dhboy super genışlettın konuyu tbrkler!!! nerde o 2 d de her bolumu gecınce giren o süper ara demolar
nerede o eski adventureler fun clup yapin siz burayi.adventure oyun basligi aciyorum bir kisi yok buradan.
Eski Adventure fanları için name that game burda, http://www.4shared.com/file/73304045/77274583/namethatadvgame.html
Arkadaşlar a vamprye story diye bu oyun cıkmıs merlin diyorki son on yılın en iyi adventure oyunu diğer yabancı sitelerden de yüksek puan almış.
Evet oynuyorum arada bi gidip A Vamprye Story'i, o efsanevi Lucas ekibinden bikaçının ürünü dendi, bi hevesle başladım oynamaya ama o tadı alamadım
quote:Orjinalden alıntı: huoyuanjia Arkadaşlar a vamprye story diye bu oyun cıkmıs merlin diyorki son on yılın en iyi adventure oyunu diğer yabancı sitelerden de yüksek puan almış. Yıl 2008 10 çıkar 1998 Grim Fandango 98 yapımı üzgünüm ama yanlış bilgi
Arkadaşlar bana şöyle Still life a benzeyen fazla karışık olmayan mantıklı adventure oyunlar önerin.Çok zor olmasın
gelsin gelsin bi bomba oıyun gelsin burada konusacak çok şey olur LUCAS A.COMPANY duy sesimizi 2K mı yapcak siz yapacaksınız alla alla ya :(