gamespota göre henüz belli değil ama çıkmasını dört gözle bekliyorum.Zaten oyuna dair henüz ekran görüntüsü bile yok
Fifa Street 2 oynuyorum deneyin mutlaka elinden bırakamıyor insan.
Cabela's African Safari oynuyorum.Avcılık ve adı üstünde safari üzerine kurulu bir third person shooter.Oldukça beğendim.Tavsiye ederim
Region değil de Fat veya Slim olmasıyla da alakalı olabilir aslında Patapon ve VT3
haydi güzel oyunlar yazın burayada oynıyalm
Call of Duty'e bir başladım ki dün akşam amerika görevlerini bitirdim,Canada görevlerinin 4.sündeyim,oynamayanlara şiddetle öneririm.Bitmesini istemiyorum. Özellikle kontrollere alışınca süper aksiyonlar yaşıyorsunuz,sniper ile paso headshot atmaya çalışıyorsunuz.Hatta buluşmada wireless ile denemiştik,çevresinde arkadaşı olanlar mutlaka denesin
Ben bu aralar gittigim heryerde Psp'de Fifa 08 takılıyorum Spartan'ı aldım ama begenmedim.Sh Origins'e baslıyacagım buldugumdada
Ya bu fifa 08 i ben online oynayamıyorum acaba isodanmıki. Diger oyunları hic sorunsuz online oynuyom tek fifada takımlarımızı felan seçiyoruz tam oyun başlıcak Karşı tarafın baglantısı koptu gibi bişi diyor.
dungeon siege ye başladm hoşuma gitti grafikleri flnda güzel rpg,diablo tarzı..fakat oynayan varsa summon ettiğimiz adamı nasıl skilllerini yerleştiriyoruz bilen vamı
dungeon siege'i ben de oynadım başlarda güzeldi ama emin ol bi yerden sonra sıkıyo. oyun çok tekdüze ve gittikçe çok kolaylaşıo hemencecik de bitio. bişe anlamıosun..
Bu konuyu Baştan sona kadar okudum bende bugun psp mi sipariş ettim cuma elimde olur inşallah herkezin oynadığı oyunlara baktm ve bazılarını indirdim bakalım nasıl bende beğenecekmiyim
loco roco oynuyorum, çok acayip bi oyun, başladımmı elimden bırakamıyorum , bide burnout legends oynuyorum oda çok iyi,
SHO oynuyorum. bitsin başka bi oyun bakarız artık. arada eğlence olsun diye SR2
wwe smackdown vs raw 2008
suan pes6 oynuyorum
bende şimdi NBA Street Showdown oyunuyorum PSPyi yeni aldım bendeki oyunlar:Killzone Liberation,Fifa Street 2,Chili Con Carnage,NFS Underground Rivals,NBA Street Showdown
@Sage Dj@vul
Önce imzanı kural içi yap ben şikayet etmeden sonra konu aç ricam senden
tekken,nfs Mw
king kong u mutlaka deneyin harika bir atmosfer var, yerinizden sıçrıyorsunuz çok harika gerçekten. bir de loco roco bitirmek üzereyim. sıradaki oyun ise kill zone
PATA PATA PATA PON PATAPON çıktı onu oynuyorum her psp sahibinin aynaması gereken bir oyun...