Şimdi Ara

Witcher 3 bitti sorularım var(spoiler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün oyunu bitirdim ama sonu beni hiç tatmin etmedi.Ciri ölmedi ama babasının yanına gitti imparatoriçe oldu.Yenmefer ve triss de beni terketti ikiside.İkisiyle birlikte ilişki yaşadığım için.Yani koca dünyada tek başıma kaldım ne ciri kaldı ne kızlar.Ciriyle ya da kızlarla buluşmanın falan bir yolu varmı artık?Oyunun bende goty sürümü var diğer dlc leri falan bitirsem kızlar ya da ciri geri dönermi?
    Mesela oyunu iyi sonla bitirseydim ciri benim yanımda kalsaydı ve yenneferla sevgili olsaydım bunlarla görev falan yapabilecek miydim yoksa ana oyunda bunlarla bir daha görüşmeyecek miyim?Bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• değiştirmek için eski savelere gitmen lazım artık olan olmuş

hearts of stoneda etkisi yok da

blood and wineın yani serinin finaline etkisi var. oyna da gör kiminle olacaksın xd
  • hocam iyi sonla da bitirsen aynı şey olacaktı merak etme yanında kalmıyorlar zaten ayrı görevleride filan yok.
    kalsın böyle devam dlc lere. ilk dlc de zaten hiçbiri yok 2. dlc nin sonunda oyun tamamen biterken normalde ana oyunda triss veya yenneferden hangisiyle bitirdiysen o yanına gelecekti ama bu şartlarda sanırım senin yanına eskel filan gelir
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi araştırdım oyunun iyi finalinde ciri yanımızda kalıp witcher oluyor.Ama benim anlamadığım oyunu iyi finalle bitirip ciriyi witcher yapsakta ana senaryo bitince ciriyle beraber canavar falan avlamayacak mıyız?O zaman oyunu finalinin bir mantısı yokki ciriyi bir daha göremeyeceksem
    Şimdi oyuna en baştan başladım.İnternetten araştırdım 2.dlc nin sonunda bize bir ev veriliyor ve evde sevgilimizle beraber kalabiliyormuşuz. Bu sefer ciriyi yanımda tutup iyi bir witcher yapacağım ve yenneferla sevgili olucam.En azından 2.dlc nin sonunda bize verilen evde yenneferı görmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkin blade

Hocam şimdi araştırdım oyunun iyi finalinde ciri yanımızda kalıp witcher oluyor.Ama benim anlamadığım oyunu iyi finalle bitirip ciriyi witcher yapsakta ana senaryo bitince ciriyle beraber canavar falan avlamayacak mıyız?O zaman oyunu finalinin bir mantısı yokki ciriyi bir daha göremeyeceksem
    Şimdi oyuna en baştan başladım.İnternetten araştırdım 2.dlc nin sonunda bize bir ev veriliyor ve evde sevgilimizle beraber kalabiliyormuşuz. Bu sefer ciriyi yanımda tutup iyi bir witcher yapacağım ve yenneferla sevgili olucam.En azından 2.dlc nin sonunda bize verilen evde yenneferı görmek istiyorum
    Hocam maalesef işte düşündüğün gibi değil :))
    Birincisi ana oyunu hangi sonla bitirirsen bitir kimse yanında kalmıyor sadece ara video giriyor öyle ciri witcher oldu yanımda kalsın ava gidelim filan yok :))
    İkincisi evet blood wine dlc sinde sana ev veriliyor ama ilk oyundan kimse gelmiyor oraya sadece dlc biterken son sahnede ana oyundan yennefer veya triss geliyor yanınıza o kadar oda en sonunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Hocam maalesef işte düşündüğün gibi değil :))
    Birincisi ana oyunu hangi sonla bitirirsen bitir kimse yanında kalmıyor sadece ara video giriyor öyle ciri witcher oldu yanımda kalsın ava gidelim filan yok :))
    İkincisi evet blood wine dlc sinde sana ev veriliyor ama ilk oyundan kimse gelmiyor oraya sadece dlc biterken son sahnede ana oyundan yennefer veya triss geliyor yanınıza o kadar oda en sonunda

Alıntıları Göster
    Anladım hocam.Ben gta 5 gibi düşünmüştüm oyun bitsede karakterler birbiriyle görüşebiliyordu ama witcher o konsepte uygun değil pek doğru.Cevapladığın için teşekkür ederim

• Darkin blade D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ana oyunu bitirdiysen dlc lere başla bence iki dlc de çok güzel hem ikisinde de ayrı ayrı triss ve yenneferi unutturacak şeyler var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Darkin blade Teğmenim Triss de Yende cadı hatunlar birini seçmediğin iyi olmuş,en iyisi Shani hatun onuda düğünde götürmeye bak,çiftlik sahibi olunca Ciri ölmeyip babaevine gittiğine göre ziyaretine gelir.
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam

• Eğer yennefer ve triss e seni seviyorum dediysen ikisini de kaybediyorsun. Ciri de imparatoriçe olduysa blood and wine ın sonunda yanına dandelion geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.