Şimdi Ara

--->Şuan PSP'de Hangi Oyunu Oynuyorsunuz ve Düşünceleriniz<---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
17.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  --->Şuan PSP'de Hangi Oyunu Oynuyorsunuz ve Düşünceleriniz<---

Hepimiz Psp'de son zamanlarda hangi oyunu aldıgını ve oynadıgını paylassın oyun hakkındaki fikirlerini yazsın boylece güzel bir bilgi alısverisi yapar ve birbirimizi yonlendiririz arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 2 Temmuz 2010; 12:27:09 >

• Su anda Rainbow 6 oynuyorum.Fena degil.Ha bide abi ben bi yerde takildim Dead To Rights da.Hani trenlerin oldugu bi yer var.Orada adamlarin basindaki herif kaciyor.Sonra ne yapacagimi bulamadim.
  • loco roco oynuyorum ara sıra, çoğunluklda emulsyon oyunlarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Su anda Rainbow 6 oynuyorum.Fena degil.Ha bide abi ben bi yerde takildim Dead To Rights da.Hani trenlerin oldugu bi yer var.Orada adamlarin basindaki herif kaciyor.Sonra ne yapacagimi bulamadim.

Oyunda oyle bulmaca falan hic yok etrafa bakın bir kapı falan vardır gozunden kacıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 28 Haziran 2007; 1:36:27 >
  • Gun Showdown oynuyorum. Kesinlikle denemelisiniz, küçük bir cihaz için neredeyse devasa bir ortam ve SOTC tarzı atınızla vahşi batıyı arşınlama keyfi. Birçok görev, kaliteli bir senaryo ve vahşi batı atmosferini çok iyi yansıtan grafikler, mimari. Kesinlikle denenmesi gereken bir oyun. PSP'den beklenmeyecek derecede kaliteli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ef®uZ

Gun Showdown oynuyorum. Kesinlikle denemelisiniz, küçük bir cihaz için neredeyse devasa bir ortam ve SOTC tarzı atınızla vahşi batıyı arşınlama keyfi. Birçok görev, kaliteli bir senaryo ve vahşi batı atmosferini çok iyi yansıtan grafikler, mimari. Kesinlikle denenmesi gereken bir oyun. PSP'den beklenmeyecek derecede kaliteli.

Oyun bug içinde yüzüyor ama
  • Shrek ve rainbow six vegas oynuyorum. Vegas'ta silah seslerinin duyulduğu kapıların ardındaki bölümde takılmış durumdayım ancak shrek'in bu kadar ilgimi çekeceğini sanmazdım..

Tamamen bana hitap etmeyen bir oyun ama gerçekten çok eğlenceli geldi ve ilk defa beni bu tip bir oyun sardı, ikisini de tavsiye ederim, özellikle rainbow six online modunu..
  • gun psp de ki en beğendiğim oyunlardan biri ...grafik olarak ps2 den hiç farkı yok ..en önemliside kontroller çoğu oyuna göre çok rahat ..diyebilirimki ps2 den bile daha rahat oynanıyor..şu an spectral vs generals oyununu oynuyorum....guilty gear a oldukça çok benziyor.....güzel bir dövüş oyunu...
  • fifa street 2
  • avatar ın oyununu buldum onu oynuyorum cnbc-e de çizgi filmi vardı çok severek izliyodum. pek benim yaşıma hitap etmiyo ama napıyım ya seviyorum işte. oyunu da güzel çizgi filmi de
  • socom2 ,dungeon maker hunting grounds ve psx starwars
  • pspyi daha gecen hafta aldım bir sürü oyuna aynı anda basladım bakalım nolcak:D

gta liberty city stories
    nfs mw
    burnout revenge
    dead to rights
    prince of persia revelations
    nfs rivals

favorim gta.
  • Tony Hawk Project 8 ve Parasite Eve(Psx) oynuyorum bu aralar.

Tony Hawk belki hoşunuza gitmeyebilir ama Parasite Eve yi ilk kez oynuyorum ve gerçekten tavsiye ederim.

Ara videolar gerçekden çok iyi. Resident Evil ve Final fantasy havasını taşıyor. Korku oyunu tarzı. İlginç yaratıklar var. Fare yaratıklar mesela. Mutasyon gibin bişi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Die_SouL -- 28 Haziran 2007; 20:50:25 >
  • nba ballers,fifa street 2
  • toca race driver 2
    fifa 07
  • Dead to Right bugun bitti oyun genel olarak cok kısa bir oyun ve konu olarak resmen sıfır hatta asagısında ama zevk olarak ise süper bir oyun.Saf aksiyon ve Max Payne oyunundaki gibi karizmatik hareketlerle düsmanlarımıza catısmaya girebiliyoruz.Oyun genel olarak zevkli herkese tavsiye ederim

Sabah eve gidince Psp'ye Mgs Portable Ops oyununu atıcam ve oynamaya baslıyacam insallah
  • ben de şu an godfather onuyorum.ama sizlere tavsiyem filmini izlemediyseniz oyunu oynamayın ama eğer izlediyseniz mutlaka oynayın çok hoşunuza gidecek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil765432 -- 29 Haziran 2007; 16:08:18 >
  • gta vice city
  • fia world rally championship e başladım güzel oyun
  • PES6 ve MGS Portable Ops , ara sıra Killzone Online
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.