Şimdi Ara

--->Şuan PSP'de Hangi Oyunu Oynuyorsunuz ve Düşünceleriniz<--- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
17.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • virtual tennis 3 güzel oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Mortal Kombat: Unchained

Arada bende bir Mk patlatıyorum insanın siniri stresini alıyor valla
  • Bugun baya oyun aldım ve aralarında Gun oyununa basladım gercektende cok keyifli bir oyun herkese tavsiye ederim.Kontroller biraz uyuz gibi ama olsun oyun hakaten cok zevkli
  • pursuit force başka oyun yok memory stick te yok hep ilk bölümü oynayıp duruom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

pursuit force başka oyun yok memory stick te yok hep ilk bölümü oynayıp duruom

Al bir tane 2 Gb'lik kart keyfine bak Gun'ın yanına birde Street Fighter Alpha 3 attım süper valla baya oyunda bekliyor sıra sıra hepsi en yakın zamanda ne yap et al bir kart
  • Bende su siralar syphon filter:dark mirror oynuyorum.grafikler dehset ps2 dekinden daha iyi,cok da zevkli bir oyun herkese tavsiye edrim mutlaka deneyin.las vegasda oynadim hic guzel degil bu oyunun yanina yaklasamaz
  • 300 Spartlı ve Carbon oynuyorum.. İkisinden de zerre sıkılmadım daha..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

300 Spartlı ve Carbon oynuyorum.. İkisinden de zerre sıkılmadım daha..

Carbon beni sarmadı 300 Spartan ise bugun elime gecenlerden Gun'ın isini bitirim düsünüyorum baslamaya
  • imzamdakileri oynuyorum

ikiside uzun soluklu baya
  • Puzzle Quest
  • Gun beni felaket sardı valla kontrollere iyice alıstım iyice valla beyinleri ucuruyorum siddetle ama siddetle tavsiye ediyorum bu oyunu süper bir Tps oyunu
  • fifa street oynuyorum
  • ya arkadaş oyun yüklemeyi bilmiyorum sen ne diyorsun BANA BİRİ ANLATSIN LÜTFEN
    Orjinalden alıntı: gateway_15
  • ben bu gece yola cıkıcam alette 3 orjinal pil var :D 14 saat yol anca yeter

locoroco gta vice city-ridge racer 2 bide bizim fırlama crash ı attım güzel oyunlar bu ara bunlar ıoynuyorum
  • iyi yolculuklar psp siz geçmez bu yol
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1Devil1

ben bu gece yola cıkıcam alette 3 orjinal pil var :D 14 saat yol anca yeter

locoroco gta vice city-ridge racer 2 bide bizim fırlama crash ı attım güzel oyunlar bu ara bunlar ıoynuyorum

Ekibi kurmussun hocam.14 saatte saka bir yana baska türlü gecmez iyi yolculuklar dilerim
  • psp okey
  • wipeout pulse,gta vice city,transformers,def jam
  • cok var ama su siralar Mortal Kombat Unchained bence Tekken'e rakip olmus cunku Dovus Stilleri gercekten iyi aktarilmis
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.