Şimdi Ara

rdr'yi bitirenler bir kaç sorum olacak :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spoiler vardır sadece bitirenler baksın

1-şimdi edgar ross neden john marston'ı öldürüyor ki? orayı anlamadım oyunda birtek.

2-jack ile oynarken edgar ross'u öldürdük oyun bitti sayılıyor ama daha %70'lerde.o mor alanları mı bitirmek gerekiyor çünkü 2 tane mor alan kaldı ben de ama hala oyun %73 falan.daha ne yapmam gerekiyor?

cevaplayanlara teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobebeko

spoiler vardır sadece bitirenler baksın

1-şimdi edgar ross neden john marston'ı öldürüyor ki? orayı anlamadım oyunda birtek.

2-jack ile oynarken edgar ross'u öldürdük oyun bitti sayılıyor ama daha %70'lerde.o mor alanları mı bitirmek gerekiyor çünkü 2 tane mor alan kaldı ben de ama hala oyun %73 falan.daha ne yapmam gerekiyor?

cevaplayanlara teşekkürler

1.Sonuçta John Marston da bir suçlu ve oyunda yaptığı iyilikler daha önceki suçlu hayatında yaptığı kötülükleri silemez.Bence oyunun ismine bakmak lazım burda. Redemption olmasının bir sebebi var, hem devlet için çalışıp ailesini kurtardı böylece kefaretinin bir kısmını ödedi hem de öldürülerek bir bakıma önceden yaptıklarının cezasını çekti.Edgar Ross da böyle düşünmüş olacak ki John Marston'ı öldürdü, sonuçta marshton ile yaptığı anlaşmanın kanuni bir yanı yoktu ve anlaşmayı bozmak zor olmadı onun için.

2.Mor alanlardaki görevleri yapınca bitirme yüzdesi artıyor,ayrıca ana menüde görevler kısmına bakarsan orda strangers missions tarzi birşey var, orda görebilirsin kaç tane Mor bölge görevlerinden olduğunu.Sürekli de karşına çıkmıyor bu görevler ayrıca bazen şans eseri denk geliyor.

• sağol bilgiler için Hamoaga. fakat bir şey daha var redemption ne demek? bilmiyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobebeko

sağol bilgiler için Hamoaga. fakat bir şey daha var redemption ne demek? bilmiyorum da.

kefaret, telafi etme gibi bir anlama geliyor.
  • hmm teşekkürler tolga
  • John Marston kim oluyodu.Unuttumda?
  • ana karakter oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 3 ne zaman çıkacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

ana karakter oluyo

Şimdi hatırladım oyun bende ama daha bitirdim.Yani biz oyunu oynarken ölüyoruz sonra başka bir karakter oluyoruz sanırmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

John Marston kim oluyodu.Unuttumda?

Bakınız avatarım:) John öldükten sonra oğlu Jack Marston ile devam ediyorsun oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 19 Haziran 2010; 15:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

John Marston kim oluyodu.Unuttumda?

Bakınız avatarım:) John öldükten sonra oğlu Jack Marston ile devam ediyorsun oyuna.

Teşekkürler birazdan oyunu açıp devam ederim.Satılmıyor zaten.Merak ettim sonunu şimdi.
    Spoiler manyağıda olduk
  • mor görevlerden varya hani adı da "deadolus and son" diye.işte o görevde kunduz derisi istiyor sanırım kunduz'u bulamadım bir türlü ya!

yine mor göreblerinden birinde adı da "lights,action,camera" diye o görevde de ne yapacağımızı bulamadım lütfen yardımcı olun
  • bende mor görevlerin çoğunu bitirdim gibi.ama geçen gün bir siteden tam çözüm indirdim ve daha en az 3 stranger taskimin eksik olduğunu gördüm.ben şimdi ana görevleri bitirdim acaba gezinmeye devam etsem bu görevler çıkar mı karşıma.keşke bu stranger görevleri de biraz aksiyon dolu olsaydı.
  • benim %75 falan John'un ailesinin yanında yaptığı görevler abuk subuk av, öküz otlatma tarzı :D Bitirmeye kıyamıyorum ama sıktı bu ailesinin görevleri. Morlu yerlerin de çoğunu bitirdim birisi Liar's Dice olayı o oyunu da ben çözemedim henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozuma

benim %75 falan John'un ailesinin yanında yaptığı görevler abuk subuk av, öküz otlatma tarzı :D Bitirmeye kıyamıyorum ama sıktı bu ailesinin görevleri. Morlu yerlerin de çoğunu bitirdim birisi Liar's Dice olayı o oyunu da ben çözemedim henüz.

ya diğer bölüm "lights,camera,action" olan yani.hiç anlayamadım nasıl yapılacağını.

ayrıca şu kanat yapan herif var ya ona kunduz bir şeyi götürecez de kunduzlar nerede nehrin kuzeyinde yazıyor ama bulamadım bir türlü
  • En son kontrol tamamen bızde olsaydı gorurlerdı Marshall oluyormu olmuyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

En son kontrol tamamen bızde olsaydı gorurlerdı Marshall oluyormu olmuyormu?

aslında oluyor kontrol bizde dead eye açılıyor...
  • quote:

quote:

Oluyor da olmuyor. Ross'un üstüne bi şarjör boşalttım ama sonraki sahnede Ross çıkıyor. Yani sahne scriptli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demus

quote:

quote:

Oluyor da olmuyor. Ross'un üstüne bi şarjör boşalttım ama sonraki sahnede Ross çıkıyor. Yani sahne scriptli.

Yazık oluyo ya delik deşik oluyo :D Sonra Jack ile Remember my family de Edgar'ı delik deşik ettim oda ayrı mesele :D

• kunduzları nerede bulabilirim?
  • Oyun Jack'e geçtiğinde bitmiyor mu yahu? ben hiç görev yeri görmedim ve hddden sildim oyunu artık sürekli oynamam diye :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.