Şimdi Ara

Witcher 3 Hakkında Soru ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun ana hikayesini kötü sonla bitirmiştim tabi yerimde duramadım internetten kayıt indirip bide iyi sonla final yaptım oyun çok iyi gerçekten hiç bırakasım gelmiyor dlc leri oynuyacağım ama şöyle bir sorum var dlclerin zaman aralığı nedir yani ana oyunun öncesindemi geçiyorlar sonrasında mı sonrasındaysa yine ciri yennefer triss gibi karakterler varmı ona göre başlayacağım yoksa şimdi girmek istemiyorum ?

• Hearts of Stone hikaye bitmeden, Blood And Wine ise hikaye bittikten sonra.

Ama HOS'na ana hikayenin sonlarına doğru
    (Kaer Morhen savaşı sonrası)
    başlamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

Hearts of Stone hikaye bitmeden, Blood And Wine ise hikaye bittikten sonra.

Ama HOS'na ana hikayenin sonlarına doğru
    (Kaer Morhen savaşı sonrası)
    başlamalısın.

peki neden HOS'na hikaye bitmeden başlamalıyım ? bide saydığım karakterler dlclerde bulunuyormu ?
  • EkremBalı E kullanıcısına yanıt
    Hem oyunun sonundan önceki atmosferine ve storyline'nına uygun olduğu için, hem de başka bir ülkeden gelmiş vendor ve trainer (ne olduğunu söylemeyeceğim ama çok güzel özellikler veriyor, keşfet. :) ) ile kendini geliştirip oyun sonunda ve Blood and Vine'da rahat edebilmen için bu zamanlama daha uygun. Ha main quest bittikten sonra da oynayabilirsin ama önermiyorum. Sıralama olarak HoS>Main Quest>Blood and Vine olarak tavsiye ederim ki yabancı forumlarda vs. her yerde bu şekilde belirtilmekte.

Ayrıca, main quest ile oyun bitiyor ama Blood And Vine DLC'si ile Geral son bir kez el sallayıp veda ediyor oyuncuya. Yani main quest bitti diye Geraltın hikayesi bitmiyor.
  • quote:

Hem oyunun sonundan önceki atmosferine ve storyline'nına uygun olduğu için, hem de başka bir ülkeden gelmiş vendor ve trainer (ne olduğunu söylemeyeceğim ama çok güzel özellikler veriyor, keşfet. :) ) ile kendini geliştirip oyun sonunda ve Blood and Vine'da rahat edebilmen için bu zamanlama daha uygun. Ha main quest bittikten sonra da oynayabilirsin ama önermiyorum. Sıralama olarak HoS>Main Quest>Blood and Vine olarak tavsiye ederim ki yabancı forumlarda vs. her yerde bu şekilde belirtilmekte.

Ayrıca, main quest ile oyun bitiyor ama Blood And Vine DLC'si ile Geral son bir kez el sallayıp veda ediyor oyuncuya. Yani main quest bitti diye Geraltın hikayesi bitmiyor.

+1
  • The Witcher kitaplarından itibaren birbiriyle ilişkili veya birbirinden bağımsız küçük hikayeler serisidir. Hem kitapta hem de oyunda bir şey biter başka şey başlar göndermesi var. Olayı iyi özetliyor.

Oyundaki görevlerin bir level sistemi olduğu için buna ayak uydurmak gerekiyor. Hos oyunun sonlarına doğru başlanması uygun. Birkaç görevde ana hikayede geldiğin noktaya göre bazı diyaloglar değişiyor, biri de seçimine bağlı olarak Ciri'yi arayışına etki ediyor. Bunun dışında her şey bağımsız. Baw ise tamamen başka bir diyarda geçen bambaşka hikaye, görev seviyeleri gereği oyun bitiminden sonra oynanıyor.

Ana hikaye birçok kısa hikâyeden oluşsa da sebep sonuç ilişkisini zenginleştirmek adına en basit yan görevlerde bile güzel bağlantılar yapmışlar, çeşitli göndermelerle pek çok sürpriz hazırlamışlar.

Oyunun ana karakterleri oyunu nasıl oynadığına bağlı olarak karşına çıkabiliyorlar, fakat herkesin beklentisini karşılamıyor bu karşılaşmalar. Yani onlarla ilgili sürprizleri de es geçmemiş yapımcı ekip.

Özetle kronolojik bir sıralama yok fakat görev seviyeleri gereği stratejini daraltmak durumunda kalıyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Eyvallah çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.