Şimdi Ara

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK] (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.288
Cevap
6
Favori
350.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Srcn81

Değerler iyi ancak crc hatası yüksek.

Crc hatası ne oluyor hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

Arkadaşlar bende 16 mb var ama hız testinde 4 mb zor görüyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde hat değerlerinin iyi olduğunu modemle ilgili teknik destek almam gerektiğini söyledi. Bu teknik destekten kastı nedir anlamadım. Firmware güncellemesi mi? Bunun ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

Bu da test sonuçları. Var mı bir problem acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 4 Nisan 2015; 19:54:59 >

• Arkadaşlar benim hızımı 4 mbit'e kadar düşürmüşler arıyorum yükseltmiyorlar da yok arıza kaydı falan diyorlar bir sürü uğraştırıyorlar adamı iki dakkalık yapacakları işlem için. Şimdiye kadar hiç 8 mbit'in altına düşmemişti sözde 16 mbit net kullanıyoruz ne yapmam lazım bu durumda ? Netim kaldırdığı halde hızımı düşürüyorlar nasıl bi haysiyetsizliktir bu ?

• Sol menüden internet yazan yeri açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimCarD

Sol menüden internet yazan yeri açın.

Buyrun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerini ara 16 ya cektirin

• quote:

Orijinalden alıntı: SimCarD

Müşteri hizmetlerini ara 16 ya cektirin

Çekmiyolar hocam biz işlem yapamayız sistem otomatik yapıyor bu işi deyip duruyorlar. Her aradigimda ariza kaydi acalim diyolar kafayi yedirtecek bu adi firma bana. Halbuki daha önceden yapmislardi bu hiz yukseltme islemini. Kafalarina gore hizimi dusurup yukseltiyolar. Adil kullanimi gecmememe ragmen 4mbit e sabitlenmis suan hizim kafayi yememek elde degil. Bu kadar serefsiz bi firma olamaz superonline 8 mbit kullaniyordum sabit hep 8 mbit hiz aliyordum. Ttnet 16 mbit e geceyim dedim birak 16 yi sabit 8 i bile gordugum cok azdir. Ne yapmam lazim bu hizi yukseltmeleri icin daha biraz once aradim kufur edicektim sinirden neredeyse, ilk okul mezunu bayanlari koymuslar oraya derdimi anlatanana kadar ölüyorum zaten birde hicbi halt bilmedikleri gibi muhendis adama sistemi anlatmaya calisiyorlar

• Hat sahibi telekom müdürlüğüne gitsin mh ler bos

• Hocam telekoma gidip ne demek lazım daha önceden yükseltmişlerdi tekrar eski haline getirmişlerdi hızımı. Yani gitsem tekrar düşürecekler bir süre sonra ?
  • Snr dalganıyorsa kendi oto düşüyordur o sen ev içi tesisatı kontrol et ara müşteri hizmetlerini de kopma filan yok siz son hıza çekin koparsa ararım filan de.
  • Neredeyse 1 aydır hafta içi 16.00 - 01.00 arası,haftasonu ise full internet hızım 1-3 mbps aralığına düşüyor,hız testlerinde görebildiğim en yüksek değer 13'ler.Hat değerlerim aşağıda,Superonline kullanıyorum.Araya araya kanka olduk ama hala çözüm yok,kablolarda sorun olabilir dediler ama gündüz aldığım hızı gece alamıyorsam sorun nasıl kabloda olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 8 Nisan 2015; 16:27:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Neredeyse 1 aydır hafta içi 16.00 - 01.00 arası,haftasonu ise full internet hızım 1-3 mbps aralığına düşüyor,hız testlerinde görebildiğim en yüksek değer 13'ler.Hat değerlerim aşağıda,Superonline kullanıyorum.Araya araya kanka olduk ama hala çözüm yok,kablolarda sorun olabilir dediler ama gündüz aldığım hızı gece alamıyorsam sorun nasıl kabloda olabilir ?

Santraldeki yoğunluktan kaynaklanıyor yapılacak pek birşey yok açıkçası kalabalık bölgelerde bu sorunu yasayan bir cok kişi mecvut forumda araştırma yaparsanız diger arkadaşların bu sorun hakkındaki çözümlerini bulabilirsiniz

• santrale bikaç bina mesafedeyim ama hızım 7mbpsyi geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 9 Nisan 2015; 20:33:49 >
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    hattın sınırda ev ici tesisatı kontrol edin.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bende 16 mb var ama hız testinde 4 mb zor görüyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde hat değerlerinin iyi olduğunu modemle ilgili teknik destek almam gerektiğini söyledi. Bu teknik destekten kastı nedir anlamadım. Firmware güncellemesi mi? Bunun ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?

Bu da test sonuçları. Var mı bir problem acaba?

Allah aşkına bir kişi de cevap yazmamış. O kadar muhabbet edilmiş. Ya hiç mi bilen yok bu sıkıntının be olduğunu? Modemi mi değiştirecem ne yapacam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 12 Nisan 2015; 5:53:33 >

• Bi El Atın Ya Böyle Bi Rezilik Yok
  • LrepCre L kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerinide atın.

• Ermeydan E kullanıcısına yanıt
    Hocam snr düşük yoğun kullanımda kopma olabilir. Arayıp bir el atmalarını söyleyin. Ya da hızı düşürmelerini söyleyin.

• Neden böyle bilmiyorum bazen de kesiliyor.

• tscturkey kullanıcısına yanıt
    Değerler tuhaf arıza kaydı bırak kontrol etsinler bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 16 Nisan 2015; 17:43:51 >
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.