valla bu iyi bir nostalji olacak 3 partı yedım bıle şimdiden sabah sabah :)
quote:
Orjinalden alıntı: cosmicstring
Son günlerden nostalji yapıp Broken Sword 1 oynuyorum. Yenilerden bu kadar tat almıyorum
Beni en çok heyecanlandıran oyunsa C64'te oynadığım "Castle of Terror"dür. Sonra da o zaman göre muhteşem grafikleriyle "Guild of Thieves". Amiga'ya geçince "The Pawn" ve "Leisure Suit Larry" geldi. Magnetic Scrolls ve Sierra firmaları bize çok şey kattı o yıllarda.
vay be guild of thieves i bilen bir arkadaş, magnetic scrollsun muhtesem 3lemesi fish, corruption ve guild of thieves, 80li yılların sonuydu sanırım ne ses getirmişti, amiga ya da commodore dergisinde baya açıklamaları vardı. Süper nostalji oldu
ABİ herkesin içinde adventure ruhu var ya ta nerelere gittik olaya bak :)
Heavy Rain malsef sadece PS3 e çıkıyor :( bu ne ya hocam oldumu şimdi bu
Ya Adventure larımızı bari biz PC cilerin elinden almayın
BEN CS HASTASIYIM
:) ii ya bizi adventure larımızla rahat bırak :)
Bende adventure hastasıyım.
Eğer güzel bir adventure oynamak istiyorsan ve en son çıkanlardan istiyorsan
JACK KEANE yi mutlaka oyna derim.......
quote:
Orjinalden alıntı: Teacher
Bende adventure hastasıyım.
Eğer güzel bir adventure oynamak istiyorsan ve en son çıkanlardan istiyorsan
JACK KEANE yi mutlaka oyna derim.......
evet şuan sanırım oynayabılecegımız en ıyı oyun bu son donemde :)
elimden geleni yaptım sanırım bu kardeslık sona erdi sanırım konu sabitlenmıo butun hersey var ADVENTURE bolumu yok :(
quote:
Orjinalden alıntı: pasha_kubilay
elimden geleni yaptım sanırım bu kardeslık sona erdi sanırım konu sabitlenmıo butun hersey var ADVENTURE bolumu yok :(
Pes etmek yok devam.
bende adventureciym.keşke bölümü olsa syberia stil life tunguska grim fandango vsvsvs hepsini oynadım
bana tavsiye edeceğiniz 300 mb altında bir adventure varmı?(internetten indirebileceğim) sanitarium u aldım xp de çöküyor.
quote:
Orjinalden alıntı: özzer
bana tavsiye edeceğiniz 300 mb altında bir adventure varmı?(internetten indirebileceğim) sanitarium u aldım xp de çöküyor.
300 mb ın altında monkey islan serisi olabilir 1-2-3 .
arkadaslar ufak bı sekılde bastırırsak olay çözülecek sanırım konuyu guncel tutun yeter çunku gercekten adventure bır hastalıktır bolumleri geçip o gusel demolara ULAŞMA HASTALIĞI!!!
bende tam bir advanture hastasıyım ama ne yazık ki eskiden ayırabildiğimiz zamanı şimdi ayıramıyoruz. çok özlüyorum gerçekten o günleri. bilgisayarın karşısında saatlerce oynayıp ufak ipuclarını yakalayıp bulmacaları çözüp yoluma devam ettiğimde aldığım hazı hiçbir zaman unutamam. bende ilk 3 sıralamamı yazıyorum:
1- Sanatarium (değşet bir oyundu heleki son bölümde piramiylerdeki bulmaca inanılmazdı:D) 2- Light House (başlaayıpta bitiremediğim tek adventure oyunu. deniz altını su seviyesinin altına indirip motorları çalışırıyor rotamı bilgisayara giriyorum ama bir türlü deniz altını hareket ettirememiştim. ne oyundu yaaaa..... 3- Full Throttle (mükemmel bir oyundu sadece kısa sürüyordu :( ))))
ABİ SANATARIUM OYUNUNU BU KADAR OYNAYAN ADAM OLDUGUNU BILMIYORDUM VE HALA HAYRETLER İÇERSİNDEYIM...
VE HERKESIN EN IYI OYUNU!!!
VESTEL ASTEO DONEMINDE OYNADIM DUSUNUN 166 MMX :)
Arkadaslar RESİDENT EVİL'ın bütün bölümlerini bilen varmı bugune kadar çıkmış!!!
ya da oynayan varmı ZERO için G.C alcak duruma geldim...
İşte benim ilahlarım :
-Indiana Jones - Fate of Atlantis -Full Throttle -Sanitarium -Monkey Island 3 -Grim Fandango
Bunların başından zamanında hiç kalkmazdım... Nerde eski Lucas adventure'ları.... Grim Fandango ile dağıldı o efsane tayfa ve yoksun bıraktılar bizi yeni efsanelerden....
Yeni çıkan Dracula oyununu tavsiye ederim adventure oynayanlara