Şimdi Ara

--->Şuan PSP'de Hangi Oyunu Oynuyorsunuz ve Düşünceleriniz<--- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
17.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çılgınlar gibi Final Fantasy: Crisis Core ... Tapılası bir oyun özellikle FF hayranları için
  • test drive unlimited
  • Star Wars: The Force Unleashed oynuyorum, mükemmel oyun
  • bende gun showdownu oynamak istiordum indirdim attim psye aciorum once bi yazi gelior oyunla ilgili yapim tarihi fln yazior ondan sonra ekran gidio baska bisi gelmio ole kalio iki siteninkini denedim ayni sorun nedenini bilen varmi bole bi sorunla karsilasan oldumu
  • oyun cso formatındaysa isoya çevirmeyi dene bnde de bi kaç kere cso formatlı oyunlar yapmıştı öyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

oyun cso formatındaysa isoya çevirmeyi dene bnde de bi kaç kere cso formatlı oyunlar yapmıştı öyle..

format iso anlamadim nie oluo

su an oynadim oyunlara gelince 300 spartali,crisi core final fantasyVII,dark mirror,avatar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightwing

Star Wars: The Force Unleashed oynuyorum, mükemmel oyun

çıktımı bu oyun yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: OT_MARİ

quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

oyun cso formatındaysa isoya çevirmeyi dene bnde de bi kaç kere cso formatlı oyunlar yapmıştı öyle..

format iso anlamadim nie oluo

su an oynadim oyunlara gelince 300 spartali,crisi core final fantasyVII,dark mirror,avatar

sahte versiyon psplerin çalıştırdığı formatlar
  • yaf arkadaşlar monster hunter freedom umu anlatın nolur yaaa oyunu anlamadım gitti

• Şu sıralar en iyi oyun Star wars,bence çok iyi oyun yapmışlar ama aralarda takılıyor.
  • Psp'imi uzun süreden sonra yerinden cıkardım ve tekrar kendisiyle hasır nesir olmaya karar verdim.Hangi oyunla geri donus yapayım merak ediyorum
  • Popstation (kendi PSX emülatörü) üzerinden Final Fantasy VII ve Chrono Trigger,
    Bunun dışında kendi oyunlarından;
    Scrabble, No Gravity:The Plague of Mind, Final Fantasy I, Dead Head Fred, Super Pocket Tennis, Crash Tag Team Racing veee tabiki N+ oynuyorum bugünlerde.
  • Manhunt 2'ye baslıyorum suan itibariyle
  • Manhunt 2' yi kesinlikle tavsiye ederim. Sansürsüz versiyonunu da bulursan tadından yenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Manhunt 2' yi kesinlikle tavsiye ederim. Sansürsüz versiyonunu da bulursan tadından yenmez

Oyuna basladım.Hersey iyi güzelde kontroller pek hosuma gitmedi.
  • 2 sene sonra psp`min tozunu silip oyunlara daldim.

Scrabble, lemmings, burnout legends ve lumines oynuyorum su an. Hepside mukemmel oyunlar.

An itibariyla ecochrom`u indiriyorum. Bakalim denildigi kadar guzelmi!
  • @ oeski
    dikkat et echocrome siyah-beyaz bir oyundur o yüzden sıkıcı gelebilir baştan uyaralım.
  • Echochrome bence gelmiş geçmiş en yaratıcı puzzle-zeka oyunudur diyebilirm.

100 küsür mb. ama psp başında beni yeri gelio 3 4 saat oyalıyor. Hernekadar kafa yormanız gereken zeka oyunu olsada müzikleri, sesleri, şaşalı grafiklerden uzak oluşu ile kafa dinlendiriyor.

Pspnin sistem dosyalarını silerim echochrome'u silmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Mayıs 2009; 2:20:01 >
  • ne diyosun ben Echocrome'un kazandırdığı perspektif sayesinde üni.de teknik resim dersini geçtim
  • Gerçekten faydalı bir oyun Echochrome. Hatta çocuğunuzun, yakınınız küçüklerin PSPsi varsa bir şekilde temin edip oynamalarını sağlayın. Hem perspektif anlayışları artar hem beyin gelişimlerine faydası olur. En azından God of War ve benzeri oyunlarla kıyaslandığında faydalı olduğu kesin
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.