Şimdi Ara

rdr'yi bitirenler bir kaç sorum olacak :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok bitmiyor jack'e geçince yanlış yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobebeko

kunduzları nerede bulabilirim?

Great plains te nehre yakın yerlerde.
  • hemen bakıyorum Demus kardeş
  • Annem red dead de 845 G den aşağı olanlarla konuşma dedi
  • gazetenin birinde dünya savaşı başladı yazıyor ve ottomans diye bizim de adımız geçiyor belki rastlamışsınızdır
  • az önce öldüm sonra oolum büyüdü kocuman oldu :D şmdi yan görevlere falan başlıyabiliriz hazır 2 gun sonra expenşın çıkıyoken :D de intkam falan almıcazmı yahu? hiç görev çıkmadı
  • edgar ross'u öldürdükten sonra bir daha görev falan çıkmıyor yan görev hariç.bu arada expansion'un konusu ne ki inşallah internet üzerinden indirmeli değildir alır oynarız.devamı olursa bir de ufff
  • tabiki indirmeli :D alıp oynanan xbox add on u hiç duydunmu :D ayrca bende çok merak ediyorum ne olucak..
  • tüh ya orjinal olmadığı için nasıl indirebilirim ki başka türlü
  • banlı dilsen indirebilirsin raat raat nasısa sonunda banlancan :D
  • yok banlı değilim daha internete hiç bağlamadım.
  • madozan ,
    dostum bak şey yap , blackwater ın içinde gez, orada böyle parkın içinde gölgeliğin orada bi ajan var. stranger göveri. ona git görevi a. görevin sonunda ailenin intikamı + 50 G alıcaksın
  • sağolasın az önce aldım onuda :D ve oyunu çıkardım halo wars legendry bitiyim die taktım bundan sonra çok sıkılmadıkça takıcağımı sanmıyorum oyunu :D forza 3 de gelmek üzere zaten
  • online ı sıkıyor bi süre sora
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

quote:

Orijinalden alıntı: Demus

quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Orijinalden alıntı: ploff

En son kontrol tamamen bızde olsaydı gorurlerdı Marshall oluyormu olmuyormu?

aslında oluyor kontrol bizde dead eye açılıyor...

Oluyor da olmuyor. Ross'un üstüne bi şarjör boşalttım ama sonraki sahnede Ross çıkıyor. Yani sahne scriptli.

Yazık oluyo ya delik deşik oluyo :D Sonra Jack ile Remember my family de Edgar'ı delik deşik ettim oda ayrı mesele :D

22 mermilik tüfeğin bütün mermilerini boşalttım adamın üstüne.

• beyler bu düelloları nasıl yapacaz tam anlayamadımç adamın nerelerine sıkcaz?adam bize bi tane sıkıyo hemen ölüyoz .s
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.