Şimdi Ara

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
7
Favori
37.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba modemim airtes rt 205 kullandigin internet fiber devamli kopma oluyor ttnetten olcume geldiler kablolar eski degistirin dediler teknik destegi aradim modeminiz fiberi desteklemiyor dediler simdi kimin lafini dinlemem lazim net hizim 22 mbit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aşağıdaki değerler ile en fazla ne kadar alabilirim? 16mbit adsl destekler anca dediler ama tivibu ev almak istiyorum, alırsınız dediler. yine de emin olamıyorum. eğer problem çıkacaksa 1 hafta cayma hakkında iptal edeyim sözleşmeyi...

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.
  • Yeni eve taşındım hattı da yeni eve taşıdık ama internet hızı felaket derecede kötü görüldüğü gibi ttneti aradım hemen klasik nedeni ilettiler AKK geçmişsiniz ondan öyle diye ama kendilerine ilettim bu aşırı düşük bir hız diğer evimde AKK takıldığım zaman 2-3 mbps iniyordu... Ona da cevabı hazırdı tabi 3 mpbs kadar... Neyse en son müşteri temsilcisi şuan AKK geçtiğiniz için hızınıza müdahale edemiyorum sistem izin vermiyor ay başında arayın tekrar dedi yapacak bir şey bekliyorum. Asıl merek ettiğim modem arayüzüne girdiğimde alt da ki görüntü önüme çıkıyor benim AKK geçmesem , 100 mbps internet tarifem de olsa en fazla 1.6 mbps internet hızı alabilirim ? Onun dışında Turkcell Superonline , ttnetin mi ADSL alt yapısını kullanıyor ?
    .
     ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.PAŞALI -- 29 Kasım 2014; 22:19:15 >

• rockyy R kullanıcısına yanıt
    Alırsın. Santale yakınsın. Sorun olmaz.
  • K.PAŞALI kullanıcısına yanıt
    Hat modunu değiştirmeyi deneyin. Diğer modlarda ne olacak acaba? İnternet>Gelişmiş sekmesinde. Adsl2+, Gdmt modlarını denemekte faydalı olabilir, fakat fazla ümitlenmeyin. Santrale çok uzaksınız.
  • ahmety A kullanıcısına yanıt
    Eğer vdsl sinyali vereceklerse modem değiş. 20 mbps ve üstünde adsl'de kopmalar olması çok normaldir. Çünkü snr margin çok düşüyor ve hat zorlanıyor.
  • 1 db ciddi bir rakam değil. Şu an yine aynı saha dolabındasınız.
  • JohnMullins kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle faydasını görürsün. 2 uçlu kablo nerede kaldı artık :)
  • Hocam hepsini denedim :) Hatta modem değiştirdim vs. en iyi değerler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

Eğer vdsl sinyali vereceklerse modem değiş. 20 mbps ve üstünde adsl'de kopmalar olması çok normaldir. Çünkü snr margin çok düşüyor ve hat zorlanıyor.

Kablo olayin ne kadar etkisi var .. anlamadigim 4 senedir sorunsuz kullandigim adsl nin simdiki teknik servisin kablo tesisatindan kaynaklanmasi demesi mantiksiz geliyor . Modemi degistiricem bakalim sonuc ne olucak . Adsl2 alt yapisi olan modem is gorurmu

• ahmety A kullanıcısına yanıt
    20 mbps'e sabitletirsen sorun olmaz. İleriye yönelik Vdsl modem almanı tavsiye ederim.

• Benim hat değerlerim bunlar. Ben ne kadar alabilirim?

• James Alan Hetfield kullanıcısına yanıt
    Adsl 20 mbps, Vdsl 100'ü alabilir.

•  ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

Beyler dün uzun bi süre elektrik kesintisi oldu, sonra hat değerlerim aşşağıdaki şekile geldi.

Ultranet'e geçsem 16Mbit tam olarak alabilir miyim bu değerlerle?

Bir de Vdsl'ye geçince alabileceğim max. hız ile alakalı bi ön tahminde bulunabiliyor muyuz bu değerlere göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 30 Kasım 2014; 11:19:38 >

• quote:

Adsl 20 mbps, Vdsl 100'ü alabilir.

Hocam teşekkürler. Bugün arayayım hızlandırayım. Ancak bir sorum var. Bunun hesabın neye bakarak veya işlemini nasıl yapıyorsunuz?
  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    Kabloların sorunlu gibi, yenilemende fayda var. Daha sonra istediğin hızı alırsın.

• James Alan Hetfield kullanıcısına yanıt
    Sinyal değerleri, hat zayıflaması vs çeşitli faktörler var.

• quote:

Sinyal değerleri, hat zayıflaması vs çeşitli faktörler var.

Çok teşekkürler hocam hızımı 16 yaptırdım :)
  • quote:

Kabloların sorunlu gibi, yenilemende fayda var. Daha sonra istediğin hızı alırsın.

İç tesisattan mı bahsediyorsunuz kablo derken?

Santral zaten bizim sokağın başındaydı, şimdi karşı sokağa alınmış, yani 20-30 metre mesafe var.

Bina içi telefon tesisatında da bol miktarda ek mevcut, o yüzden bişey yapamıyorum.Bi ara yukarı çıkan eklerden birini söktüm gece yarısı 13.5 olan ulaşılabilir hız 14.5 oldu.

Ankastreye kadar cat5e/cat6 düşünüyorum ve kesin büyük fark çıkacak ondan da eminim. Ama dışardan veya merdiven boşluğundan yapmak istemiyorum.

İkna edebilirsem tüm apartmanın sistemi değiştirtip sıva altı borudan olur
  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    Evet bina şebekesinden eve gelen hatta sorun var, çok belli. Yenilerseniz adsl'de 24 mbps vdsl'de 100 e kadar yolu var, santral çok yakında. Ama bu haliyle 12 mbps filan alır.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.