Şimdi Ara

adsl2+ modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ttnet 16 mbps ultranet internet kullanıyorum hız testi felan herşey normal gözüküyo ama internet çok yavaş (sorun bilgisayarda değil) bunun nedeni nedir acaba.benim modemim biraz eski zyxel p-600 şimdi kullandığım internet adsl2+ modeminde illa adsl2+ olması gerekirmi şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan kullandığınız Modem ADSL2+ Destekliyor modemin altında ADSL2+ yazığını görürsünüz.

Hız testi yaptığınızda çıkan sonuç nedir.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız testi normalse, modemle alakalı bir durum yok demektir. Kullandığınız bilgisayar dışında, telefon, tablet vs. gibi bir cihazla aynı bağlantıyı test ettiniz mi?
  • Hız testi normal telefondan girincede yavaş.
    Modemin üstünde p-600 series yazıyo aldında p-660 yazıyomuş modemin altında adsl2+ yazmıyor
     adsl2+ modem

• quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Hız testi normalse, modemle alakalı bir durum yok demektir. Kullandığınız bilgisayar dışında, telefon, tablet vs. gibi bir cihazla aynı bağlantıyı test ettiniz mi?

Telefondan girincede yavaş

• O zaman bize 'yavaş'ı tanımlar mısın? Neye göre yavaş?
  • Psikoloğa gelmiş gibi oldu mesela youtube dan video izliycem ara ara donuyo 360 p de bile intetnet arada hızlanıyo 1080 p izleyebiliyorum bazen videoyu hiç açmıyo sabah hızlı oluyo akşam yavaş kafasına göre yavaşlıyo hızlanıyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL PCI Modem
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.