Şimdi Ara

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK] (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.288
Cevap
6
Favori
350.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen haftaki değerlerim hattım 8i kaldırmıyordu
     ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

Bu hafta 10u bile kaldırır neye göre değişiyor bu ?

• WrathChild kullanıcısına yanıt
    8İ alıyormuş zaten yoğunluğa göre veyada çalışma yapiliyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

8İ alıyormuş zaten yoğunluğa göre veyada çalışma yapiliyordur.

Sürekli kopuyordum 8'de.
  • Yemin ediyorum bıktım 5 gündür internetim yoktu geldikten sonrada en fazla 8mbit alabiliyorum sebebi nedir bunun?
  • Paketin neyki değerler gayet iyi.
  • 16 mbit yalın yanlış hatırlamıyorsam
  • Paketini tam öğren ondan sonra ara düzelttir.
  • Oldu sağolun.
  • Banada yardım edebilecek biri var mı ? İnternetim bazen üst üste sürekli gidip duruyor, bazen aralıksız 1-2 saat kullandıgım oluyor sıkıntısız, bazen 1-2 defa gidip düzeliyor.. Problemi bir türlü çözemedim modemden mi kablolardan mı nedir bu sorun ? Bu arada değerlerim şu şeklide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 15 Mayıs 2015; 2:05:42 >

• aykut.. kullanıcısına yanıt
    hocam değerler normal ve gayet güzel. modeme kadar gelen internette sıkıntı gözükmemekte. farklı modem ile denediniz mi ? belki modemde problem olabilir.
    Tesisatı kontrol et

• hocam size bir sorum olacak ben internet değerlerini arada bir kontrol ediyorum. modeme aç-kapa yaptığımda 13 mbit olan hız değeri birden 15-16 mbit oluyor. 1-2 gün sonra yine düşüyor. bir de SNR acayip derece de oynak. sabah 13 olan değer, akşam işten geldiğimde 7'nin altına düşüyor bazen. sorun nerede olabilir sizce?
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Yoğunluktan değişir o arıza kaydı bırak ölçüm yapsınlar binadan

• quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

hocam değerler normal ve gayet güzel. modeme kadar gelen internette sıkıntı gözükmemekte. farklı modem ile denediniz mi ? belki modemde problem olabilir.

@karakabus_ Evet hocam farklı modem denedim yine gidiyor.

@VDSL Saolun hocam tahminimce duvardan gelen kabloda sıkıntı var akşama doğru yenisi alıp değiştirip deneyeyim sonuç iyi olur umarım.
    Aklıma şimdi geldi. Birde hocam İnternet bağlantım üst üste gittiği zaman telefonu sürekli açık tutuyorum kesiliyor mu diye hiç kesilmiyor sorun yinede tesistatta olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 15 Mayıs 2015; 12:33:16 >
    Ek veya ezilme varsa tesisattandır telefonla alakası yok hocam açığın an gitse spllitterda sorun olur sen kabloları elden geçir düzelme olmaz ise arıza kaydı bbırakırsın kontrol ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Ek veya ezilme varsa tesisattandır telefonla alakası yok hocam açığın an gitse spllitterda sorun olur sen kabloları elden geçir düzelme olmaz ise arıza kaydı bbırakırsın kontrol ederler.

Spllitteri değiştirmiştim bir çözüm olmadı. Spllitterden modeme giden kabloda belki sıkıntı olabilir. Akşama doğru yenisini alıp bir deneyeyim. Çok teşekkür ederim.
  • bir kaç sorum olacak resimlerde ki ayarları nasıl yapmam gerek? modem 5650 TT v3

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK] ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK] ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

• Arkadaşlar bu hat değerleri nasıl bi yorumlarmısınız.

• Bu değerler ile ne kadarlık download hızı almalıyım sizce? Şuan 800-1000 kb/s download hızım var bu değerler normal midir?
  • Umban U kullanıcısına yanıt
    Sol menüden internet yazan yere tıklayın oradakileri atın.
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.