Warhammer 40000 - silent hill - pes6 - manhount2 bunlar oldukça sağlam oyunlar takılıyom bunlarla birde god of war ı bekliyom az kaldı...
Şu sıra 2 oyuna sardım. Fifa08 menejerlik modunda ve bunun yanında Bomberman!
wining 2008 ve mgs portable ops tayım
Mortal Kombat ...daha yeni indirdim tekken çok daha güzel kanımca
Patapon'u indirirken zaman geçirmek için Lego Star Wars trilogy'e başladım,fırsat bulursam Patapon oynayacağım Joystick'siz pc'de bence kontrol çok kötüydü,birebir yapmışlar,herkese tavsiye ederim,film serisini izleyeneler kesinlikle oynasın
Sh Origins ve Burnout'un oyununu yüklettim cihaza.Gerilim zamanı
Patapon, Luxor... Ama syphon Filter serilerini ısrarla tavsiye ediyorum.
Patapon'a sardım ama takıldım kaldım biyerde. Yanıp yanıp duruyor yavrucaklar
FFVII- + WH4000 + garip bi rpg var new traveller die bu 3 unu oynuyorum ehehue
GranTurismo 2 Luxor : Pharaoh's Challenge Prince Of Persia - The Sands Of Time ( GBA Emulator ) Street Fighter Alpha 3 ( GBA Emulator ) Super Mario 5 ( GBA Emulator )
quote:
Orjinalden alıntı: senderson
Patapon'a sardım ama takıldım kaldım biyerde. Yanıp yanıp duruyor yavrucaklar
yağmur duasına çık yağmur yağsın bak nası canavar kesiliyorlar
şu anda gta:liberty city stories oynuorum.oyun güsel ve kolay ama bazen bazı görewlere çok takılıom
Virtua Tennis 3 ve Lego Indiana Jones oynuyorum bugünlerde.
favorim "patapon"..
pataponu çok merak ediyorum ben ;
1 FİFA 08 çok seviyorum özelllikle manager mode
2 NFS CarBoN own the city bence güzel ama fazla oynamıyorum onun yerine GT4
3 Herkesi bildiği GoD oF WaR çok seviorm tavsiye ederim
4 Tekken dark ressurection çok güzel ama bi yerden sonra sıqılıyosun
Hort için teşekkürler.
Secret Agent Clank
Indiana Jones Original Adventures
Sonic Rivals 2
Ape Academy
Bunları oynuyordum.Tekrardan güzel bir arşiv yapacağım psp'm de.Aklımda bazı oyunlar var.Mesela:
Gta Liberty city,
exit
nfs carbon
fifa 08
bu oyunları indiriyorum inşallah yer kalır hepsine.
lego indiana jones oynuyorum şu anda çok bependim oyunu zaten lego star wars oyununu bitirmiştim daha önce tavsiye ederim daha sonra kilzone liberation a başlamayı düşünüyorum bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: goxel1989
lego indiana jones oynuyorum şu anda çok bependim oyunu zaten lego star wars oyununu bitirmiştim daha önce tavsiye ederim daha sonra kilzone liberation a başlamayı düşünüyorum bakalım
killzone u tavsiye ederim
ama tam da beklediğiniz gibi bitmeyebilir
Lego oyunlarında ölme yok.Sadece paran gidiyo.Ölmeden oyun oynamakda çok sıkıcı oluyor.Sildim hemen indiana yı.Zaten çok yer kaplıyodu.Sıkıcıydı ayrıca.
Yaklaşık 2 aydır Pes 08 psp den silinmemiştir silinmezdeonun yanında SSX,SmackDownvsRaw