Şimdi Ara

ADVENTURE OYUN HASTALARI KARDESLİĞİ!!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
38
Favori
103.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adventure dünyası bi başka ya bende sanitarium a başladım bugün, iyi gidiyor. ikinci bölümde kabak tarlasının kapı şifresinde takıldım,
  • Ben de point and click (tıkla ve ilerle) türü macera oyunlarının hastasıyımdır. The Adventure Company'nin tüm oyunlarını tavsiye ederim. Hepsi sağlam oyunlardır. İsim dersen arkadaşlar çoğundan bahsetmiş. Ben arşiv yapıyorum. Mesela 'Dracula : Origin' işte aradığımız oyunlardan biri. Syberia 1-2 hepsi arşivimde. Monkey Island'ın üç boyutlu olanı... Arkadaşın biri The Black Mirror'ın 2'si çıkıcak demiş. Bu güzel bir haber.

:)
  • Syberia 1'2 still life,sanitarium,amerzone,alone in the dark,gabriel knight ,broken sword,paradise vs vs, ah ah gözlerimin monitöre yapıştığı günler,nerede o güzelim adventure oyunları.

şimdi benoit sokal abimizin son eseri olan sinking island oynuyorum,daha yeni başladım iyimi kötümü bir şey diyemiyeceğim,giriş fena değil, benoit sokal'ın eli değmiş olan bir adventure görsel açıdan çok iyi olur,bakınız syberia,amerzone,paradise gibi oyunlar muhteşemdir,yeni bir oyuınuda yolda aquarica,çıksın görelim.
  • 'Sinking Island'ı da arşivime kattım. :)
  • arkadaslar uzun süredir kastıgım BLACK DAHLIA oynunu bitirdim 2 sonu var oyunun 1 inde ölüosunuz Diğerinde de dedeketif polis olmanıza suçluları bulmanıza ragmen sizi kelepçeleyip götürüyolar :)))

8 cd dile kolay ben şimdi böyle ızdırabın :) neyse ya yazılan her oyunu not almaya devam edecegım sayımız 3 e katladı bu arada

MEGER HERKESİN İÇİN DE BİR ADVENTURE RUHU YATIOMUŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlo

adventure dünyası bi başka ya bende sanitarium a başladım bugün, iyi gidiyor. ikinci bölümde kabak tarlasının kapı şifresinde takıldım,

Yardım isteyip istemediğini anlamadım. Kusura bakma cevabı bilmek istemediysen.

Meydanda sek sek benzeri bir oyun oynayan çocuklar kapının şifresini söylüyorlar. Ben 3 attım o iki attı öbürü ise 5 gibi. Böylece şifre 325 oluyor.

• abi sanatarium u herkes oynamış ya supersiniz valla bu kadar çok sayıda oldugumuzu bılseydım bu kadar ön yargılı yaklaşmazdım MONKEY ISLAND yapıyorum bi nostalji olsun
  • A Vampyre Story war eylül 2008 çıkcak galiba öyle yazıo sitede ben screen shotlarını gördüm paylaşmak istedim monkey island gibi oyunları oynaması süper eğlenceli gelio

So Blonde oda monkey island'a benzio sahil fln 3 dekinin aynısı screenlerini koydum

vampyre screenshotları - > http://www.adventuregamers.com/gallery.php?id=395

so blonde screenshotları - > http://www.adventuregamers.com/gallery.php?id=938

so blonde'ı indiriyorum 3.5 gb yarına inmiş olr oynayınca görüşlerimi paylaşcam adventure sevenler derneği ile :):)

EDIT: So Blonde Oyununu yükledim oynadım monkey islanda çok benziyor biraz 2.5D olmuş oyun biraz 2D arası bişi hemen hemen monkey island 3-4 karması gibi senaryosu biraz vasat sosyetik bi kızın ıssız bi adaya düşmesi fln korsanları animatör sanıo geyie kaçmışlar biraz makyaj yapmadan konuşmuo adadaki zenci çocukla :):) make up kit aradım bi 5-10 dakka tabi vaktim olmuo genelde bunları oynamaya ardından dışarı çıkmam gerekdi bi bir saat fln oynayabildim monkey island sevenler sevebilir 10 üzerinden 5 werirdim :) bunda birazda assasin creed den sonra oynamamın etkisi büyük bi saat kıyasıya deli bi grafikle savaştım durdum :):) ardından adventure pek sarmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcan444 -- 23 Temmuz 2008; 18:20:13 >

• evet bu bılgı super oldu zaten çizgi adventure larda çok tutuyor!!!
  • runawayde daha ilk video kısmında pc windowsa atıyor iyimi
    crysisi stabil oyna bu oyunda sorun yaşa
    gelde çıldırma
  • kesin aldıgın CD de hata var hocam run awayın bazı surumleri oyleydı ben sinir krizleri geçirmiştim
  • Indiana Jones and the Fate of Atlantis
    92-93 yılları. İlk oynadığım adventurelardan.
    Sağlamdır. Hala oynanabilir.

Sanitarium
    98 tarihli. Atmosferi ve bulmacalarıyla muhteşemdir.

Faust - The Seven Games of the Soul
    2000 tarihli. En sağlam adventurelardan biridir. 7 günah, 7 mekan. Sağlam bulmacalar. Güzel hikaye.

Post Mortem
    2003 tarihli. Sağlamdır. Grafikleri, Hikayesi, Bulmacaları...

Bunların dışında eskilerden,
    Sam&Max, Simon the Sorcerer, Grimfandango, Monkey Island gibi nostaljik oyunlar...

Daha yenilerden,
    Syberia 1&2, Broken Sword 1-2-3-4, Atlantis vs.

Ne bileyim daha 6 ay önce uzun bir adventure oynadım.
    Zeplinde falan başlıyordu. 1945ler falan... Büyük bir gökdelen, katlar arasında dolaşıyorduk.
    Uzakdoğuda limanda bir barın alt katı vs.
    Oyunun adını bile hatırlamıyorum...

Ama Sanitarium ve Faust, yıllar geçse de unutamıyorum.

• selam herkese, görüldüğü üzere forumdaki ilk mesajım bu:)
    advanture oyun başlığını görünce dayanamadım ilk buraya uğradım.
    tam olarak advanture oyun sayılmaz belki ama çooookk uzun yıllar önce level dergisi 6cd'lik Byzantine the betrayal diye bir oyun vermişti. hayatımda öyle bir oyun görmedim. 37 saat aralıksız oynamışlığım vardır :)
    ama malesef ilk 4 CD'si var elimde oyunun sonunu göremedim yani, zaten XP'de çalıştırmak da mümkün değil sanırım, hayallerde kaldı artık benim için...
  • canlanıo adventure da :) iyiye işaret bu hareketlenmeler bari sabit konu yapsalar bunu pc oyunlarında hemen görsek bi saat arıorm :)
  • bilmeyenler için,www.adventuresoul.com guzel bı turkçe kaynak adventure oyunları için.
    bu arada faust oyununu da denicem çok sağolun öneri için.
  • Adventure deyince benim aklima hep Lucas Arts firmasi gelir. Monkey Island, Indiana Jones, Grim Fandango, vb gibi klasik oyunlar bu firmanin eseridir.
    Google'dan Lucas Arts Adventure Pack'in torrentini aratin. Firmanin bugune kadar yapmis oldugu butun adventure oyunlari bu pack'in icindedir.

Asagida yazicagim oyunlarin bir cogu eski ama klasik olmus oyunlardir. Zevkle oynayacaginizdan eminim.

1- Full Throtle
    2- Sam & Max
    3- The Day of the Tentacles
    4- The Dig
    5- Grim Fandango
    6- Sanitarium

Saygilarimla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kinslayer

Her zaman 1 numaram Black Mirror.

• Lighthouse

Level dergisinin ilk sayısında tanıtımı yapılmıştı.

Hatta bir yerinde takılmıştım çözüm için dergiyi bile aramıştım. (O zamanlar internet yok tabi adamlar da bitirememiş)

Sierra yapımıdır.

Hiçbir oyundan bu tadı almadım.
  • ya arkadaslar devamlı yenı oyun isimleri çıkıyor BU DA SÜPER BİR DURUM her msjı dıkkate alıp oyunları ındırıyorum tşk ederim şimdiden yakında konumuz sabitlenecek çünkü sayımız ciddi derecede artacak

Faust - The Seven Games of the Soul şimdide yuksek tavsiye üzerine bu oyuna kasacagım bakalım neler olacak :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha_kubilay -- 24 Temmuz 2008; 11:08:48 >
  • Byzantine de sanırım bi adventure oyunu idi hemide türkçe olması oyuna ayrı bir güzellik katmıştı tabiki 6. cd'm bozuk olduğu için sonunu getirememiştim ama halen cdler duruyo çalışan bi 6.cd bulsam oynıcam yine
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.