Şimdi Ara

--->Şuan PSP'de Hangi Oyunu Oynuyorsunuz ve Düşünceleriniz<--- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
17.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Saatli Bomba ; Benimki fat psp 2000 ..

o yüzden anlamadım dediğini 300x de oynuyorum ben
  • Naruto Shippuden: Legends Akatsuki Rising'i oynuyorum. Süper keyifli bir oyun.
  • bende o younu oynyuyom narutonun en güzel oyunu bence ultimate hero 3 ü de oynadım ama iki boyutluydu para etmez bence
    bide invizimals oynuyorum kameraya okadar para verdim ama oyuna değer kameraya deymez 1 2 ay hevesimi alıyım satcam kamerayı
  • The Simpsons Game ' i Oynuyorum Bu Aralar.
    Güzel Oyun Ama Arada Sıkabiliyor. LittleBigPlanet ' e Başlamayı Düşünüyorum.
  • Motorstorm Arctic Edge ; psp'nin en güzel 2. exc oyunu olmuş bana göre . .

1. tabiki de God of War: Chains of Olympus ..

motorstorm'u herkese tavsiye ederim. .
  • Motorstorm' u Bende Almayı Düşünüyorum.
    God Of War ' da Çok İyi Bir Oyundu Ama Çok Kısaydı Keşke Öyle Olmasaydı.
  • Final Fantasy Crisis Core'dan sonra boşta kaldım.Gerçekten muhteşem bir oyundu.
    Bana Crisis Core gibi bir Action RPG oyunu önerirseniz sevinirim. (GoW Dışında.Onu da bitirdim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

Final Fantasy Crisis Core'dan sonra boşta kaldım.Gerçekten muhteşem bir oyundu.
    Bana Crisis Core gibi bir Action RPG oyunu önerirseniz sevinirim. (GoW Dışında.Onu da bitirdim)

Crisis Core bence de harikaydı. Böyle sunumu hiçbir oyunda görmedim. Çok etkileyiciydi. Ben de CC'dan sonra onun gibisini oynamadım. Ama Dissidia Final Fantasy var. Action/RPG ama ilerlemeli değil. Yani her bölüm bir adamla dövüşüyorsun. Ama senaryosu filan var yani salt dövüş oyunu değil. FF1'den 10'a kadar olan tüm karakterler var. Bir bak derim. Youtube'dan filan oynanışına bak istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Repercussion

quote:

Crisis Core bence de harikaydı. Böyle sunumu hiçbir oyunda görmedim. Çok etkileyiciydi. Ben de CC'dan sonra onun gibisini oynamadım. Ama Dissidia Final Fantasy var. Action/RPG ama ilerlemeli değil. Yani her bölüm bir adamla dövüşüyorsun. Ama senaryosu filan var yani salt dövüş oyunu değil. FF1'den 10'a kadar olan tüm karakterler var. Bir bak derim. Youtube'dan filan oynanışına bak istersen.

Dövüş sistemi süpermiş.Teşekkürler tavsiyen için indirme listeme ekledim

• Çok çok uzun bir aradan sonra Virtua Tennis 3 oynamaya başladım. Baya sardı. Her dakika oynuyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Repercussion

quote:

Dövüş sistemi süpermiş.Teşekkürler tavsiyen için indirme listeme ekledim

Önemli değil Oyun dışında vakit geçirebileceğin başka şeyler de var oyunda. Müzik dinleyebilir,ara videoları birdaha izleyebilir, yada karakterler hakkındaki bilgileri okuyabilirsin. Çok dolu dolu bir oyun olmuş.

• Need For Speed Shift oynuyorum

çok beğendim oyunu kontroller biraz zor ama işte idare ediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: quicksand

virtua Tennis 3 acayip zevkli hiç sıkılmıosunuz bence deneyin :)

Bende aynısını oynuom hiç sıkılmıyorum çok zevkli bir oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burnout Dominatör'ü uzun süredir oynuyorum.Hala bitiremedim.
  • the con
  • Digimon Adventure

ülkemizde yayınlanan efsanevi ilk sezonu oynamamızı sağlıyo uzun bi aradan sonra psx,emulatörler hariç psp de oyun oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.