Şimdi Ara

--->Şuan PSP'de Hangi Oyunu Oynuyorsunuz ve Düşünceleriniz<--- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
296
Cevap
1
Favori
17.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spiderman 2
  • nfs undergroundu oynuyorum ama baya zormuş 12 saat oldu daha bitmedi oyun :S
  • ben şu anda god of war:chains of olympus oynuyorum.hayatımda gördüğüm en iyi psp oyunu.Oyun tek kelime ile "MÜKEMMEL".Tüm psp sahiplerine tavsiye ederim.
  • Sega Rally
  • nba street showdown
  • Godfather
    Pes 2008
  • quote:

Orjinalden alıntı: vidi

Heavenly Sword (RPG Tavsiye edilir )

Hem psp'de Heavenly Sword oynuyosun bir de RPG oldugunu iddia ediyosun e guzelmis..

Ya bence PSP'de Monster Hunter 2'den baskasi yalandir, bir de Final Fantasy Crisis Core tabi ki Keske MKIII Ultimate'de olsaydi super olurdu yahu
  • burn out legends , pes 08(hiç silmedim) , moh 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Orjinalden alıntı: vidi

Heavenly Sword (RPG Tavsiye edilir )

Hem psp'de Heavenly Sword oynuyosun bir de RPG oldugunu iddia ediyosun e guzelmis..

Ya bence PSP'de Monster Hunter 2'den baskasi yalandir, bir de Final Fantasy Crisis Core tabi ki Keske MKIII Ultimate'de olsaydi super olurdu yahu

mh freedom2 aylarca oynadım desem yalan olmaz.bi oyun bu kadarmı uzun olur bu kadar mı bitmez heralde 3te 1ini falan ancak bitirmişimdir.crisis core a da pek alışamadım ama bi ara kesin yeniden başlarım

• Virtua Tennis World Tour + Jean D'arc
  • Şu anda NFS CARBON ve SYPHON FILTER:DARK MIRROR oynuyorum.
  • Arkadaşlar saçma soru olacak ama flash bellekleri psp'nin usb'sine takıp içine oyun atıp oynayabiliyor muyuz?
  • hayır

arkadaşlar oyunlar hakkındaki fikirkerinizi söyleyiniz lütfen ona göre yüklicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: erensenturk1990

Arkadaşlar saçma soru olacak ama flash bellekleri psp'nin usb'sine takıp içine oyun atıp oynayabiliyor muyuz?

evet gerçekten de saçma bi soru
  • Burnout legends gerçekten harikaymış.

Araba yarışlarını çok sevmem ama bu oyun aklımı başımdan aldı.Dövüş oyunu gibi.Mesela birine çarpınca ağar çekimden gösteriyo araba uçuyo,suya düşüyo,patlıyo fln.Tek kelimeyle mükemmel.
  • Benim oynadığım oyunlar;

PES 06
    NFS Underground Rvals

İkisine de doyamıyorum. Ancak God Of War'ı da en kısa sürede edinmek istiyorum. En makul fiyat etketini hangi mağazada bulabilirim.
  • Final Fantasy VII Crisis Core
    God of War
    Patapon
    Naruto UNH2: The Phantom Fortess
    NFS Most Wanted 5-1-0
    Loco Roco

Aynı zamanda Naruto'nun animesini izliyorum. Yakında kitap okumaya da başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 23 Ağustos 2008; 14:39:22 >
  • quote:

Arkadaşlar saçma soru olacak ama flash bellekleri psp'nin usb'sine takıp içine oyun atıp oynayabiliyor muyuz?

Pekte saçma değil sorunuz. Artık harddiskleri bağlayıp adeta memory stick gibi gosterip oyun oynayabiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rogen

quote:

Pekte saçma değil sorunuz. Artık harddiskleri bağlayıp adeta memory stick gibi gosterip oyun oynayabiliyorsunuz.

nasıl oluo o olursa çok güzel olurdu evde özellikle...

gta vice city stories
    medal of honor(özellikle online de süper ad hoc olursa zevlkini düşünemiyorum bile)
  • Gow henüz oynamamış arkadaşlara tavsiyem hard modeta oynasınlar böylece oyun hemen bitmez ve daha zevkli olur...
    oynadığım oyunlar gta lcs, pes2008, silent hill, final fantasy, gun

Arkadaşlar şöyle adı çok duyulmamış oyunlardan tavsiye edebileceğiniz oyunlar nelerdir acaba??
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.