Şimdi Ara

ADVENTURE OYUN HASTALARI KARDESLİĞİ!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
38
Favori
103.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam adventure sayılmasa da Dreamfall: Longest Journey çok iyiydi.
    Sanitarium'a yetişemedik maalesef.
    Myst olayına hiç girmiyorum zaten
  • SANATARIUMU KAÇIRMADIN HEMEN BIR YERDEN BUL DOWNLOAD ET lutfen kardesım nolursun ya valla hayata bakış açın değişir yazdıgın oyunlar süüper ötesi zaten
  • İnan ben de istiyorum, oynamayı.
    Ama kota izin vermiyor downloada maalesef.
  • HOCAM diğer ay kotanı ona zorla o zaman ve bu konu eskise bile yaz lütfen NUMBER ONE SANATARIUM!!! :)))

Daha niceleri tabii sayımız 20 yı gecti bu arada
  • Black dahlia'yı çok eskiden oynamıştım 8 cd fmv idi sanırım acaip zor oyundu bitirememiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nude -- 15 Temmuz 2008; 18:18:56 >
  • ohh be yalnız değilmişim evet 8 cdlik muhteşem oyundu :) gecen hafta yıne oynadım manyak otesı super Cinema İçinde ICOn Adventure ne gusel ya!!!

bu haftalar veya bu aylarda cıkan sağlam bir adfventure varmı AGATHA///DARKNESS WITHIN dışında
  • FPS oynanışlı adventure istersen Penumbra serisini de deneyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

ohh be yalnız değilmişim evet 8 cdlik muhteşem oyundu :) gecen hafta yıne oynadım manyak otesı super Cinema İçinde ICOn Adventure ne gusel ya!!!

bu haftalar veya bu aylarda cıkan sağlam bir adfventure varmı AGATHA///DARKNESS WITHIN dışında

Perry Rhodan ı dene bitirmedim ama sevdim baya bugün vaktim olursa bitiririm.
  • hemen bakıyorum just adventure :) dan
  • the moment of silence ı oynamadıysan mutlaka oyna çok çok iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nude -- 16 Temmuz 2008; 13:56:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nude

the moment of silence ı oynamadıysan mutlaka oyna çok çok iyiydi.

Evet Moment of Silence güzel bir oyundu. Fakat ne yazıkki, son bölüme kadar gelmeme rağmen, uydudan antenleri ayarlama gibi bişey vardı, kıtaları filan ayarlıyoduk, orayı geçememiştim.
  • Artık eskisi gibi adventure ler mevcut değil! o yüzden yeni nesil adventure nedir bilmez.Varsa yoksa action...Şimdi eskiden grafikleri en iyi gösteren oyunlar ancak adventurelerden olabiiliyordu omni teknolojisi filan ilk atlantis de kullanılmıştı millet oha diyordu.ama artık teknoloji o kadar ilerlediki insanlar grafik için artık action oyunlar hazırlıyorlar kimse adventure yönelmiyor.Zaten cryo firması battı ondan sonra dogru düzgün adventure gelmedi.o zamanlar sanitarium grim fandango monkey islandlar hey gidi o dönemler işte adventure dönemleriydi...
  • Bende oynamayyi dusunuorumda fazla bilmedigimden dolayi kuskudayim
  • şimdi ADVENTURE COMPANY bu bayrağı taşıyor diyebilirz çok ciddi derecede

PENDULO nun Runaway atağı ise İNANILMAZDI!!!

Şimdi burada yazılan çoğu oyunu indirecegım
  • Benimde ADventure oyunlarına merakım var ama ingilizce lazım herşeyden önce genede adventure oyunlarını çok severim 3-5 tane oyun bitirmişimdir
    Monkey island Runaway gibi
  • evet runaway çok sağlamdı bu arada ADVENTURE oyunlarına ciddi yatırımlar olmuyor gibi gözüksede serileri en geç çıkan ve en görsel oyunşlardır
  • runaway ı ben pek sevmemiştim. biraz amatör gelmişti sanki yada broken sword den aldıgım tadı alamadıgım için de olabilir.
    sanitarium benim için de rahatlıkla 1. sıraya girer ama gerisi için pek bişey diyemicem. broken sword, syberia1-2, still life zaten herkesin bildiği oyunlar. bu arada black dahlia yı da yükledim ama pek oynamadım, sırada beklıyo. suan return the mysterius islandı oynuyorum bıtmek uzere. ondan sonra da myst serisine baslıcam.
    genelde eskı oyunlar daha iyi gibi. atmosfer ve yaratıcılık bakımından. o yuzden eskılerden devam etmeyı dusunuyorum. msyt ten sonra da gabrıel nayt(yazamadım) serisini düşünüyorum.
    bence de adventure için de bi alt forum acılmalı.
  • evet sayımız git gide artıyor hızlı bir şekilde genelde herkez eskiye donuyor her yazana dikkat ettim herkez eski oyunlardan bir seri yapıyor bende burada yazan arkadasların her yazdıgı oyuna dikkat ediyor not alıyorum ve ındırıyorum black mırrr oynuyortum BLACK DAHLIA(8 CD SABIR ABİDESİ) oytununda 7. CD deyım :) gencım guzelım gibi oldu
  • runaway serisini hic oynamadım.
    mutlaka denemem lazım.
  • direk kopacaksın 2 oyunu da arka arkaya oynayacaksın broken sword 2 de ki tadı alıosun super olmuş süper!!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.