Şimdi Ara

ADVENTURE OYUN HASTALARI KARDESLİĞİ!!! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
38
Favori
103.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resident evil serisi ni unutmayın hee biraz action var ama oda iyi bi oyun ayrıca

still life ve aura da cok iyidir hatta still life da çilingircilik fln vardı o kapıyı acana kadar kafayı yedım 2 gun ugrastım benmı kazmayım neyım dedım en sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo_1986 -- 1 Ağustos 2008; 15:15:58 >
  • Klasik ag sevenler için en iyiler burda,bazıları indirilebilir.

http://www.the-underdogs.info/featured.php?id=Adventure
  • Ya ben atlantisi indirdim ama psx içinmiş yani ilk playstation varya ondan sonra küçük çıkmıştı onun için şimdi ne yapmalı sırf bu oyunu tekrar oynayabilmek için bir tane psx mi alsam napsam :) ps3 de çalıştyırmadı denedim hayal kırıklıgına ugradım ne varki çalkıştırsaydı sanki :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasskabal

Ya ben atlantisi indirdim ama psx içinmiş yani ilk playstation varya ondan sonra küçük çıkmıştı onun için şimdi ne yapmalı sırf bu oyunu tekrar oynayabilmek için bir tane psx mi alsam napsam :) ps3 de çalıştyırmadı denedim hayal kırıklıgına ugradım ne varki çalkıştırsaydı sanki :(

atlantis lost tales arıyosan haber et
  • paylaşımın kralı oldu burda herkez oynamadıklarını bu topicte buldu monkeyleri kaçırdıgım için kendımden utanıyorum ama sanatarıumu da yıllar once oynayıp bitirdiğim içinde övünüyorum HALA SANATARIUMU oynamayn varsa gitsin atsın kendını aşşağa :) zemın kattaysa da gazı açıp intihar etsın
  • evet ya kardes adventure de bir hastalik hiç sorma eskiden ne oynardim be bu tarz oyunlari
  • 41 yaşındayım.Taaaa commodere 64 zamanlarından beri adventure oynarım.

Alone in the dark ı unutmuşsunuz.

Yenisi çıkmış galiba ama bulamıyorum.
  • Fantasy Action Adventure hastasıyım bildiginiz iii oyun varmı pop gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

paylaşımın kralı oldu burda herkez oynamadıklarını bu topicte buldu monkeyleri kaçırdıgım için kendımden utanıyorum ama sanatarıumu da yıllar once oynayıp bitirdiğim içinde övünüyorum HALA SANATARIUMU oynamayn varsa gitsin atsın kendını aşşağa :) zemın kattaysa da gazı açıp intihar etsın

• Son günlerden nostalji yapıp Broken Sword 1 oynuyorum. Yenilerden bu kadar tat almıyorum

Beni en çok heyecanlandıran oyunsa C64'te oynadığım "Castle of Terror"dür. Sonra da o zaman göre muhteşem grafikleriyle "Guild of Thieves". Amiga'ya geçince "The Pawn" ve "Leisure Suit Larry" geldi. Magnetic Scrolls ve Sierra firmaları bize çok şey kattı o yıllarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: economyst

The Adventure Company firmasinin butun oyunlarini oynayabilirsin hepsi birbirinden mukemmel
    ama benim sana tavsiyemm
    Return the mysterious island
    bana dua edeceksin

ADVENTURE OYUN HASTALARI KARDESLİĞİ!!!

Oyunu internetten indirip oynamıştım(900 mb)Ama pek bişey beceremedim
    Çözümünede baktım yine yapamadım hala duruo ama güzel oyun tavsiye ederim(ama sakın internetten indirmeyin)

• ben de ekleyeyim birşeyler: Grim Fandango, The Longest Journey, Runway serisi, monkey island serisi, beyond good & evil, still life iyi olduğunu duyduğum oyunlar. Bazılarını oynadım ama hepsini değil.
  • sanitarium oynamayan grim fandango oynamayan monkey island ı 1-2-3-4 oynamayan lara Allah sabır ve bizim aldığımız zevki başka türlü versin inşallah sanitarium aztec ler ve o labirenti hiç unutmam grim fandango ne güzel görüntüler vardı 3 boyutlumu neydi adamı vurduklarında çiçeğe dönüyordu sonunda denizaltında yeşilli adamın ahtapotunun gözünü oyuyorduk monkey island ona diyecek laf bulamıyorum beni adventureye bağlayan tek ve ilk etken odur hele the curse of monkey island diğerlerinin tabiri ile monkey island 3 o bambaşka birşey ya anlatılmaz oynanır youtube de iphone de adam oynuyordu haftalardır arıyorum ama bulamadım scummvm yi yükledim ama monkey island 3 ü bulamadım deliricem ya bende aranızdayım adventure bağımlıları canım arkadaşlarım biz eskilerin timsaliyiz ve gerçek zevkin gerçek eğlencenin zevki eskisi gibi nerde 2 d grafikler nerede o zevkler saygılar

• başka gizli saklı adventurelar varsa lutfen yazsın :)
  • herkes sanitarium ve grim fandango yu yazmış ama the neverhood u unutmuş.. bi ss ekliyorum
    arşivime bakmam lazım yerli adventure oyunları bile duruyor eskilerden shivers 2 eksik mesela...
    broken sword unutulmamalı bu arada curse of monkey island ve discworld saymakla bitmez hepsinin yeri ayrıdır...

• quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

başka gizli saklı adventurelar varsa lutfen yazsın :)

Feeble files

Isabelle kimse bulamaz çok gizli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 21 Ağustos 2008; 12:15:22 >

• 1-Sanitarium
    2-Grim Fandango
    3-The Neverhood
    4-Ecstatica I-II
    5-Discworld
    6-Shannara
    7-Curse of Monkey Island

bende olanlar bunlar daha fazlası da olabilir ama arşive bakmam lazım
  • Sİnking island oynayan varmı aranızda?
  • o ne ya hıc duymadım sağlam bişey se başlayalım hemen :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cultus

herkes sanitarium ve grim fandango yu yazmış ama the neverhood u unutmuş.. bi ss ekliyorum
    arşivime bakmam lazım yerli adventure oyunları bile duruyor eskilerden shivers 2 eksik mesela...
    broken sword unutulmamalı bu arada curse of monkey island ve discworld saymakla bitmez hepsinin yeri ayrıdır...

http://forum.donanimhaber.com/m_20192151/mpage_1/key_//tm.htm#24104168
    Olmayanlar indirebilir

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.