Şimdi Ara

--->Şuan PSP'de Hangi Oyunu Oynuyorsunuz ve Düşünceleriniz<--- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
17.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dynasty Warriors: Strikeforce oynuyorum, uzun sürede oynayacağım gibi gözüküyor...
  • tozlu raflardan tekrar günyüzüne cıkarayım dedim.

su an Silent Hill: Shattered Memories ve Tekken 6 tek geçerim ha birde su Pursuit Force: Extreme Justice bitirebilsem kaç ay oldu bitiremedim yahu
  • dante's inferno oynuyorum şu anda.
  • PSP'de her daim oynadığım oyun, NBA 10 The Inside.

Bunun yanında bu aralar Fifa World Cup 2010 ve Iron Man 2'ye de bakıyorum, ha bir de oynadığım Rock Band Unplugged ve MotorStorm: Arctic Edge var.
  • Fifa World Cup 2010 indirmeyi düşünüyorum güzel mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azrael_13

dante's inferno oynuyorum şu anda.

oyun nasıl indiricem de bu akşam
  • midtown express
  • PoP The Forgotten Sands

Bu arada Konu UP
  • gow
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainshot

quote:

Orijinalden alıntı: azrael_13

dante's inferno oynuyorum şu anda.

oyun nasıl indiricem de bu akşam

Gayet güzel gerek oynanış gerek ara filmler olsun süper
  • god of war dün itibarıyla bitirdim.şimdi sırada prens of persia var.the forgotten sands.sonlara yaklaştım onda da.
  • Pspkvm'de java oyun oynuyorum. Pyramid bloxx manyak
  • Beyler bişey sorucam .. Benim pspde 3.71 M33-4 software var.. Motorstorm Arctic Edge oyununu indirmek istiyorum.. Uyumlu çalışır mı ? Bende yüklü olan güncellemeyle ? Nasıl yapabilirim acaba ? Yeni bir güncelleme mi indirmek zorundayım ? Napıyım arkadaşlar bir yardımcı olun lütfen ..
  • motorstorm
  • Saatli Bomba; bişey sorucam .. Benim pspde 3.71 M33-4 software var.. Motorstorm Arctic Edge oyununu indirmek istiyorum.. Uyumlu çalışır mı ? Bende yüklü olan güncellemeyle ? Nasıl yapabilirim acaba ? Yeni bir güncelleme mi indirmek zorundayım ? Napıyım arkadaşlar bir yardımcı olun lütfen .. Aşama aşama ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz ?

Teşekkürler. .
  • MotorStorm 3.71 M-33'te çalışmaz büyük ihtimal be hocam. Gidin en son bi 5.50 GEN D-3 falan yükletin bence PSP'ye, her oyunu açar o zaman ama 3.71 zor, tam emin değilim gerçi ama. PSP bölümü ölü gibi olduğundan ve kimse umursamadığından yazayım dedim yardım istiyorsunuz burda 2 gündür yazan eden yok çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Saatli Bomba; bişey sorucam .. Benim pspde 3.71 M33-4 software var.. Motorstorm Arctic Edge oyununu indirmek istiyorum.. Uyumlu çalışır mı ? Bende yüklü olan güncellemeyle ? Nasıl yapabilirim acaba ? Yeni bir güncelleme mi indirmek zorundayım ? Napıyım arkadaşlar bir yardımcı olun lütfen .. Aşama aşama ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz ?

Teşekkürler. .

hocam ben psp 3004 te oynuyorum versiyon 5.03 gen - c ile

• Maximum_Carnage ;

Çok saol dostum ilgin için. . Bugün eve kendimi kapatarak tüm güncellemeleri,downloadları yaptım..
    Oyunlar,temalar,müzikler ve cfwleri kurdum,kurmaya devam ediyorum.. Şuanda 5.50 GEN-D3 yüklü..

1 mb internet ile biraz zor oluyor ama kendi başıma halletmenin zevki de paha biçilemez..

Saatli Bomba
    ; Benimki fat psp 2000 ..

• Fight Night Round 3 Oynuyorum.
    Bol bol da dizi ve film izliyorum.
  • cru3ll ; pspye uygun formatta kaliteli dizi ve film indirebileceğimiz bir adres(link) verebilir misin rica etsem ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.