bende burnout dominator'ü yükledim geçenlerde baya kolaydı bi saatte iki seriyi açtım ama legend nasıldenesemmi ?
crash bandicoot (ps)
crash of the titans
patapon
tekken dark resurrection
sonic rivals 2
gta:liberty city
ape academy
wall-e
locoroco
pro cycling:tour de france
Şu anda yukardakileri oynuyorum.
worms open warfare 2
lega indiana jones
hellboy
secret agent clank
god of war
Bunlarıda oynuyordum belki sonra yine oynarım diye yedekte bekletiyorum.
İndirmeyi düşündüklerim:
gran turismo 2
nfs:carbon
fifa 2008
virtua tennis 3
hafıza:4 gb.
Tek sorun indirmek çok zor.Rapid en fazla 75 kb la indiriyor.
Marvel Nemesis-Rise Of The Imperfects. Konu Marvel karakterleri savaşıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: channex
quote:
Orjinalden alıntı: alpdinho
şu anda gta:liberty city stories oynuorum.oyun güsel ve kolay ama bazen bazı görewlere çok takılıom
ses varmı ya? bende sesler yok oyunda
nası sesler var mı? tabi ki de var!!! senin oyun orjinal mi yoksa karttan mı oynuon?oyun karttansa belki bi sorun olabilir ama orjinalde olacağını sanmıyorum(benimkisi orjinal)
eğer oyunda sorun yoksa options'dan sese bak.
fifa street 2 oynuyorum.arada mgs portable ops oynuyorum(oynamaya calisiyorum)portable ops cok mu zor bna mi ole gelior
yhaa herkes psp sinde oynadigi oyunlarin resimlerini koysunda bizde gorelim degil mi?Alacaklar nasil diye baksin bizi merak icine dusurmeyin :D:D
Simulasyon Severler Tavsiyem kesinlikle.. 1). Air Conflicts 2). Battle Over The Pacific
RPG de ise.. 1-2). MOnster Hunter Serisi (((TEK GEÇİYORUM)))
ben şuan test drive unlimited ve gta liberty city stories oynuyorum,
................ .:. KEY OF HEAVEN .:. ...................
RPG SEVERLERE TAVSİYEM
Tekken Dark Resurrection
Benim psp'im 2 gün önce geldi birazdan versiyon yükletmeye gidicem yükletmek istediğim oyunlar şunlar Call of Duty Gta Liberty City Stories Carbon Uefa Euro 2008 Pes 2008 Worms God of War Virtual Tennis 3 Alacağım hafıza kartı 4 Gb bu oyunların hepsini alabilirmi şimdiden sağolun
Psp de birtek crisis core oynadım rpg olarak.Ve çokta güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: vidi
Simulasyon Severler Tavsiyem kesinlikle.. 1). Air Conflicts 2). Battle Over The Pacific
RPG de ise.. 1-2). MOnster Hunter Serisi (((TEK GEÇİYORUM)))
ben monster hunter freedom 2 oynadım 4-5 ay. oyunun yarısına falan geldim heralde ama 10 numara oyun herkese tavsiye ederim
Chili Con Carnage Oynuyorum...herkese tavsiye ederim grafikler mükemmel pc deki total overdose nin aynısı hiçbir farkı yok...
Fight Night 3 , God of War .
quote:
Orjinalden alıntı: EsquriaL04
Benim psp'im 2 gün önce geldi birazdan versiyon yükletmeye gidicem yükletmek istediğim oyunlar şunlar Call of Duty Gta Liberty City Stories Carbon Uefa Euro 2008 Pes 2008 Worms God of War Virtual Tennis 3 Alacağım hafıza kartı 4 Gb bu oyunların hepsini alabilirmi şimdiden sağolun