2+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Göstermiş Olduğunuz İlgiden Dolayı Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim...Modem Gibi Modem Aldım " AirTies RT-101 " Gerçekten Mükemmel...Teknik Servis 7/24 ( 0212-212 82 20 ),Download Sayacı (Limitli Kullanıcılar İçin),Gelişmiş SPI Firewall,WPA,Hacker Kaydı,Kullanıcı Filtresi ve URL Bloke,Universal Plug&Play,Tak Çalıştır Kurulum CD (TÜRKÇE),AirTies Çağrı Merkezi,AR GE ( Türkiye'de ) Ekibi ve Bayilerden Teknik Destek, 3 YIL GARANTİ,ADSL2+ ,Splitter ve Voltaj İçin Güç Adaptörü...1 Port Ethernet + USB.... http://www.airties.com/index.php?cid=85 NOT..: ADSL2+ Alanyada Başlamış Diye Duydum Ama Ne Derecede Doğrudur Bilmiyorum....High Defination Sadece ADSL2+'da....CHIP Dergisi Editörün Seçimi = 2004'ün En İyi Ürünü...
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ADSL2+ Yolda...

İlgi çekici bir diğer yenilik, ISDN hatlarında olduğu gibi ADSL2 hatlarını bir araya getirerek daha yüksek band genişliklerine çıkarılabiliyor oluşu, sınır değer olan 25 Mbit/saniye kapasitesindeki AD5L2+ hatları bir araya getirilerek bundan kat kat büyük band genişlikleri elde edilebilir. Bir örnek vermek gerekirse 6 adet ADSL2+ hattı bir araya gelerek 150 Mbit/saniyelik bir bağlantı elde edilebilecek.

ADSL2'nın odaklandığı temalardan biri$i internet üzerinden yüksek kalitede ve eşzamanlı görüntü izleme imkanı, HDTV gibi yüksek kaliteli yayınlar internet üzerinden rahatlıkla aktarılır hale gelecek. ADSL2 ve ADSL2+ standartlarının avantajla yanlarından birisi mevcut ADSL standardı İle uyumlu olmaları, Ülkemizdeki durum ADSL hizmeti ülkemizde biraz geç yaygınlık kazanmış olsa da Telekom tarafından Gerçekleştirilen fiyat indirimleri ADSL bağlantıyı en cazip çözüm haline getirmiş durumda. Özellikle aylık 29 YTL ödemeli abonelik çeşidi, çevirmeli ağ bağlantısını tarihe gömecek gibi görünüyor.

Kullanıcıların çoğunun ADSL'e geçiş yaptığı su günlerde ADSL modem satıhları da had safhada, işte bu Noktada, hem bugünkü Gereksinimleri karşılayacak hem de geleceğe yönelik iyi bir yatırım olacak cihazları seçmek gerekiyor.

Kaynak: Chip Dergisi (Aralık 2004)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atadinc -- 28 Mayıs 2005, 16:58:10 >

• ben asus aam6030bi 4 port adsl,adsl2,adsl2+ uyumlu modem kullanıyorum gayet memnunum benim aldığımda bi zyxel de vardı bide asus da vardı zaten dergide okumuştum baya araştırmıştım. adsl2 ve + da olunca hemen aldım
  • git airties al hem kaliteli hemde tenik servis süpeer....
  • yaklaşık 3 gündür araştırıyordum.Birara tam asus alacağım derken son kez teknik destek konusunu araştırdım tam bir fiyasko.Şu an %99 AirTies almaya karar verdim ama Hem masaüstü hemde laptop ile ayrı ayrı bağlanacağız onun için hangi modelini almalıyım bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: atadinc

yaklaşık 3 gündür araştırıyordum.Birara tam asus alacağım derken son kez teknik destek konusunu araştırdım tam bir fiyasko.Şu an %99 AirTies almaya karar verdim ama Hem masaüstü hemde laptop ile ayrı ayrı bağlanacağız onun için hangi modelini almalıyım bilemiyorum

RT-210 modelini almalısınız. 4-Port Ethernet artı Wireless (kablosuz) çıkışı var...
  • Bosver ya 3-4 yilda gecemezler adsl2 ye...
  • Sorması ayıp adsl2 uyumlu modemi neyapcaksınız arkadaşlar.
    10yıl sonrasına yatırımmı??
    Telekom=Adsl2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber/VDSL/ADSL Modem Router
    11 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muhahhhaaa
    telekom mu kafayı duvara vur daha ii geçersin yarınlara.

• ben de anlamadım. adsl2 weya +sı gelene kadar...
  • imzamdaki modem destekliyor istersen ondan al...
  • Arkadaşlar airties konusunda yardım ve satın almak isterseniz yardımcı olabilirim... Cep:5052138934
  • Bırakın adsl2 yi yaaaaa
    10 sene sonra ancak geçeriz gerçi ben hızımın artmasını istemiyorum sadece hattım kopmasın şifrem falan değişmesin borç var diye hat kapanmasın hızları alsınlar onların olsun
  • airties rullz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.