Sistem Özellikleri Laboratuarı adresinden sistemimi test ettim ve ekran kartında sorun çıkardı ama orda da minimum ati 5870 isterken bende ati 7670m var. Yani ekran kartım mobil olduğu için tanımamış olabilir mi yoksa gerçekten minimumdan daha mı kötü? Kötüyse bu oyunda grafik adına çok büyük bir gelişim mi var? Birde oyunda hile olayları nasıl? Sanırım vac denen iğrenç sistemi bırakmışlar peki yeni sistem nasıl? Diğer cod oyunları gibi hile yuvası olacaksa hiç 160 lira vermeyeyim. Lütfen cevap verin. Daha önce cod:aw konularında sormama rağmen cevap alamadığım için konu açtım.
Hocam grafik vs değilde oynayış olarak cok büyük bir değişiklik var dash vs olayları şimdiye kadar hile olarak şüphelendiğim 1 kişi vardı.Oyun playstore'da 90 tl 160 nerden çıktı ki?
Obilux
kullanıcısına yanıt
Season pass'le beraber almayı düşünüyorum hocam.
Peki bu ekran kartı olayı nedir anlamadım? Srl'de ekran kartımı çalışmaz ibaresiyle gösterdi ama ekran kartım minimumda yazan ekran kartından ilk hane olarak yüksek ama 2. hanede ise düşük yani 5870'e 7670m. Problem olur mu? Şimdi bilgisayarda kasıla kasıla oynayacağım bir oyun almak istemiyorum açıkçası.