Şimdi Ara

Advcash kullanmayın tavsiye etmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir para gönderiyorsunuz , binanceye para aktarmak istedim. Sizin donunuza kadar bütün bilgilerinizi çalıyorlar. Yok kimliğin net fotoğrafı yok sizin fotoğrafını açık adresiniz yok kredi kartının arka yüzü sonra arka tarafının net fotoğrafı vss. Ulan bilgi istedikçe istiyorlar. Parayı gönderirken hiçbir bilgi yok ama parayı çeker veya aktarırken birsürü bilgi istiyor.

Neyse gönderdik parayı alabilmek için ama yinede hesabını onaylamıyorlar. Müşteri hizmetlerine bilgilerimi silin fotoğraflarımı sislin diyorum. Silmiyoruz onlar sistemimizde kalacak diyor. Bu şirketi kullanmayın arkadaşlar.

Advcash sorun
    paybox sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 19 Ağustos 2020; 11:50:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Advcash Kullanmayın: Bilinmesi Gerekenler

Advcash, dijital varlıkları yönetmek ve işlem yapmak için kullanılan bir platformdur. Ancak, bu platformun güvenilirliği konusunda endişeler dile getirilmiştir.

Advcash'in güvenilirliği sorgulanmaktadır, çünkü platformun geçmişte fon kaybı ve kötü müşteri hizmetleri ile ilgili şikayetleri olmuştur. Ayrıca, platformun düzenleyici denetime tabi olmaması da endişe kaynağıdır.

Bu nedenle, Advcash platformunu kullanmadan önce platformun güvenilir olup olmadığı konusunda araştırma yapmanızı öneririz. İşlemlerinizi gerçekleştirmek için daha güvenilir alternatifleri değerlendirmelisiniz.

Advcash Güvenilir mi?

Advcash'in güvenilirliği şu faktörler göz önüne alınarak değerlendirilmelidir:

• Platformun geçmiş performansı ve kullanıcı şikayetleri
    • Düzenleyici denetim eksikliği
    • Finansal işlemleriniz için alternatif, daha güvenilir platformlar

Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, Advcash platformunu kullanmadan önce dikkatli olmanızı ve diğer seçenekleri araştırmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Para aktarmadan önce siteden kullanım şartlarını okusaydınız. E cüzdanlar veya kripto para borsalarının birçoğu hesap onayı talep ediyor hatta bazıları kimlik fotoğrafı değil pasaport fotoğrafı direk istiyor.
  • Bu tür işlemler çok sıkı denetleniyor. Devletler vergi kaçırmaya ve kara para aklamaya fırsat verecek uygulamalara izin vermiyor. Siz para transferi yaptıysanız bilgilerinizi sileceklerini sanmıyorum. Tavsiyem borsayı kullanamadan önce sitesindeki bütün bilgilere bakın, komisyonları, kuralları okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün Binance'ten para (Avro) çekmek için önce SEPA'yı denedim (€0,8 gibi düşük bir kesinti olduğu için tercih ettim) ama başarısız oldu, meğerse SEPA sadece Avrupa birliği ülkeleri içinmiş. Daha sonra bu Advcash'i seçtim (%0 kesinti), yeni üyelik-hesap onaylatma-para çekimi ve hatta İş bankasına aktarma (€0,57 kesinti) işlemlerini dakikalar içinde hallettim (süre tutmadım ama en fazla 1 saat içinde halledilebilir). Buraya kadar çok iyi.

Ancak bana göre üç sorun var;

• birincisi parayı İş bankasına gönderirken TL'ye çevirmek zorunda kaldım,
    • ikincisi tek seferde 10.000TL'den fazlasına izin vermiyor,
    • üçüncüsü tekrar girip kalan parayı transfer etmek istediğimde sayfa saatlerdir yüklemiyor; geçici bir yoğunluk mudur bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mister73 -- 4 Mart 2021; 11:18:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.