Şimdi Ara

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
7
Favori
37.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pedimento

Online işlemlerde tarifeniz Hipernet olarak gözüküyor ise arayın TTnet'i VDSL sinyal gelmiyor modeme diyin.
    Arıza kaydı açtırın.
    VDSL karta geçiş yapmaları gerekiyor.
    Yeni saha dolaplarında zaten VDSL kart takılıyormuş, hem ADSL hem VDSL verebiliyor.
    Böyle olduğunda müşteri hizmetleri bile geçiş yapabiliyor ama eski tip kart varsa fiziksel olarak gidip işlem yapılması gerekli.

Teşekkür ederim şu an müşteri hizmetlerinden kimseyi bağlamıyorlar yarın dediğiniz gibi yapacağım.
  • Bu saatte yine normal değerde, 12 olasıya kadar süründü.
    Madem altyapı yetersiz ne diye verirsin Hipernet vs..

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.
  • Telekom işte ypcak bişi yok herkesi artk tek port yerine Herkesn porta 3 kişi baglar oldular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adslden hipernete geçeceğim ben de. ttnet sitesinden baktığımda ve ttneti aradığımda bulunduğum yerde sadece adsl olduğunu söylüyorlar. türk telekoma gittim bugün tanıdığa sordum vdsl2 destekliyor dedi. paketi hangisine inanayım şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jenas

adslden hipernete geçeceğim ben de. ttnet sitesinden baktığımda ve ttneti aradığımda bulunduğum yerde sadece adsl olduğunu söylüyorlar. türk telekoma gittim bugün tanıdığa sordum vdsl2 destekliyor dedi. paketi hangisine inanayım şaşırdım.

telekoma gidin geçiş yapin o zaman
  • Bugun adsl den fibere gectim dedilerki modeminizi degistirmenize gerek yok 20 mbits e kadar alirsiniz dediler ( bu arada modemim airties rt205 4 port modem ) adsl modem ile ancak fiber destekli modem alirsaniz 24 mbits e kadar destekler dediler modem arayuzunden baktigimda 22mbits gozukuyo buda bana yeter ancak cep tel wifi ile test yaptigimda 11 mbits cikiyo su anda bilgisayarim yok yarin gelicek pc ile kabloyla test yaparsam 20 mbits leri gorurmuyum sizce yoksa bi fiber modemmi almam gerekir ?

ADSL Durumu
    Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    1021
    Downstream Hızı (Kbps)
    22871
    Upstream Sınırı
    11
    Downstream Sınırı
    8
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    2
    Upstream Hat Zayıflaması
    0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

Bugun adsl den fibere gectim dedilerki modeminizi degistirmenize gerek yok 20 mbits e kadar alirsiniz dediler ( bu arada modemim airties rt205 4 port modem ) adsl modem ile ancak fiber destekli modem alirsaniz 24 mbits e kadar destekler dediler modem arayuzunden baktigimda 22mbits gozukuyo buda bana yeter ancak cep tel wifi ile test yaptigimda 11 mbits cikiyo su anda bilgisayarim yok yarin gelicek pc ile kabloyla test yaparsam 20 mbits leri gorurmuyum sizce yoksa bi fiber modemmi almam gerekir ?

ADSL Durumu
    Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    1021
    Downstream Hızı (Kbps)
    22871
    Upstream Sınırı
    11
    Downstream Sınırı
    8
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    2
    Upstream Hat Zayıflaması
    0

vdsl modem almaniz gerekiyor yani fiber modem diye geçer modeminiz cok eski ve fiber destekli vdsl modem alin
    sinyalinizi VDSL2 ye cektirin.

• Gencler sonunda VDSL ye geçtimmm :)

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.
  • mert_1638 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bende geçerim belki yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Hayırlı olsun bende geçerim belki yazın.

5 aydir ttnet ve türktelekoma sürekli israrda bulunmama ragmen sonunda yaptilar dün 24 mbps pakete geçirdiler bu günde aradım 50 mbps pakete geçtim cok iyi max 130 mbps alabilrim .

test için 100 mbps ye cikarttirdim hızımı bi ara gerçekten cok güzel baglanti geldi ama uploadin 2 mbps olması can sıkıcı
    Zormu arkadaş birkerede istediğimizi tam yapsalar bir dünya para ödüyoruz oda akk var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Zormu arkadaş birkerede istediğimizi tam yapsalar bir dünya para ödüyoruz oda akk var.

vala krdes tahaddüt bitmesini 1 yil bekledim tahaddüt bitti 5 ay ugrastm gecmek için altyapi destekliyor modemde
    ama olmuyordu sonunda yaptilar
    Hocam hat çok sa?lykly gözüküyor, ma?allah diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hocam hat çok sa?lykly gözüküyor, ma?allah diyelim.

aynen :D ttnet görevlisi 24 ü zor görürsün dedi 50 mbps yi rahat görüyrum max 130 mbps :D

100 mbps yi test ettik sorunsuz gördüm
  •  ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

kutuya olan uzaklığımı hesaplamayı unuttum. hangi değer uzaklığı söylüyordu? iyi mi değerlerim?
  • Hattınızın vdsl uyumlu olmadığı veya kaç mb desteklediğini öğrenmek için bi güzellik yapayım
    https://www.fixnet.com.tr/anasayfa
    en aşşağıya inip hız sorgulama kısmından kontrol edebilirsiniz. Benim 48 mbit vdsl destekliyor. Vodafone neti aradığımdada 48 mbiti desteklediğini söylemişlerdi. Yani gerçek sonuçlar veriyor
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.