Şimdi Ara

Advanced SystemCare 6 sonrası bilgisayarım cok yavaşladı. Çözüm arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rsel Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım düne kadar cok verimli sekilde calismaktaydi. Ta ki Advanced SystemCare 6 kurana kadar. Programı kurdum ve tüm seçeneklerin yanına malesef ki tik koydum. Bu işlemi takiben bilgisayarın ilk açılışında sistem inanılmaz yavaşlayarak kullanılamaz hale geldi. Programları açamaz hale geldim. Your uninstaller - süper mod ile Advanced SystemCare'i tamamen silmeme rağmen bilgisayar kendine gelemedi. Önerilerinizle problemi çözmeme yardımcı olursanız cok memnun olurum.

Sony i5
    6gb ram
    2.6 ghz

SORUN COZULMUSTUR: ASC 6 yeniden yüklenip kaldırılarak ve takibinde ccleaner uygulamasiyla sistem temizlenerek sorun çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.35 -- 16 Ekim 2013; 14:07:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaldırın bakım programı arka planda çalışıyorsa bu olur ancak sistem gayet yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Kaldırın bakım programı arka planda çalışıyorsa bu olur ancak sistem gayet yeterli.

Mesajınız icin teşekkür ederim. Programı kaldırmış olmama rağmen problem devam ediyor. Üstelik your uninstaller ile kaldırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrese

quote:

Kaldırın bakım programı arka planda çalışıyorsa bu olur ancak sistem gayet yeterli.

Mesajınız icin teşekkür ederim. Programı kaldırmış olmama rağmen problem devam ediyor. Üstelik your uninstaller ile kaldırdım.

Önemli değil kardeş.

Ccleaner ile boş alan temizleyin zira programın artıkları kalmış olabilir.

• şöyle andirik gundirik şeyleri neden yüklersiniz ki
  • quote:

quote:

quote:

Önemli değil kardeş.

Kardeş sağolasın sorun bir miktar düzeldi. Ancak ciddi oranda devam etmekte. Bilgisayarda anormal kasilmalar mevcut. Bu ASC'nin antivirus uygulaması sistemde baska bir program tarafından kullanılıyor görünmekte. Şimdi onun kökünü araştırıyorum. Nereden bulastiysam su programa.

• Çivi çiviyi söker metoduyla, yeniden advanced SystemCare programını kurdum. Uygulamayı tam kurup tekrar kaldırdım. Problem düzeldi gibi. Inşallah böyle devam eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ascnin aslında çoğu özelliği mukemmel denecek kadar iyi ama kendiside bir o kadar zarar veriyor sisteme her ne hikmetse...

• quote:

Orijinalden alıntı: ali-candan

Ascnin aslında çoğu özelliği mukemmel denecek kadar iyi ama kendiside bir o kadar zarar veriyor sisteme her ne hikmetse...

Ve bu sisteme zarar vermesi durumu baska birşeye tercih edilebilecek bir durum değil malesef.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önemli değil kardeş.

Kardeş sağolasın sorun bir miktar düzeldi. Ancak ciddi oranda devam etmekte. Bilgisayarda anormal kasilmalar mevcut. Bu ASC'nin antivirus uygulaması sistemde baska bir program tarafından kullanılıyor görünmekte. Şimdi onun kökünü araştırıyorum. Nereden bulastiysam su programa.

3 seneye aşkındır bu programı kullanıyorum hiç böyle bir şey rastlamadım.Eğer yüklediğiniz IOBit Malware ise o bilgisayarınızı yavaşlatmış olabilir çünkü çoğu antivirüs programı başlangıçta bilgisayarı kasıyor.Onu kaldırıp daha sonra ASC yükleyin.Eylem merkezinde sizin karşınıza IOBit yüklemenizi ister yüklemeyin sakın.

Advanced SystemCare 6 sonrası bilgisayarım cok yavaşladı. Çözüm arıyorum.

• Ccleaner ile taratmanızı tavsiye ederim . faydası olacaktır. Ürünü %30 indirimli almak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://secure.piriform.com/502/?affiliate=16213&scope=checkout&cart=70988
  • Problem düzeldi arkadaslar. Ccleaner'ın ciddi faydası oldu. Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.