Şimdi Ara

--->Şuan PSP'de Hangi Oyunu Oynuyorsunuz ve Düşünceleriniz<--- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
296
Cevap
1
Favori
17.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mgs Portable Ops oyununa basladım maalesef sarmadı kontroller ve kamere acısını begenmedim yoksa oyuna lafım yok.Kamera ve kontrol sorununu Tenchu oyununda yasadım ozelliklede kamere resmen sacmalıyor Tenchu'da

Mortal Kombat: Unchained oyuna baslıyacagım birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 1 Temmuz 2007; 0:52:59 >
  • Şu anda Tekken: DR ve Burnout Legends oynuyorum.
  • NFS carbon own the city
    Samurai warriors(güzel yapmışlar ama)
    Rainbow six vegas(çok huşuma gitmedi nedense)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitter -- 2 Temmuz 2007; 12:59:09 >
  • Pop Rival Swords'a fena sardım.X box ve Ps 2 versiyonlarının resmen aynısını adamlar Psp'de bizlere sunmuslar.Kontroller ve kamera acıları muhtesem,oynanıs cok rahat ve kamera acıları süper hazırlanmıs.Bu oyun kesinlikle Psp icin cıkan en iyi oyunlardan biri siddetle tavsiye ediyorum
  • Walla ben Untold Letgends oynuyorum..çok harika bir oyun ama bir türlü grup şeklinde oynamayı bulamadım..
  • pes6, nba 2007, uçak similasyonları ....
  • Most Wanted oynuyorum: Ama oyunun 3/4 ünü bitirdim sıkmaya başladı. Oyun kendini tekrarlıyor yani. Zorluk adınada birşey olmadı anlamadım.

God Father: Yeni bitti Mob Wars bölümüde sıkıyor açıkcası.

Worms: her seferinde farklı birşey oluyor onun için zevkli sayılabilir. Hiç olmazsa bir makinada birkaç kişi oynanabiliyor.

Call of Duty: Çok zevkliydi ama kolaydı. Bunuda yeni bitirdim.
    Ama pspde her oyunun çok zevkli oluyor. Özellikle her yerde (otobüste, dağın başında, deniz kenarında vs) pcdeki kadar iyi bir görüntü kalitesini bir oyun konsolunda almak zevkli.
  • harry potter and the order of the phoenix ve socom2
  • Pursuit Force oynuyom mgs portable ops alcam
  • Arkadaşlar hepiniz orinal oyunmu oynuyorsunuz yoksa kopyamı benimde alasım geldi tamamen çözüldümü versiyon kopya olayı yani tüm oyunlar kopya oynanılıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Arkadaşlar hepiniz orinal oyunmu oynuyorsunuz yoksa kopyamı benimde alasım geldi tamamen çözüldümü versiyon kopya olayı yani tüm oyunlar kopya oynanılıyor mu?

Kopya yazılım üzerine konusmak yasak arkadasım
  • Xbox forumlarında herkes bangır bangır bağırıyor ama fw ile kopya oynuyorum siz ps3cüler 180ytl verip orjinal alıyorsunuz biz 5 ytl kopya oynuyoruz diye. Bence hassasiyetinizi biraz onlara yönlendirin. Tabiki yasaksa konuşmam bundan sonra saygılar...
  • biz psp ci yiz
  • fifa street 2 , nba 2007 , call of duty
  • pirates of the caribbean at worlds end

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burem -- 6 Temmuz 2007; 17:21:23 >
  • İmzamda yazıyor.
  • marvel nemesis
  • Oyun Oynayan Arkadaşlar Bişi Soracaktım... PSP Alacağım Sizden Yardım İstiyorum... Şimdi 3.50 Var Bide 1.50 Var Diyelim 1.50 Aldım Her Oyunu Oynayabilir miyim?? Versiyon Farkı İstediğim Oyunu Oynamama Etki Eder mi ?? Sizden Bunu Öğrenmek İstiyorum??
  • ape escape p,medievil,lord of the rings"tactics",bir de ultimate allience ama psp nin şarj aleti bosuldu oynayamıom
  • Ford Racing L.A Duel,Rocky Balboa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.