Arada bende bir Mk patlatıyorum insanın siniri stresini alıyor valla
Bugun baya oyun aldım ve aralarında Gun oyununa basladım gercektende cok keyifli bir oyun herkese tavsiye ederim.Kontroller biraz uyuz gibi ama olsun oyun hakaten cok zevkli
pursuit force başka oyun yok memory stick te yok hep ilk bölümü oynayıp duruom
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
pursuit force başka oyun yok memory stick te yok hep ilk bölümü oynayıp duruom
Al bir tane 2 Gb'lik kart keyfine bak Gun'ın yanına birde Street Fighter Alpha 3 attım süper valla baya oyunda bekliyor sıra sıra hepsi en yakın zamanda ne yap et al bir kart
Bende su siralar syphon filter:dark mirror oynuyorum.grafikler dehset ps2 dekinden daha iyi,cok da zevkli bir oyun herkese tavsiye edrim mutlaka deneyin.las vegasda oynadim hic guzel degil bu oyunun yanina yaklasamaz
300 Spartlı ve Carbon oynuyorum.. İkisinden de zerre sıkılmadım daha..
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
300 Spartlı ve Carbon oynuyorum.. İkisinden de zerre sıkılmadım daha..
Carbon beni sarmadı 300 Spartan ise bugun elime gecenlerden Gun'ın isini bitirim düsünüyorum baslamaya
imzamdakileri oynuyorum
ikiside uzun soluklu baya
Puzzle Quest
Gun beni felaket sardı valla kontrollere iyice alıstım iyice valla beyinleri ucuruyorum siddetle ama siddetle tavsiye ediyorum bu oyunu süper bir Tps oyunu
fifa street oynuyorum
ya arkadaş oyun yüklemeyi bilmiyorum sen ne diyorsun BANA BİRİ ANLATSIN LÜTFEN Orjinalden alıntı: gateway_15
ben bu gece yola cıkıcam alette 3 orjinal pil var :D 14 saat yol anca yeter
locoroco gta vice city-ridge racer 2 bide bizim fırlama crash ı attım güzel oyunlar bu ara bunlar ıoynuyorum
iyi yolculuklar psp siz geçmez bu yol
quote:
Orjinalden alıntı: 1Devil1
ben bu gece yola cıkıcam alette 3 orjinal pil var :D 14 saat yol anca yeter
locoroco gta vice city-ridge racer 2 bide bizim fırlama crash ı attım güzel oyunlar bu ara bunlar ıoynuyorum
Ekibi kurmussun hocam.14 saatte saka bir yana baska türlü gecmez iyi yolculuklar dilerim
psp okey
wipeout pulse,gta vice city,transformers,def jam
cok var ama su siralar Mortal Kombat Unchained bence Tekken'e rakip olmus cunku Dovus Stilleri gercekten iyi aktarilmis