The Adventure Company firmasinin butun oyunlarini oynayabilirsin hepsi birbirinden mukemmel ama benim sana tavsiyemm Return the mysterious island bana dua edeceksin
grim fandango favorim
sanatarium ise mükemmel bir oyun
Gabriel Knight 3 yu yonadım ve beni bayağı sardı
artık bende yavaş yavaş adventure oyunlarına başlamayı düşünüyorum
adventure bölümünün olmaması beni de üzdü
adventure company game oyunlarının neredeyse hepsini oyna özellikle BLACK MİRROR !!! 2 Sİ çıkacak yakında 4 5 sene önce oynamıştım. böyle bi senaryo hayatın boyunca göremezsin. anlatsam tadı kaçar. sen oyunu kaçırma bul bi yerden
"jump to jetty" diyeyim de yaşımız meydana çıksın
int de vardır herhalde
tavsiye için sağol
gitgide artıyoruz sesimiz duyulacak ICON ADVENTURE yolunda her turlu mucadelemizi vermeye hazırız :)
bu arada SANATARIUM oynayan birini görmek bile guzledi mesela BROKEN SWORD 2 Asla unutulmaz!!!
Broken Sword benzeri;
Run Away : A Road Adventure Run Away 2 : The Dream of The Turtle'ı tavsiye ederim.
sanatarium u şimdi indiriyorum
çok met ettiniz deniycem
hocam hayatının en iyi 72 saatine hazır ol SANATARIUM DUNYA TARIHININ EN IYI ADVENTURE OYUNUDUR(çok buyuk gaz oldu ama oynayınca yazarsınız zaten)
gözlerimin biraz rahatsız olmasına rağmen baya oynadım ve hiç sıkılmadım
şu ana kadar oynadığım en güzel oyunlardan biri diyebilirim
tavsiyeler için binlerce tşk.
daha neler goreceksın neler hele bı HAVUZ PROBLEMİ var da off ya!!!
vaaaaaay oralarıda görcez
ark larada tavsiye ettim onlarıda sardı bu oyun
gerçekten de dünyanın en iyi adventure oyunu
quote:
Orjinalden alıntı: __InCuBuS__
gerçekten de dünyanın en iyi adventure oyunu
Orda dur.LBA oynamadın sanırım
abi şimdide ben LBA için saldırıryorum varmı screenshots falan
hiç adını duymamıştım
ss isteyruk
harbi ya bu kadar ovdunuz hadi ama
İşte ssler.Fakat şu anda bilgisayarda yüklü olmadığı için internetten koyuyorum ssleri(Not : ssler LBA2 nin ssleri)
ss ler için sağol kardeş
Grafik bakacağım son şey olmasına rağmen grafikler Ngage'den alınmış gibi gözüküyor.
Sanitarium Grim Fandango Atlantis
Sıralayamadım üçünün de yeri ayrıdır benim için. Bu ülkede en az oyuncu sayısına sahip oyun tarzı RPG'dir. Adventure biraz öldü, ondan pek rağbet görmüyor ama ben pusuya yatanların sayısını tahmin edebiliyorum Sessiz çoğunluk Adventure Fanlarını oluşturuyor