Şimdi Ara

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK] (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.288
Cevap
6
Favori
349.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    14-15 i zorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

Hattım bu verilen hızı kaldırır mı ? Yoksa kopmalar yaşar mıyım ?

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

Çok şükür arzuladigim bağlantıya ulaştım. Bu sancılı süreçte anladım ki bunislerle ilgilenen telekomun saha elemanları ile iyi gecinmeniz. Adamlar istedikten sonra her şeyi kitabına uyduruyor.

• WrathChild kullanıcısına yanıt
    Kaldırıyor sıkıntı yok.
  • beyler banada yardımcı olur musunuz

bizim mahalle ve çevresine yolları kazıp kablolar döşemişlerdi, her sokağa yeni dolaplar kurdular, üstünde yüksek hızlı internet yazıyor. Şimdi türk telekom hızlı internet kampanyaları için arayıp duruyor. Fakat hattım destekler mi bilmiyorum, gereksiz para vermeyelim.

Benim hat değerlerim aşağıdaki ss'de görüldüğü gibi, yüksek hız destekler mi acaba?

Hipernet kaç megabite kadar bağlatabilirim? Şimdilik 24 mb'ye kadar almayı düşünüyorum . 24 megabit destekler mi? Hatta gözüm yükseklerde değil ama 50 veya 100 olur mu?

Şuanda 8mbsye kadar kullanıyorum fakat 10lara çıktığı oluyor. Taahhüt bitti, yardımcı olursanız yeni paketimi ona göre seçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 14 Temmuz 2015; 22:42:36 >

• felipemassa F kullanıcısına yanıt
    Vdsl2 ile alır modem değişmesi gerekir.
  • saolun hocam, taksitli kampanya ile vdsl modem alacağım ttnet'den.
  • Arkadaşlar benim de modem değerlerimi bakarmısınız cevaplayan arkadaşlara teşşekürler

• benutyatnxu kullanıcısına yanıt
    Değerler çok iyi, mevcut hızınız 8 mbps. 16 mbps destekler. Vdsl2 modunda 80 mbps yakın hız destekler. (Vdsl2 modem gerekir)

Değerlerim şu şekilde. Bir süredir nette sıkıntı yaşıyorum. Net kopuyor, yavaşlıyor. CRC hataları çok modemde nedense. Önceden böyle bir sıkıntım yoktu. Tarifem 16 mbit'e kadar ama 14 mbit'e sabitlenmişti. Şu anda neden böyle sıkıntı yaşıyorum anlamadım. TTNET bağlı olduğum santral numarasını bilmiyormuş sözde. Daha önceki oturduğum evdeyken bir numara bulmuştum. Santralden halletmişlerdi sorunumu.

Evdeki kabloları değiştirdim. Her odada neredeyse hat girişi var. Çoğu odada deneme yaptım. Aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Modem kaldı bi' değiştirmedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 31 Ağustos 2015; 16:40:55 >

• Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Değerleriniz sınırda ve bu yüzden kopma yaşıyorsunuz. Hızınızı 12-13 mbps gibi sabitletirseniz kopmalar bitecektir.

Zayıflama çok kötü değil, ev içi kablo tesisatında bir sorun olabilir. Ankastreden ölçüm yaptırın daha iyi değerlere sahip olacağınızı düşünüyorum.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sağ olun cevap için. TTNET'e şikayet kaydı bıraktım hızdan dolayı. Daha önce oturduğum evde santrali arayıp saha dolabının değiştirilmesi gerektiğini söylemişlerdi ve bir süre sonra da saha dolabı değişmişti. Şimdi de 16 mbit'i almam için ne gerekiyorsa yapılmasını istedim. Port değişikliği , saha dolabı değişikliği ne gerekiyorsa yapılsın dedim, bakalım ne cevap gelecek. Olmadı Türk Telekom Müdürlüğüne gitmeyi düşünüyorum. O da olmadı BTK'ye bir şikayet kaydı oluşturacağım. Santral numarası olsa daha net bilgiler alıyorsunuz da müşteri hizmetlerini aradığınızda santral numarasını bilmiyoruz diyorlar. Onun için de Türk Telekom Müdürlüğüne gitmek gerekiyormuş.

Ekleme: Bir de gece kopmalar oluyor nedense. Yoğunluktan mıdır nedendir anlamadım. Şu şikayet kaydına bir cevap gelsin, ona göre dediğiniz ölçümün yapılmasını da isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 31 Ağustos 2015; 19:12:10 >

Ekip gelip kontrol etsin bakalım, sonuç değişmez ise gerekli yerlere şikayet yazmaya başlayabilirsiniz.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Ekip gelecek de bedavaya gelmiyorlar sonuçta. Bu değerler ile 16 mbit'i alamayacağım açık. Müşteri hizmetleri zaten hız düşürmekten başka bir şey bilmiyor. Port değişimi ve saha dolabı ile ilgili gelecek cevaba göre hareket ederim artık.

Bu arada ankastreden ölçüm yapınca ne oluyor tam olarak?
    Saha dolabi degisikligi yapilmaz mumkunde degildir hat degerlerini goremiyorum ozelden tekrar atin eger zayiflaman 20 db nin altinda ise prensibal degisikligi isini gorebilir.

• Eski evdeyken santral ile konuştuğumda oradaki saha dolabının eski olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylemişlerdi. Yeni evdeki durum ne bilemiyorum tabii. Şu anda CRC sayısı otuz sekiz bini geçmiş durumda. Dh'ye ekledim fotoğrafı.
    Senin sıkıntın prensibal yani saha dolabın filan yeni kabinlerden zayıflaman filan gayet güzel prensibal değişkliği sorununu çözecektir başka birşeye gerek yok (Gelen ekip ankastreden farklı bir kabloya bağlantını sağlaması sorunu çözer)ev telefonu kullanıyormusun ?
  • Evet ev telefonu kullanılıyor evde. Bu değişiklikten sonra 16 mbit alabilir miyim acaba?
    Tabi hatta vdsl kart varsa daha yüksek hızlara ulaşabilirsiniz arıza kaydı bırakın kesinlikle bir ücreti yoktur elit hizmet almadığın sürece.
  • VDSL kart yok. Yönetici ile görüşmek gerek sanırım bunun için. Bana teknik servis gelirse 14 lira mı ne alınacağı söylenmişti. Hem Twitter'dan hem de TTNET'in internet sitesinden arıza kaydı bıraktım.
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.