Şimdi Ara

ADVENTURE OYUN HASTALARI KARDESLİĞİ!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
38
Favori
103.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafikler yatersiz ama nası olsa adventure
  • Yanlış anlamayın ben de 10 yıllık oyunları çıktığı zamandan beri oynayan biriyim. Kaldı ki kimsenin kişisel tercihlerini taciz edecek değilim. Starcraft hakkında dün geceden beri yazılar okuyorum ve bugün onu oynayacağım, ayrıca Baldur's Gate'e başlayacağım tekrardan ve Fallout 2'ye ara ara devam ediyorum. Arcanum ve Sanitarium'u da PES 2008 oynamaktan zaman bulduğumda oynuyorum. Yani öyle yeni yetmeler gibi grafik yok dandik oyun demiyorum ama bu grafikler vasatın da altında. Yalnızca bunu söylemek istedim. Yoksa Adventure'de grafik aslında benim sevdiğim ve daha bilgili olduğum RPG'den daha önemlidir. Yani eski, 2D grafiklere alışığım ben

Böyle keskin hatlı grafiklere sahip oyunlarda çok gereksiz hatalar olduğundandır belki ama, dünyanın en zevkli oyunu da olsa ben hiç sevmiyorum böyle oyunları. Bir yerde takılı kalabiliyorsunuz, bir itemi alamayabiliyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 11 Temmuz 2008; 9:43:51 >

• Oyun 11 yıllık 1997 yapımı olduğu halde o döneme göre güzeldi grafikler.İnanın oyunu oynarken grafiklere hiç takılmayacaksınız.Hatta güzel bile gelecek...
  • Ps1 ve Dreamcast zamanları başka tarz oynamazdım yaş ilerledikçe kafa kaldırmıyor artık bilmece bulmacaları.
  • biz PARASİTE EVE leride gördük ps one 'da bunlar unutulmuyor ben SANATARIUMu bu kadar oynayan oldugunu bılmıyordum 10 yıldır nerdeydınız ya siz :)
  • Oynamaz mıyız ben birkaç ay önce yeni bitirmiştim. Tekrar başladım. Oyunun tek eksikliği çok kısa olması. Zaten Adventure oynayanların diğer bütün Adventure tarzındaki oyunlarda sıkıntı duyduğu ortak konu da bu değil mi:)
  • Şaka maka sayımız gitgide artıyor bir adam adventure neden oynamazki neden sıkılırki sanırım ingilizce olayı bayagı etkılı
  • 2008 de yılın ag: Sam&Max Season II. 5 bölüm dvd si çıkmadı ama indirebilir yada sipariş verebilirsiniz

http://www.telltalegames.com/samandmax
  • EVET YA EN IYI ADVENTURE OYUNU VEYA EN IYI top 10 gibi bi liste veren bi web site var mı
  • şuana kadar çıkmış bütün adventure oyunlrını oynıcam

sanitarium çook eğlenceli geldi walla
  • Yeni çıkan ve çıkacaklar demolar vs hepsi burda: http://www.adventure-archiv.com/startenglish.htm
  • LİNK için çok tşkler bu arada umarım yakında sayımızda ciddi artar biz SYBERIA larla da buyuduk :)
  • hadi ya azcık daha USER sonra direk konu açarlar bir bölüm eklemiş oluruz
  • Manki aylınt vardı o da pek güzeldi. Tam çözümünü CDOYUN dergisinden okuyup da geçebilmiştim. O zamanlar amma zor geliyordu bana.

İngilizce'yi sevme sebeplerimden en önemlisi bu oyundur desem sanırım abartıyor olmam. Bütün diyalogları tek tek sözlükten araştırıp bakardım.

Şahane bir oyundu(r).
  • Syberia 1-2 yi asla unutamam.

Oynamadıysan Paradise var onu dene.

• harikasınız hadi sayıyı bıraz daha arttıralım
  • grim fandango
    sanatarium
    broken sword serileri
    return the mysterious island (bambaşkaydı)
    secret files tunguska(doyurucu denebilir ama mükemmel değil)
    dracula origin(şu an oynuyorum ve gerilimi iyi vermişler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 14 Temmuz 2008; 20:33:36 >
  • post mortem mukemmel
    stıll lıfe iyi
    syberıa 1. 2 iyi
    return the myst.ıslnd. iyi
    paradıse iyi
    agatha serisi iyi
    black mirror ıyı bunlar suan alıma gelenler
  • Çok beğendiğim olabildiğince güncel oyunları içeren bir liste vereyim.
    The Moment of Silence, çok yeni olan Perry Rhodan, The Longest Journey, The Longest Journey 2 Dreamfall, Still Life (2.cisi yapım halinde), Overclocked (hikayesi çok iyi ama oyun The Moment of Silence kadar iyi değil bence aynı kadro yapmasına rağmen), Nibiru, bizim Türklerin yaptığı ve bence grafikleri haricinde herşeyin çok iyi olduğu adventure piyasasında baya yankı yapan Culpa Innata, Sam and Max Sezon 1 ve 2 nin tüm oyunları (eğer Monkey Island türü komik öğelerin içinde olduğu oyunları seviyorsan). Eski oyunlardan tavsiye istersen bence tüm zamanların en iyi 2 adventure oyunu Tex Murphy Pandora Directive ve Gabriel Knight 2 The Beast Within. Broken Sword 1 ve 2, I have No Mouth and I Must scream. Bu oyunları oynamak için Scummvm ve Dosbox emulatorlerini kullanman gerekiyor. İngilizcen ve hayalgücün kuvvetliyse interactive fiction (IF) denen sadece yazı girilerek ve yazı okuyarak oynanan çok ama çok iyi oyunlkar var. Hatta bu oyunlarla ilgili senelik yarışmalar var ve tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor. Inanılmaz oyunlar yaratan bu amatörler profesyonel adventurecülere taş çıkarabiliyor.http://en.wikipedia.org/wiki/Interactive_fiction a bir gözatabilirsin.http://www.ifcomp.org/ en önemli if yarışmalarını takip edebileceğin ve oyunları indirip deneyebileceğin yer.http://www.wurb.com/if/ başka önemli bir site. Sleuthing towards Bedlam ve şu ana kadar oynadığım en iyi adventure oyunlarından A Mind Forever Voyageing (1986 Infocom oyunu) aklımda kalan çok önemli isimler.

Tüm arkadaşlar isterse eski point and click adventurelardan yüzlerce oyun tavsiye edebilirim. Çok güzel bir kaynak olanwww.adventuregamers.com a da gözatın.

İyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nude -- 14 Temmuz 2008; 22:35:13 >

• abi süpersiniz ya tek kelimeyle ne kadar SAĞLAM ADVENTURE cular varmış OHH BE!!!

peki arkadaslar BLACK DAHLIA oynayan varmı aranızda yani en azından tek oynayan benmişim havasından kurtulmak için :P
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.