Şimdi Ara

advanced warfare mi bf4 mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aman boşver kardeşim. Kendisi 7/24 mario oynuyordur kesin. Cod'un Counter Strike dan farkı yok.
  • COD AW bugüne kadar yapılmış en kaliteli mısır patlatma simülasyonudur. Şakası bi yana BF4 ile COD:AW multisi karşılaştırılır m hiç? AW çöpün önde gideni.
  • Bf4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada herkez sevdiği oyunu söylemiş kimse yardımcı olmaya çalışmamış. burada ben bunu seviyorum sende bunu oyna demek mantıksız. bf ile cod arasındaki farkı iyi anlaman lazım. cod kısa piyade çarpışmalarından oluşan 6 x 6 = 12 kişiden oluşan gayet küçük haritalarda bir oyun 5-10 dakika civarı sürer (bilgsayarda oynuyorum cod aw yi) hızlı bir aracade aksiyon oyunudur. olaylar çok hızlı gerçekleşir. bf4 de 32 * 32 = 64 kişi ile oynanana. içinde tank. helikopter savaş uçağı ve birsürü savaş aracı barındıran. tam bir takım çalışması gerektiren gerçekçi similasyon tarzında bir oyundur. bir oyun yanlış hatırlamıyorsam 40-50 dk sürer . bf4 takım çalışması gerektirir. ayrıca cod da olan tdm modunu barındırır. yinede haritalar coda göre daha geniştir. ve oyunlar daha uzun sürer (kendine bf ci diyen kesim) bf oynayanlar bu modu pek oynamaz sevmezler.
    bf yi sevenler neden seviyor açıklamaya çalışırsam. en önemli nedeni savaş atmosferi ve seslerdir. cod dan sonra bf ye girersen sesler seni etkileyecektir kendini savaş alanında hissedersin. 2. si bf deki fizik bf de bir tank binaya ateş eder duvar üsütüne yıkılır ve ölürsün. bfciler bunu çok ballandıra ballandıra anlatır oyundaki fizik'in ne kadar iyi olduğunu. gerçi bunu daha çok bf 3 te anlatıyorlardı bf4 teki fizik pek sevilmedi diye biliyorum epey eleştiriliyordu.3. sü savaş aletleri dir (tank, savaş jeti. helikopter vs.), ve devasa haritalar
    cod un sevilme sebeplerini bildiğim kadarıyla aktarmaya çalışayım. verdiği vuruş hissiyatını daha iyi olması . uzun süre odaklanmak gerekmiyor maçlar 5 - 10 dk, . küçük haritalar. ama en sevilen yönü sürekli aksiyonun içinde olmanızdır. bf 4 te harita çok büyüktür bir yerden bir yere araçla gidersiniz. ve aksiyona girmeniz zaman alır. (iyi bir klanı olanlar için durum farklı olabilir. çünkü squadınızın içindeki kişinin yanında doğa biliyorsunuz)
    sonuç olarak hangisini almalısına gelirsek. bu biraz zevkine bağlı. bu iki oyunun hangisinin sana uyduğunu çözmelisin. cod ve bf ikiside bir birinin muadili oyunlar değil. türürnün fps olması aklına bunu getirmesin. anlattığım gibi bir birinden epey farklı oyunlar.
    dediğim gibi hangisinin sana daha fazla hitap ettiğini bulmalısın ama illa kabaca öneri yapmam gerekirse. eğer zamanın kısıtlı ise yani günde en fazla yarım saat bir saat ayıra bileceksen cod al. ama bf nin fikri seni heyecanlandırıdıysa ben bu oyuna zaman harcarım diyorsan bf alabilirsin. ben zamanım kısıtılı olduğu için , her anında aksiyon olduğu için ve daha çok zevk aldığım için codu tercih ediyorum. diyeceklerim bunlar hadi sağlıcakla kal.

• Bf 4 Premium al keyfine bak

• Ikisini de al begenmedigini aldigin fiyattan sat

• Ben COD:AW diyorum. Online'da böyle zevk veren başka oyun yok herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.