Şimdi Ara

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK] (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.288
Cevap
6
Favori
350.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • airties rt-205 hat değerlerimi nasıl öğrenebilirim? arayüzü karıştırdım fakat bulamadım

eğer buysa yorumlayabilir misiniz? (tarifem 16 mbps'ye kadar)
    iki kere üst üste mesaj attığım için özür dilerim üstteki mesaj bana gözükmüyordu ta ki bu mesajı atana kadar.

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 14 Haziran 2015; 20:56:00 >
  • Arkadaşlar hat değerlerim aşağıdaki gibi. Süperonline 8mbit. Aslında aynı fiyata 16mbit bile veririz diyorlar ama bildiğim kadarıyla hat desteklemiyor. Yorumunuz nedir?Bir de TTNet'e para vermek istemiyorum, SOL kullanırken, TTNet altyapısını güçlendirmek için Telekom'a başvuran oldu mu, sonuç alınabilir mi?
    Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 799
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 5991
    Yukarı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 15.9
    Aşağı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 10.2
    Yukarı yönde aralık derinliği 1
    Aşağı yönde aralık derinliği 1
    Hat standardı ADSL_2plus
    Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 19
    Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 36
    Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) 12.3
    Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) 19.4
    Kanal türü Fast
    Yukarı yönde CRC 0
    Aşağı yönde CRC 3146
    Yukarı yönde FEC 0
    Aşağı yönde FEC 1231184

• bende 1 sene 16mbit gerçekte 14.5mbit le girdikte sonra tahahütsüz dönemde hat hızımın 13308e indiğini görüp şikayet ettim merkezden yükselttiler derken birkaç kez tekrarlandı.
    en son geçen de fark ettim gene modemde 13308 gerekte 11.5mbit dedim ne ayak? "hattınız bu kadarını destekliyor birşey yapamayız" dedi.
    1 sene girdikten sonra hattı bozmuşlar herhalda
    döver misin söver misin ttnet
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Maksimum bu kadar daha fazlasíní desteklemez. Santrale uzaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Upload kisminda bir sorun var. Kabloyu direk modeme takin bir de. Degisiklik olmazsa portta sorun var. Download kisminda sorun gozukmuyor. 14-16 mbps alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

Upload kisminda bir sorun var. Kabloyu direk modeme takin bir de. Degisiklik olmazsa portta sorun var. Download kisminda sorun gozukmuyor. 14-16 mbps alabilirsin.

hocam o değerler 10 yıllık airties rt205'e aitti. 2 yıllık yeni bir modem taktım. şimdi değerler nasıl?

dipnot: yalın adsl olduğu için kablo başından beri modeme takılıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 24 Haziran 2015; 15:10:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

hocam o değerler 10 yıllık airties rt205'e aitti. 2 yıllık yeni bir modem taktım. şimdi değerler nasıl?

dipnot: yalın adsl olduğu için kablo başından beri modeme takılıydı

gayet iyi sınırda hat daha fazlası zorlayabilir şu an 16 alıyorsun

Dedigim gibi upload sorunlu 520kbps. Download 16 mbps. Sizin icin sorun yoksa kullanmaya devam.

• quote:

Dedigim gibi upload sorunlu 520kbps. Download 16 mbps. Sizin icin sorun yoksa kullanmaya devam.

hocam internette gezinirken yada online oyunda upload ın bu denli düşük olması sorun oluşturuyor mudur? internete dosya yükleme vs işler yapmıyorum.

Su ana kadar yasamadiysaniz problem yok.

• Merhabalar. Ben Superonline ile anlaşmalı olarak Yalın ADSL alıyorum. SNR değerim inanılmaz düşük, aylardır Superonline'la uğraşmaktan sıkıldım. Anladığım kadarıyla Superonline'ın da ADSL için saha ekibi yok ve arıza kayıtlarında TTNet ile anlaşmalılar. Onlar da binaya kadar olan alt yapıya bakıyor, bina içine girip ankastre ya da reglete bakmıyorlar.

Artık deliricem bu sorundan dolayı, çok canımı sıkıyor. Etiketlediğim arkadaşlar da ekstra olarak bilgili gibi, lütfen ne yapabileceğime dair bir yardım eli uzatır mısınız?

• Skarun S kullanıcısına yanıt
    4 mbps ile daha sağlıklı bağlanabilirsiniz. Kabloları kontrol edin. Ek, bant, paralel telefon vs
    Santral uzaklığına göre 10 mbps alabilmen grekiyor, ama portta ya da kablolarda sorun olabilir dediğim gibi.

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Yarın elektrikçiye kendi tesisatımı tamamıyla tekrar kontrol ettiricem. Ancak şimdi Superonline ile görüştüm ve port değişimi talep ettiğimde böyle bir şey yapamadıklarını çok net olarak söylediler bana. Malum, onların saha dolabına da TTNet ekibi bakıyor. Port değişiminin ben cidden işe yarayacağını düşünüyorum ama Superonline'a bunu yaptırmamın herhangi bir yolu var mı acaba?
    İşte Ttnet'in farkı burada anlaşılıyor. Kaliteli portları kendi kullanıyor. Ttnet abonesi olsaydınız gününde ilgilenilirdi. Diğer firmalar şans işi. Apartmanda başka internet kullanan varsa onun değerleri nasıl acaba

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Binada aramın iyi olduğu bir abiye gittim şimdi, değerlere bakmaya. Şanstır ki o adam da hiç anlamaz internetten, modem ayarlarını gitmiş aldığı yerde yaptırmış. Modem arayüzüne giriş şifresini değiştirmişler, girip bakamadım değerlerine. Modemi fabrika ayarlarına döndürmeyi de teklif etmedim, evhamlı birisi kendisi.

TTNet'te çalışan tanıdık, arkadaş falan olsa bir şekilde port değişimi yaptırılınabilir mi en azından rica minnet ile?
    Hat kotu mahallede genis bant kabini varmi ?

• Bir üst sokağımda saha dolabı var, eğer kast ettiğin oysa.

Bundanmı ? eski gri küçük saha dolaplarındanmı ?
  • Evet, üst sokağımda bundan var. Üst sokak derken gerçekten, tam olarak 1 üst sokağım.
    Seni kapsıyormu o önemli ankastrede kod yazar bakın ona saha dolabındada yazar eşleşiyorsa sana hizmet veriyordur eğer bu hizmet veriyorsa şansımız var.
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.