Şimdi Ara

ADVENTURE OYUN HASTALARI KARDESLİĞİ!!! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.376
Cevap
38
Favori
103.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benoit Sokal ın paradise ini oynamaya kalkıştım. Onun için çıkan bütü cracklar trojanlı görünüyor. Oynadığınızın carak ini bana yollayabilir misiniz?
  • holigansss oyununu bana bulacak torrentlı arkadas aranıyor :D
  • return to mysterious island 2'yi hiçbiryerde bulamıyorum ulen
  • Adventure oyunlarından nefret ediyorum.

Üzerime saldırmayın hemen sebebini söylüyorum. En basit adventure oyunu bile orta derecede ingilizce gerektiriyor. (Kendi adıma konuştum)
  • hocam hiç denedinmi ama :) bi kere dene biz çok denedik diabloları age ofları
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

hocam hiç denedinmi ama :) bi kere dene biz çok denedik diabloları age ofları

Aferim len,iyi didin
  • oy oy oy 1 yıl sonra konuyu görüyorum ben de hemen sıralayayım oynadıklarımı beğendiklerimi;
    - Hook ( namı diğer peter pan , amiga da vardı 10 numara adventure)
    - Little Big Adventure 2
    - Monkey island 3
    - Full Throttle (şiddetle tavsiye)
    - Atlantis (baya zordu ama güzeldi)
    - sanitarium ( efsane)
    - larry serisi

yıllar önce oynadıklarım bunlardı. Yeni olarak ise son yıllarda fahrenheit oynadım oda fena değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcux -- 2 Temmuz 2009; 20:59:50 >
  • sayımız artıyor
  • Return to mysterious island,broken sword serisi,ve secret files tunguska son iki atda bitirdiğim oyunlar,ama ben bu Syberia'yı pek sevmedim dandik değil kesinlikle ama sevmedim işte.
  • Beyler ben grim fandango oynamıstım sadece ve hayran kalmıstım.Normalde ingilizcem iyi bir seviyede olmadıgı için oynayamıyorum adventure.Saolsun bir arkadas türkce yamasını yapmıstı grim fandango'nun.Zaten biliyorsunuzdur =) Neyse soracagım;

Monkey island da bu oyun gibi efsane.Ben bu oyunun direk 3. sünü oynasam konuyu anlayabilir miyim?Ya da zevk alabilir miyim.İlk oyunu oynayayım dedim.Cok eski oldugundan bir garip geldi.Sanırsam en iyi oyun da 3. oyunuydu.Ne diyorsunuz bu konuda? Direk 3. oyunu oynasam nasıl olur?
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 16 Ağustos 2021; 18:36:29 >
  • 2 gün içinde Monkey Island: Special Edition geliyor valla acayip sabırsızlanıyorum.
  • Grim Fandango'yu tekrar tekrar oynuyorum.Kaçıncı bitirişim.Bugün yine kurdum oynuyorum.Bunun gibi bir yapım daha yok.
  • Indiana Jones and The Fate of Atlantis isimli şaheser LucasArts adventure'i Steam üzerinden yayınlandı geçen hafta. Oyun Windows Xp ve Vista üzerinde çalışacak şekilde düzenlenmiş. Tüm zamanların en iyi adventure'larından biri olan bu oyunu oynamamış herkese tavsiye ederim. Orjinal versiyonu da 5$ gibi oldukça makul bir fiyata satılıyorken kaçırmayın derim :)
  • OVERCLOCKED --> oldukça güzel bi oyun bir kaç farklı karakterle ilerleniyo (ben sonunu pek begenmedim ama o noktaya kadar bayaa güzeldi)

SINKING ISLAND --> boş vaktiniz çoksa oynayın. oynanış güzel ama hikaye tırt biraz

POST MORTEM --> fena degil ama Still Life oynamadan önce bi bakmak lazım

SYBERIA 1-2 --> oynamayan yoktur herhalde !?

CEVILLE --> zevkli bi oyun. çocuk oyunu gibi duruyo ama eğlenceli. hikayesi de hoş. bu oyunda da degişik karakterlerle oynanıyo.

RHIANNON --> cok skıcı.

THE EXPERIMENT --> çok ilginç bi oyun. güzel bi oyun. oynanış biraz zorluyo çünkü karakteri haritadaki güvenlik kameralarıyla ve lambalarla fln yönlendirmek gerekiyo. siz ışığı yakıyosunuz o kendisi ilerliyo o yöne. ben bitiremedim bu oyunu çünkü bilgisayarım bozuldu, yeni bilgisayar aldım. zamanım olmadı tekrar başlayamadım falan ama oynadığım kadarıyla hikaye güzel gibiydi.

INDIGO PROPHECY --> kontorller biraz daha kolay olsa kasmasa efsane bi oyun olabilirmiş. basladım ama yarıda bıraktım. sıkıyo oynanışı.

STILL LIFE --> bence syberia serisiyle beraber en iyisi.

Still Life ve Syberia, kimse kusura bakmasın ama hem 90lardaki oyunlardan daha iyi hem de son zamanlardaki black mirror fln filan öyle oyunları rakip kabul etmez.

Sherlock Holmes'un Arsene Lupin'e karsı oldugu bi oyun vardı. Fena degildi o da. Oynanabilir bence.

Monkey Island oynamadım ama oynamayı düşünüyorum en kısa zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrG -- 16 Temmuz 2009; 0:12:18 >

• Konu başlığıda Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği gibi olmuş .

ADVENTURE OYUN HASTALARI KARDEŞLİĞİ
    ADVENTURE OYUN HASTALARI İKİ KULE
    ADVENTURE OYUN HASTALARI KRALIN DÖNÜŞÜ

Gelecek bölümleri 4 gözle ( gözlük takan varsa 6 ) bekliyoruz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rethas

2 gün içinde Monkey Island: Special Edition geliyor valla acayip sabırsızlanıyorum.

Arkadaşlar oyun çıktı. İndiriyorum, görüşlerimi yazarım.

Bu arada Telltale Games'in çıkardığı Tales Of Monkey Island'da çok güzel olmuş. Bi deneyin.
  • Still Life 2 oynuyorum.. her şeyi 3D yapmıslar oyun yavaslıyo falan.. 1. den aldıgım zevki alamıyorum
  • Sanitarium hayatımın oyunudur diyebilirim hala düşününce bile tüylerimi diken diken eden bir oyundur.

ayrıca adventure diyince bana asıl keyif veren oyunlar point and click olan tarzlardır.iş 3. boyuta cıktımı sanki tarz değiştiriyor gibi hissediyorum.

Bu yüzden lucas arts advanture sektorune tekrar el atmalı.O monkey islandlardaki çizgi film gibi kalite şimdi yok.yeniden yapılan monkey islandı çektim oynuyorum suanda fakat benm için hayal kırıklığı oldu diyebilirim. oyun sanki flash ile hazırlanmışda web sitesinden bir oyun oynuyor gibi hissettim kendimi.Lucas arts tarzı çizim kalitesine sahip değil.

Birde Monkey islan serisini bnm beğenmediğim 3 boyut olayı bitirdi yazık etti ve tell tales de aynı hataya devam ederek seriyi 3 boyutlu olarak devm ettirme kararı aldı.Daha önce hiç monkey island oynamayanlar yeni oyunları beğenebilir ama bizim ki gerçek adventure hastaları için 2 boyutlu grafiklerin tadı hiç bir 3 boyutlu adventure oyununda yoktur.Eminim hak vericeksiniz bana.

Lucas arts bir açıklamada eski serilerin yenilenme işini devam ettirebileceklerini söylemiş eğer çizimleri güzelleştirirse curse of monkey island ve full throttle tekrar yapılsa fena olmazmı sizcede.

Broken sword seriside dediğim gibi 3. oyunla beraber kendini 3 boyutlu motora taşıyarak cok büyük bir kitle kaybetti bence.

Şuanda bizi düşünen sadece bir şirket kaldı oda sadece 3 boyut çalışıyor ama fena oyunları yok. önerebileceğim mesela.

Secret files tunguska
    The longest journey
    dreamfall
    The Neverhood
    Dracula Origins
    A Vampyre Story
    Grim Fandango
    Monkey Island 1-2-3
    Myst Serisi
    Broken Sword 1-2
    Sanitarium

Bu oyunlardan oynamadığınız varsa kesin deneyin.Pişman olunmayacak oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnned -- 18 Temmuz 2009; 0:03:12 >

• SANATARIUM kardeşliği=ADVENTURE DEMEK miş herkesin bu oyun oynayan bir geçmişi var...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.