Şimdi Ara

ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
7
Favori
37.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ADSL Modu G992.5
    Gönderme Hızı 797 kbps
    İndirme Hızı 5119 kbps
    İndirme Hızı Zayıflaması 24
    Gönderme Hızı Zayıflaması 11
    İndirme Hızı SNR Marjı 25.6
    Gönderme Hızı SNR Marjı 18.7
    CRC hataları 0
    Gönderme Hızı BER 0e-7
    İndirme Hızı BER 0e-7
    Yukarı Çıkış Gücü 12
    Aşağı Çıkış Gücü 19
    ES 32
    SES 0
    UAS 0

Bu veriler için yorum yapacak varmı 8mbit net limitsiz kullanıyorum hibernete bile geçemezsin dediler. Bir de hat durumunda SHOWTİME yazması çok manidar ve sinirime dokunuyo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 16 Aralık 2013; 12:34:08 >
  • 14 Aralık günü netim komple gitti ve gün boyu gelmedi. muhtemelen altyapı çalışması oldu. şuanda modem değerlerim ;

noise margin upstream: 12 db
    output power downstream: 14 db
    attenuation upstream: 4 db

noise margin downstream: 27 db
    output power upstream: 11 db
    attenuation downstream: 3 db

netim adsl 8 limitsiz. en hızlı olacak şekilde hangi tarifeye geçmeliyim, tavsiyelerinizi bekliyorum.

not : diğer konuyada yazdım ama nickimdende anlaşılacağı gibi internet kafe için alınacak bu hat. yani ekmek o yüzden
    tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamozkafe

14 Aralık günü netim komple gitti ve gün boyu gelmedi. muhtemelen altyapı çalışması oldu. şuanda modem değerlerim ;

netim adsl 8 limitsiz. en hızlı olacak şekilde hangi tarifeye geçmeliyim, tavsiyelerinizi bekliyorum.

not : diğer konuyada yazdım ama nickimdende anlaşılacağı gibi internet kafe için alınacak bu hat. yani ekmek o yüzden

20 mbit alır bu. Cafeniz hızlı olsun

vdsl de daha yüksek hızları da görebilir(35-50

belki 100)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfunsalman

quote:

bu da benim değerler, sizce nasıl? 16 ya kadar mı destekler? hiç bi fikrim yok. detayları da yazarsanız çok sevinirim, ne destekler ne alır ne gider vs.
     ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

yardım edecek veya fikrini söylecek olan yok mu?

aynen kalsın boyle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wızard06

quote:

quote:

bu da benim değerler, sizce nasıl? 16 ya kadar mı destekler? hiç bi fikrim yok. detayları da yazarsanız çok sevinirim, ne destekler ne alır ne gider vs.
     ADSL2+ Ve VDSL2+ Hat hızı ve hat problemleri maximum alacağınız hız Ve Tüm Herşey.

yardım edecek veya fikrini söylecek olan yok mu?

kalsın böyle en fazla 10 mbit

bi sorum daha var, ping değerim nasıl?

pingin iyi simdi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencbeyiin

Hat değerlerim nasıl , HİPERNET Paketine geçmek istiyorum şuan ki portum çok iyi hipernet'e geçersem port değiştirmezler dimi.

simdi adsl dedigimiz şeyde adsl portu takilidir o yüzden seni vdsl karta aktaricaklar ve vdsl sinyalini aktif edecekler modemide bagladinmi tamamdir vdsl de cok iyi kullanırsın merak etme tüm portlar aynıdır bunu unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

hattımdaki problemi çözdüm, santrale çok yakınım,2 sokak ötede.

bu modlardaki hızlara dayanarak vdsl2 modunda almam muhtemel hız ne olabilir?

genişbant erişim kabininde deilsin galiba 15 mbps max . alacagin max hız 13 mbps

• quote:

quote:

14 Aralık günü netim komple gitti ve gün boyu gelmedi. muhtemelen altyapı çalışması oldu. şuanda modem değerlerim ;

belki 100)

evet 20 megabiti alabilrsin ama bence hipernete geç derim vdsl modem alıp vdsl destekler .) gün boyu internetin gitme sebebide yeni sahadolabina aktarilmişsindir :D

vdsl ye geç derim 35 mbpslik pakete geç uygun görürse ttnet direk geç derim hipernet herkezin ayagina gelmez .

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_1638

quote:

quote:

belki 100)

evet 20 megabiti alabilrsin ama bence hipernete geç derim vdsl modem alıp vdsl destekler .) gün boyu internetin gitme sebebide yeni sahadolabina aktarilmişsindir :D

vdsl ye geç derim 35 mbpslik pakete geç uygun görürse ttnet direk geç derim hipernet herkezin ayagina gelmez .

Alıntıları Göster

Eyvallah arkadaş cevabın için teşekkürler.
    şimdi şöyle bir sorun var , ttnetin sitesinde AKK olmayan hipernet yok gördüğüm kadarıyla.https://www.fixnet.com.tr/anasayfa verdiğim linkde 32 vdsl 2 seçeneği aklıma yattı. ne dersin?

bu arada 2 hattım var 1'ine 32 vdsl2 alıp diğerinde adsl'de kalarak deneme yapmak istiyorum. malum kopma verim alamama gibi. eğer vdsl2 bağlantısında sorun çıkmaz ise diğer adsl hattınıda vdsl2 ye çekeriz artık.

• yakamozkafe kullanıcısına yanıt
    fibernet sayfasının altında http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetfibernet/Sayfalar/TTNET-Fibernet.aspx

goonet ve fixnet var daha ucuza öneririm birçok kafeci arkadaş bunları kullanıyor zaten (32 mbit)

• AKK' siz paketler fibernette var, hipernette yok. Fibernet alabilecekmiyim tam olarak bilmemekle birlikte fiyatıda biraz tuzlu geldi.
    Upload'dan dolayı bana uyan 35 'lik fiber . Oda 32 'lik vdsl2 den 110 tl daha pahalı. şimdilik aklıma yatan fixnetten 32 vdsl2 almak.

ilgin için teşekkürler bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamozkafe -- 18 Aralık 2013; 3:24:33 >
  • yakamozkafe kullanıcısına yanıt
    bence fixnet ya da goonet 32 mbit alın. İkisi de aynı fiyat heralde

@faststyla94 Goonet çalışanı, sorunuz varsa yardımcı olsun
  • quote:

AKK' siz paketler fibernette var, hipernette yok. Fibernet alabilecekmiyim tam olarak bilmemekle birlikte fiyatıda biraz tuzlu geldi.
    Upload'dan dolayı bana uyan 35 'lik fiber . Oda 32 'lik vdsl2 den 110 tl daha pahalı. şimdilik aklıma yatan fixnetten 32 vdsl2 almak.

ilgin için teşekkürler bu arada...

akk siz vdsl paketleri goonette mevcut

32 mbit 159 tl
    50 mbit 350 tl
    100 mbit 500 tl taahütsüz fiyatlandırmadır
  • Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 8191 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 13858 1253
    SNR Sınırı (dB): 13.8 19.9
    Hat Zayıflaması(dB): 30.0 16.9
    Güç (dB): 19.5 12.1

Arkadaslar bu hatları 10 mbps destekler mi? Yardım Olursanız Sevinirim.
    Paylaş
  • emre191817 E kullanıcısına yanıt
    Zayıflama yüksek bu değerlerle son alacağınız hız zaten şuan hattınıza verilmiş, 10 mbps destekler ama Snr Sınırı 6.0 olursa kopma olabilir.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Hımm için teşekkür ederim sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: yakamozkafe

Eyvallah arkadaş cevabın için teşekkürler.
    şimdi şöyle bir sorun var , ttnetin sitesinde AKK olmayan hipernet yok gördüğüm kadarıyla.https://www.fixnet.com.tr/anasayfa verdiğim linkde 32 vdsl 2 seçeneği aklıma yattı. ne dersin?

bu arada 2 hattım var 1'ine 32 vdsl2 alıp diğerinde adsl'de kalarak deneme yapmak istiyorum. malum kopma verim alamama gibi. eğer vdsl2 bağlantısında sorun çıkmaz ise diğer adsl hattınıda vdsl2 ye çekeriz artık.

peki öyle yaparsin o zaman ttnet ekipleri 32 mbps yi uygun görürlerse senin oradaki degerlerine göre geçirirler seni :)

• Telekom Sokağın Başına Erişim kabini koydu. yeni değerler şu şekilde, nasıl sizce ? Superonline a Taahhütüm ( 8mbit'e kadar sınırsız (AKK) var, hızla oynayamıyoruz değil mi? Yoksa arayıp " VDSL geldi bizimm oraya , HIZI biraz arttırın mı " desem? Modem Airties RT 205 , VDSL modem mi almam gerekecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 21 Aralık 2013; 15:51:25 >
  • .: mds :. kullanıcısına yanıt
    Hocam ADSL Modu'nu ADSL_2plus yaparmısınız ve RAPOR Kısmındaki değerleri tekrar atarmısınız buraya.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 21 Aralık 2013; 20:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

Telekom Sokağın Başına Erişim kabini koydu. yeni değerler şu şekilde, nasıl sizce ? Superonline a Taahhütüm ( 8mbit'e kadar sınırsız (AKK) var, hızla oynayamıyoruz değil mi? Yoksa arayıp " VDSL geldi bizimm oraya , HIZI biraz arttırın mı " desem? Modem Airties RT 205 , VDSL modem mi almam gerekecek ?

adsl2+ ya cevir ayarlar kısmından bunu gdmt modundasin suanda .

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.